Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Е това какво е?Отговаряш на Евго относно мен.Ама викаш не си проявявала интерес.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ма тя щом след подобна “оферта” не ти е счупила някой тенджера в главата пак добре.
Евгоооу, жените не са инкубатори.
Само е слушал за тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Как да ти кажа, според някои форумци късното средновековие е силно надценено…
Пък за “мъжката работа” ти не си му светил. Четем негови твърдения. То и аз твърдя, че съм Куин мери
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Преди 1 г я питах последно и й предложих да си направим бебе с инвитро, предвид че тя е на 44 г. Обясних й, че ще го призная, ще го гледам и ще го осигуря. Каза, че не иска и е рисковано за нея.
Евгоооу, жените не са инкубатори.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Нема лабаво-първо се усъмни в мъжките ми качества в леглото, после в професионалната ми компетентност, сега и в ерудицията. За първите две не ми пука, ама за последното се обидих.
Прочее слабо ме вълнуват легловите ти “качества” в някаква твоя заблуда си.Last edited by Selena2024; 09.01.2025, 12:19.
- 2 Харесвания
Коментар
-
.................................................. ...
Кресида към Диомед
- Ще те чакам.
Диомед излиза.
Кресида
- Троиле, сбогом! Ти си в паметта ми.
Но образ нов окото ми подмами.
У нас жените, лошото това е,
че погледът ни винаги блуждае.
а щом блуждае погледът. тогава
по него и умът се заблуждава.
Цитата е от Шекспир. Превод Влери Петров.
Господа, приятели и съседи, не мога да видя какви претенции можете да имате към жените.
Постарайте се малко. Ако обичате. За своите и чуждите жени.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
имотна кака, като теб, сигурно има поне 1-2 бели летни къщи из етъра
преди да започнеш да правиш нещо, винаги изглежда по-трудно и сложно
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТОП 5 МЕСТ где замужние находят кому дать на стороне. Вот как замужние ищут с кем изменить
Страхотен клип, в който експерт по въпроса обяснява кои са 5-те най-важни причини, поради които една жена изневерява на мъжа си. Защо го прави и как въобще се е стигнало до това?
И най-интересното - какви са признаците, по които нейния мъж може авансово да се усъмни, че жена му е склонна да кривне в ляво.
Selena и tnm - вие сте ярки женски представителки на жени, които са склонни да кривнат в ляво. Прекалено много се заигравате да комуникирате с мъже в една чисто мъжка тема. Не че е нещо лошо, но явно си има някаква ваши лични първопричини, които може дори да не ги осъзнавате, но които при някакво стечение на обстоятелствата могат да доведат до изневяра, въпреки че това предварително не сте го планирали.
Въобще ако една жена обича прекалено много да комуникира с чужди мъже, все ще намери в някой от тях нещо, коети липсва на нейния съпруг. От тука до изневярата няма много път, защото на емоционално ниво в тази жена се задействат механизми, които тя невинаги ги осъзнава, и с които тя невинаги може да се пребори. И после само трябва някакъв тригер, който да отключи изневярата - напиване, командировка с дадения мъж, случайно останали сами някъде, временно скарване със съпруга, и всичко това може да доведе до разтваряне на краката на жената, от което чуждия мъж без да му мигне окото ще се възползва (ако наистина е мъж).
Но въпреки нейните поучения, ще ти върна коментара.
При положение, че лично аз, след задълбочен отбор и селекцияПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Познавам едни хора, които след много житейски въртопи се бяха намерили някак си. Мъжът беше много високо ерудиран - и професионално, и личностно, и останал без наследници, а жената гонеше 50-те. И тя не можеше да си представи, че този човек няма да има никого след себе си и се нави на инвитро, макар че имаше свои пораснали деца. Имат вече 12 годишни близнаци. Та, има ли желание и огън, двама души и срещу идващ насрещен влак могат да се онодят.
Последно, ерген ли си или във връзка?Last edited by Evgo; 09.01.2025, 10:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Да ти кажа, сериозно се замислям да спусна кепепците на прозорците в кочинката и да се изнеса в бялата спретната лятна къщурка, без две липи отпред. Двадесет години ремонти из апартаментите в блока и повредите на асансьора при положение, че живея по високите етажи, ми идват малко в повече.
Наздраве!
преди да започнеш да правиш нещо, винаги изглежда по-трудно и сложнопрепоръка е
Коментар
-
Ами ти лъжеш тук и после не помниш.
Коментар
-
Преди 1 г я питах последно и й предложих да си направим бебе с инвитро, предвид че тя е на 44 г. Обясних й, че ще го призная, ще го гледам и ще го осигуря. Каза, че не иска и е рисковано за нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ами ти си имаш собствени сюжетни линии, бе, Евгич, и аз не ти се бъркам.
Коментар
Коментар