Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Тц. Пак не е така. Давам ти библейски цитат с отдавна установено тълкуване. Питай някой поп - те са ерудирани в достатъчна степен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Нали беше палав плейбой, който има много Ганки?
Коментар
-
Ти откъде знаеш, че не е в срок бе джанъм? Провери ли?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Да, и моята жена е много доволна. А аз си бия главата с камъни, та да се заровя - да не гледам тоз произвол.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Сега ли се усети?
Аз още преди 20 години заебах апартамента си в града и се изнесох да живея на село в собствена къща. Изискването беше (обсъждахме го с жена ми) най-близкия комшия да е на минимум 200 метра разстояние. Покрай имота да тече рекичка, много дървета в околността, сутрин да ни будят птички, въздуха да е чист, и в същото време да не сме кой знае колко далече от цивилизацията. Тоест да има асвалтиран път, улично осветление, събиране на смет, електроенергия и водоснабдяване.
Та много се гордея, че успях да изпълня всичките тези изисквания (мои и на жена ми). И трябва да ви кажа, че още след първата нощ, преспали в новата селска къща, решихме повече никога да не се връщаме в града в апартамента и в лудницата около него.И така вече 20 или дори 25 години ...
И не съжалявам, а точно обратното - много се радвам, че сравнително навреме с жена ми взехме това важно семейно решение ...
Единственият недостатък е, че всички магазини са далеко, така че не пазаруваме всеки ден, а един път седмично слизаме в града и пълним багажника на колата ...
При нас забавянето с изтеглянето на чист въздух и пеенето на птичките сутрин беше свързано с наличието на един дивак, който трябваше да ходи на училище.
Сега този ангажимент отпадна и докато не се е появил производния му, смятам да променя местонахождението на пещерата
Изгледът към връх Ботев и връх Мазалат рано на пролет представлява страхотна гледка.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
ТОП 5 МЕСТ где замужние находят кому дать на стороне. Вот как замужние ищут с кем изменить
Страхотен клип, в който експерт по въпроса обяснява кои са 5-те най-важни причини, поради които една жена изневерява на мъжа си. Защо го прави и как въобще се е стигнало до това?
И най-интересното - какви са признаците, по които нейния мъж може авансово да се усъмни, че жена му е склонна да кривне в ляво.
Selena и tnm - вие сте ярки женски представителки на жени, които са склонни да кривнат в ляво. Прекалено много се заигравате да комуникирате с мъже в една чисто мъжка тема. Не че е нещо лошо, но явно си има някаква ваши лични първопричини, които може дори да не ги осъзнавате, но които при някакво стечение на обстоятелствата могат да доведат до изневяра, въпреки че това предварително не сте го планирали.
Въобще ако една жена обича прекалено много да комуникира с чужди мъже, все ще намери в някой от тях нещо, коети липсва на нейния съпруг. От тука до изневярата няма много път, защото на емоционално ниво в тази жена се задействат механизми, които тя невинаги ги осъзнава, и с които тя невинаги може да се пребори. И после само трябва някакъв тригер, който да отключи изневярата - напиване, командировка с дадения мъж, случайно останали сами някъде, временно скарване със съпруга, и всичко това може да доведе до разтваряне на краката на жената, от което чуждия мъж без да му мигне окото ще се възползва (ако наистина е мъж).Last edited by Mateev; 09.01.2025, 09:03.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Да ти кажа, сериозно се замислям да спусна кепепците на прозорците в кочинката и да се изнеса в бялата спретната лятна къщурка, без две липи отпред. Двадесет години ремонти из апартаментите в блока и повредите на асансьора при положение, че живея по високите етажи, ми идват малко в повече.
Наздраве!
Аз още преди 20 години заебах апартамента си в града и се изнесох да живея на село в собствена къща. Изискването беше (обсъждахме го с жена ми) най-близкия комшия да е на минимум 200 метра разстояние. Покрай имота да тече рекичка, много дървета в околността, сутрин да ни будят птички, въздуха да е чист, и в същото време да не сме кой знае колко далече от цивилизацията. Тоест да има асвалтиран път, улично осветление, събиране на смет, електроенергия и водоснабдяване.
Та много се гордея, че успях да изпълня всичките тези изисквания (мои и на жена ми). И трябва да ви кажа, че още след първата нощ, преспали в новата селска къща, решихме повече никога да не се връщаме в града в апартамента и в лудницата около него.И така вече 20 или дори 25 години ...
И не съжалявам, а точно обратното - много се радвам, че сравнително навреме с жена ми взехме това важно семейно решение ...
Единственият недостатък е, че всички магазини са далеко, така че не пазаруваме всеки ден, а един път седмично слизаме в града и пълним багажника на колата ...Last edited by Mateev; 09.01.2025, 08:29.
- 1 like
Коментар
-
Странно, при мен пък се получи обратен процес. Навремето палех от четвърт оборот, сега успокоявам истерични клиенти почти машинално - рутина - явно и професията си казва думата…
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
сигурно зависи от дразнителя
Наздраве!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Да, и моята жена е много доволна. А аз си бия главата с камъни, та да се заровя - да не гледам тоз произвол.
Наздраве!
Наздраве!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Така е-човек трябва да чете.Прочетох в тълковния речник какво означава легион и там пише, че е римско военно формирование. Може да се употреби и за множество хора ,но само в множествено число-легиони.Така че ако беше написала "легиони жени "щеше правилно да се изразиш ,че става въпрос за много жени.Когато легион се употреби в единствено число няма такова значение.
Коментар
-
Не си ерудиран щом формулираш горното съждение. Фразата отдавна е придобила гражданственост навсякъде. Още трябва да четеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Е, той човек не си ражда опитен. Все ще му трябва известно време, за да го натрупа този опит.
Наздраве!
П.П. На млади години нервната ми система беше здрава като такелажна на баркентината Калиакра. Сега припалвам от четвърт оборот отвреме наврреме.
Наздраве!препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Хахаха-значи аз като ерудиран човек като чуя легион не трябва да правя асоциация с римските военни формирования легиони,а с някаква притча в Библията.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар