If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ся па и дата. Аз годината не си спомням - някъде 1998 беше +-1 година. края на зимата - март може би. Сега кат се замислих, на рожден ден на един колега се запознахме, а той беше на 8 март. та 4-5 дена по късно е било.
За прическите - оформена на плейбой зайче ми подейства супер еротично. Голи охлюви под път и над път
тоест, украинчето не беше контингент?
или е било разпускащ контингент
Винаги е приятно с теб да се говори. Вече имам и извинение ако не мога да оправя някоя.Ако има и вълна,извинението е двойно
Затова признавам само женска прическа нула номер, та ако ме предаде един орган да ползвам езика.
Груьо е казал, че корът е до време!
Ще приема всяка жена, която е готова да ми роди дете и е приемлива.
към коя дата си я записал
сега сигурно може и по-далече да стигне с език
нямам предвид църковно славянския, ака руски
а украинския език
Ся па и дата. Аз годината не си спомням - някъде 1998 беше +-1 година. края на зимата - март може би. Сега кат се замислих, на рожден ден на един колега се запознахме, а той беше на 8 март. та 4-5 дена по късно е било.
За прическите - оформена на плейбой зайче ми подейства супер еротично. Голи охлюви под път и над път
ако има вуна, дори не е нужно да търсиш извинение
притягаш връзките на обущата ....и с 200....
но за да не стига до крайно неприятни ситуации
е добре да се оглежда човек за таралежи под мишниците
и наличие на трета вежда /мустак/
Да си водят бележки някои посетителки на форума, които твърдят, че не били туркини или помакини да си правят прическа нула номер
Винаги е приятно с теб да се говори. Вече имам и извинение ако не мога да оправя някоя.Ако има и вълна,извинението е двойно
Затова признавам само женска прическа нула номер, та ако ме предаде един орган да ползвам езика.
ако има вуна, дори не е нужно да търсиш извинение
притягаш връзките на обущата ....и с 200....
но за да не стига до крайно неприятни ситуации
е добре да се оглежда човек за таралежи под мишниците
и наличие на трета вежда /мустак/
И аз така бях забил една украинка от Тиндър ,ама като а видях наживо хич не ми хареса. Ходихме на пиано бар и като я закарах до дома й и го подадох в устенцата и дотам. А на нея дъха й миришеше на ацетон-признак,че е гладувала, може и клизма да си е правила и да чака посещение в задният двор,ама така и не го дочака.
Остарявам, на младини грозна или не, не пропусках ,ама на дърти години съм претенциозен.
мисля, че е по-правилно да се каже
че с натрупания опит, човек става ценител
и престава да гони бройката
фокусирайки се върху качеството
И аз така бях забил една украинка от Тиндър ,ама като а видях наживо хич не ми хареса. Ходихме на пиано бар и като я закарах до дома й и го подадох в устенцата и дотам. А на нея дъха й миришеше на ацетон-признак,че е гладувала, може и клизма да си е правила и да чака посещение в задният двор,ама така и не го дочака.
Остарявам, на младини грозна или не, не пропусках ,ама на дърти години съм претенциозен.
мисля, че е по-правилно да се каже
че с натрупания опит, човек става ценител
и престава да гони бройката
фокусирайки се върху качеството
към коя дата си я записал
сега сигурно може и по-далече да стигне с език
нямам предвид църковно славянския, ака руски
а украинския език
Коментар