Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Говорим за стил, Мире, а ти пак с аргумент на слон в стъклария, брат. Трудно се комуникира с човек, който не схваща нюансите. Не всичко се боядисва все с голямата баданарка. Ти като един майстор в къщи, доде го хвана и ми надупчи идиота вратата на стаята да закачи закачалки. Ужас някакъв. Или имах една чистачка - добра жена - но нямаше сила божия да ѝ обясни, че прането от пералнята не се льопва на кухненския под, а се слага в легена. Детайлите, Мире, детайлите …
Подарък показва,че мъжът е привързан към жената,а тя точно това не иска.Смята го за слабост и колкото по-пренебрежително се държи мъжът и показва ,че не му пука дали ще са заедно и че има други опции,толкова повече тя ще го харесва.Last edited by mirodes; 27.04.2025, 21:27.
Коментар
-
Хехе, знаех си аз, че няма да устоиш на темата, когато аз и Мирко сме в опозиционен тандем
За моите “прически” грижа не бери. Сега съм … познай какъв цвят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+1
Аз в момента общувам с love coach. Обаче за съжаление тя няма жени, които да ми предложи за среща. А само на теория ще ми каже нещата.
При мен финес има. Работя все с жени и не копирам хубав и успешен мъжки модел. Аз съм купувал много неща на майка ми през годините. И то тя си го е избирала, да е по нейния вкус - часовник 3 пъти, златен пръстен, кожено яке, друго скъпо яке и неща за дома.
и май баща ти е пак винивен...
аз като ти чета нещата и без да съм коуч
бих те посъветвал да се ожениш за майка си
а и всички тия, описани някъде подаръци
ще останат в семейството
...докато дойде оная хиена
на брат ти жена му...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Не е необходимо да са прекомерно скъпи неща. Важно е вниманието, но Миро е прав, че си зависи от жената. На някоя простакеса и кола и къща да ѝ подариш пак ще ти бие шута.
Но важното е подаръкът да е по вкуса на жената - какво ще я направи шастлива и от какво има нужда.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
лошо за теб
докато мирко минава с китки
бая прически има да смениш
За моите “прически” грижа не бери. Сега съм … познай какъв цвят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+1
Аз в момента общувам с love coach. Обаче за съжаление тя няма жени, които да ми предложи за среща. А само на теория ще ми каже нещата.
При мен финес има. Работя все с жени и не копирам хубав и успешен мъжки модел. Аз съм купувал много неща на майка ми през годините. И то тя си го е избирала, да е по нейния вкус - часовник 3 пъти, златен пръстен, кожено яке, друго скъпо яке и неща за дома.Last edited by Selena2024; 27.04.2025, 21:02.
Коментар
-
Лошо.
докато мирко минава с китки
бая прически има да смениш
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Кое му е лошото?То има такива, които къщи и скъпи коли подаряват и пак им бият шута или изневеряват.
- 1 like
Коментар
-
Лошо.
Коментар
-
Как без подарки бре, Мире?… Ептен през просото я караш.
Тук Евго да слуша. Ключ към женксото сърце е малкиият детайл: парфюм, копринено шалче, цвете, детайче. Често и системно. И крепостта ще падне, ама, пусто финес се иска.
При мен финес има. Работя все с жени и не копирам хубав и успешен мъжки модел. Аз съм купувал много неща на майка ми през годините. И то тя си го е избирала, да е по нейния вкус - часовник 3 пъти, златен пръстен, кожено яке, друго скъпо яке и неща за дома.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Никога нищо не съм подарявал освен чат пат цветя за 8-и март, пък жените си ме обичат.
Коментар
-
Скръндза. Не обичат сръндзи жените не.
Като във клипа на "Ванката "-жена му го пита какво ще й подари за 8-и март и той й отговори, че ще я оправи като подарък. И тя му каза,че може да не му даде и той й каза,че като е проста да си стои без подарък.Last edited by mirodes; 27.04.2025, 20:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ех, вие жените!!!
Коментар
-
Как без подарки бре, Мире?… Ептен през просото я караш.
Тук Евго да слуша. Ключ към женксото сърце е малкиият детайл: парфюм, копринено шалче, цвете, детайче. Често и системно. И крепостта ще падне, ама, пусто финес се иска.Ех, вие жените!!!
- 1 like
Коментар
Коментар