Първоначално изпратено от cyclop
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Last edited by pinoccio; 27.04.2025, 07:16.
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не ме вълнува вече. Аз я възприемам като комшийка. Преди 10 г. тя много обичаше да се лези на стари чичовци на възрастта на баща й.
След една възраст жените започват да пускат лесно, тогава обаче никой не ги ще.
Гони злите духове от кучето и е негова.
А как се "лези"? Какво означва този глагол?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ако си спестяваш изречения от сорта на последното от Мистър Бийн се превръщаш автоматично в Рони О’Съливан (1975ти набор и супер пич).
Замисли се над този детайл.
А и не виждам нищо лошо да те питам в кой фризьорски салон си правила прическата.Ти да не си помисли нещо друго?И после мъжете сме били с мръсно подсъзнание
Виж как отговаря една жена като я питат кое е най-странното място, на което е правила секс.
https://youtu.be/ZiARvvemLlk?si=iSzU_er1BKgQ3_ia
Питат я за location, тя отговаря in the ass.Last edited by Vergil1975; 27.04.2025, 03:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
както казва един приятел;
то от жена ако не ти стане
от хапче ли!?
Коментар
-
както казва един приятел;
от хапче ли!?
за твоята може да се наложи
и с хапче
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Аз Пинокио не мога да го стигна.Мога само да му се възхищавам.
И прати някоя снимка с новата прическа, та и мъжката част да се подмокрим. Щото Пинокио ви подмокря с думи,ама на мъжете ни трябва визуален стимул.
BTW къде точно е оформена прическата?
Замисли се над този детайл.
Коментар
-
май ти не си разбрал
евго е младо момче, 50 няма
какви сини хапчета, какви 5 лева
Мисля си, че Берти е прав, ама, Евго няма да му обърне внимание и ще си в караме все на 40+ до 2027ма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Ти - най-вероятно говориш за различен вид "химия" - например - за "романтична химия":
Евго рекламира някакво "синьо хапче", което ползвал и още - се канел да ползва и на 60 години.
Нещо не сте се разбрали...
евго е младо момче, 50 няма
какви сини хапчета, какви 5 левапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
няма ли я естествената химия, никакви хапчета, поезии или усмивки не могат да я заменят
от хапче ли!?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
няма ли я естествената химия, никакви хапчета, поезии или усмивки не могат да я заменят
Ти - най-вероятно говориш за различен вид "химия" - например - за "романтична химия":
https://happywoman.bg/5-%d0%bf%d1%80...-%d0%b4%d0%b2/
Евго рекламира някакво "синьо хапче", което ползвал и още - се канел да ползва и на 60 години.
Нещо не сте се разбрали...Last edited by mikomikov; 26.04.2025, 20:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Това ми хареса - за колите, ако го траспонираме към жените как би изглеждало:
Евго да взима бързо някаква жена, първо някаква по-очукана (опитна), да я доочука и придобие опит, след това да вземе практично нещо - стабилно женище, нещо спокойно.
Извинявай Евго, не е персонално към тебе просто много смешно ми прозвуча написаното.
А ти не искаш ли да станеш баща, братле?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеХимията не може да ги замени,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Селенка му е дала лайк, както и на Съни. Ти гледай и се учи. Не може всичко да е хард рок кафе
Селенка се наслаждава днес на фризьор, хубав парфюм и хубаво време, че тука заприлича на Ирландия, след невиждана суша има вода за три години напред. Нямаше как да си дойда по Великден, но ви пращам свеж полъх на вятър, пролетно слънце и зеленина.
И прати някоя снимка с новата прическа, та и мъжката част да се подмокрим. Щото Пинокио ви подмокря с думи,ама на мъжете ни трябва визуален стимул.
BTW къде точно е оформена прическата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЧета глупостите в тази тема и си мисля -
2 жени и 98 мъже, пък 98% от интелекта е при жените и 2% - при мъжете
Без мен
Предварително благодаря
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
И точно тогава си е помислила за голям нос и издава възторжени викове
Магьосник е Пинокио,магьосник.
А Селенка какво е правила като е прочела думите му,бедна ни е фантазията.
Селенка се наслаждава днес на фризьор, хубав парфюм и хубаво време, че тука заприлича на Ирландия, след невиждана суша има вода за три години напред. Нямаше как да си дойда по Великден, но ви пращам свеж полъх на вятър, пролетно слънце и зеленина.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар