IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Хехе, знаех си аз, че няма да устоиш на темата, когато аз и Мирко сме в опозиционен тандем

За моите “прически” грижа не бери. Сега съм … познай какъв цвят
    не може да има цвят след 2 контри

Коментар

Говорим за стил, Мире, а ти пак с аргумент на слон в стъклария, брат. Трудно се комуникира с човек, който не схваща нюансите. Не всичко се боядисва все с голямата баданарка. Ти като един майстор в къщи, доде го хвана и ми надупчи идиота вратата на стаята да закачи закачалки. Ужас някакъв. Или имах една чистачка - добра жена - но нямаше сила божия да ѝ обясни, че прането от пералнята не се льопва на кухненския под, а се слага в легена. Детайлите, Мире, детайлите …
      Детайлите са,че жените едно твърдят,че искат, друго си мислят,че искат и съвсем на трето реагират.И подаръците изобщо не попадат в третата категория. Питай лайв коуч Миродес.
      Подарък показва,че мъжът е привързан към жената,а тя точно това не иска.Смята го за слабост и колкото по-пренебрежително се държи мъжът и показва ,че не му пука дали ще са заедно и че има други опции,толкова повече тя ще го харесва.
      Last edited by mirodes; 27.04.2025, 21:27.

Коментар

Хехе, знаех си аз, че няма да устоиш на темата, когато аз и Мирко сме в опозиционен тандем

Бих могъл дръзко да предположа, че прическата ти е като моята-гладко избръсната.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

+1

Аз в момента общувам с love coach. Обаче за съжаление тя няма жени, които да ми предложи за среща. А само на теория ще ми каже нещата.

При мен финес има. Работя все с жени и не копирам хубав и успешен мъжки модел. Аз съм купувал много неща на майка ми през годините. И то тя си го е избирала, да е по нейния вкус - часовник 3 пъти, златен пръстен, кожено яке, друго скъпо яке и неща за дома.
          работиш с жени а търсиш контакт с фб профили на мъже
          и май баща ти е пак винивен...

аз като ти чета нещата и без да съм коуч
          бих те посъветвал да се ожениш за майка си
          а и всички тия, описани някъде подаръци
          ще останат в семейството
          ...докато дойде оная хиена
          на брат ти жена му...

Коментар

Не е необходимо да са прекомерно скъпи неща. Важно е вниманието, но Миро е прав, че си зависи от жената. На някоя простакеса и кола и къща да ѝ подариш пак ще ти бие шута.
            Така е.

Но важното е подаръкът да е по вкуса на жената - какво ще я направи шастлива и от какво има нужда.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

лошо за теб

докато мирко минава с китки
              бая прически има да смениш

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

+1

Аз в момента общувам с love coach. Обаче за съжаление тя няма жени, които да ми предложи за среща. А само на теория ще ми каже нещата.

При мен финес има. Работя все с жени и не копирам хубав и успешен мъжки модел. Аз съм купувал много неща на майка ми през годините. И то тя си го е избирала, да е по нейния вкус - часовник 3 пъти, златен пръстен, кожено яке, друго скъпо яке и неща за дома.
                Не е необходимо да са прекомерно скъпи неща. Важно е вниманието, но Миро е прав, че си зависи от жената. На някоя простакеса и кола и къща да ѝ подариш пак ще ти бие шута.
                Last edited by Selena2024; 27.04.2025, 21:02.

Коментар

Лошо.
                  лошо за теб

докато мирко минава с китки
                  бая прически има да смениш

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Кое му е лошото?То има такива, които къщи и скъпи коли подаряват и пак им бият шута или изневеряват.
                    Говорим за стил, Мире, а ти пак с аргумент на слон в стъклария, брат. Трудно се комуникира с човек, който не схваща нюансите. Не всичко се боядисва все с голямата баданарка. Ти като един майстор в къщи, доде го хвана и ми надупчи идиота вратата на стаята да закачи закачалки. Ужас някакъв. Или имах една чистачка - добра жена - но нямаше сила божия да ѝ обясни, че прането от пералнята не се льопва на кухненския под, а се слага в легена. Детайлите, Мире, детайлите …

Коментар

Лошо.
                      Кое му е лошото?То има такива, които къщи и скъпи коли подаряват и пак им бият шута или изневеряват.

Коментар

Как без подарки бре, Мире?… Ептен през просото я караш.

Тук Евго да слуша. Ключ към женксото сърце е малкиият детайл: парфюм, копринено шалче, цвете, детайче. Често и системно. И крепостта ще падне, ама, пусто финес се иска.
                        +1

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Никога нищо не съм подарявал освен чат пат цветя за 8-и март, пък жените си ме обичат.
                          Лошо.

Коментар

Скръндза. Не обичат сръндзи жените не.
                            Никога нищо не съм подарявал освен чат пат цветя за 8-и март, пък жените си ме обичат.
                            Като във клипа на "Ванката "-жена му го пита какво ще й подари за 8-и март и той й отговори, че ще я оправи като подарък. И тя му каза,че може да не му даде и той й каза,че като е проста да си стои без подарък.
                            Last edited by mirodes; 27.04.2025, 20:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ех, вие жените!!!
                              Виждаш ли докъде ни докараха съвременните глупачки?!

Коментар

Как без подарки бре, Мире?… Ептен през просото я караш.

Тук Евго да слуша. Ключ към женксото сърце е малкиият детайл: парфюм, копринено шалче, цвете, детайче. Често и системно. И крепостта ще падне, ама, пусто финес се иска.
                                Ех, вие жените!!!

Коментар

Working...
                                X