Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ако има вуна, дори не е нужно да търсиш извинение
притягаш връзките на обущата ....и с 200....
но за да не стига до крайно неприятни ситуации
е добре да се оглежда човек за таралежи под мишниците
и наличие на трета вежда /мустак/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Излекувал си я.
Доктор миродес ѝ е оправил дъха.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Винаги е приятно с теб да се говори. Вече имам и извинение ако не мога да оправя някоя.Ако има и вълна,извинението е двойно
Затова признавам само женска прическа нула номер, та ако ме предаде един орган да ползвам езика.
притягаш връзките на обущата ....и с 200....
но за да не стига до крайно неприятни ситуации
е добре да се оглежда човек за таралежи под мишниците
и наличие на трета вежда /мустак/
- 1 like
Коментар
-
И аз така бях забил една украинка от Тиндър ,ама като а видях наживо хич не ми хареса. Ходихме на пиано бар и като я закарах до дома й и го подадох в устенцата и дотам. А на нея дъха й миришеше на ацетон-признак,че е гладувала, може и клизма да си е правила и да чака посещение в задният двор,ама така и не го дочака.
Остарявам, на младини грозна или не, не пропусках ,ама на дърти години съм претенциозен.
Доктор миродес ѝ е оправил дъха.
- 1 like
Коментар
-
мисля, че е по-правилно да се каже
че с натрупания опит, човек става ценител
и престава да гони бройката
фокусирайки се върху качеството
Затова признавам само женска прическа нула номер, та ако ме предаде един орган да ползвам езика.
- 1 like
Коментар
-
И аз така бях забил една украинка от Тиндър ,ама като а видях наживо хич не ми хареса. Ходихме на пиано бар и като я закарах до дома й и го подадох в устенцата и дотам. А на нея дъха й миришеше на ацетон-признак,че е гладувала, може и клизма да си е правила и да чака посещение в задният двор,ама така и не го дочака.
Остарявам, на младини грозна или не, не пропусках ,ама на дърти години съм претенциозен.
че с натрупания опит, човек става ценител
и престава да гони бройката
фокусирайки се върху качеството
Коментар
-
към коя дата си я записал
сега сигурно може и по-далече да стигне с език
нямам предвид църковно славянския, ака руски
а украинския език
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
да ама на тема мое ли ми оближе топките ей така докат и е фостата (да не може да говори). Само една украинка съм записал в тефтера. Все искам да попълня списъка и все на греда удрям
сега сигурно може и по-далече да стигне с език
нямам предвид църковно славянския, ака руски
а украинския език
Коментар
-
може би затова някои я заместват с философски беседиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
може би затова някои я заместват с философски беседи
Коментар
-
Той ги ползва,ама физически се изморява. То е..о си е хамалска работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Мисля, че си до болка прав!
"Умореният" от "работа" Евго всеки ден бърза за почивка в къщи - с телефона, пред телевизора, до мама, с която се обсъждат характерите на героите и героините в турските сериали ... , а също - и на ергените / момите...
Постоянното сърфиране от сутрин - до вечер в нета, прекъсвано от някой баланс на фирма - и отново трябва да се навакса пропуснатото от нета по време на "работата" - много тежко натоварване....
Подобен "натоварен" график му дава спокойствие и предвидимост. Това е безметежен живот (не му е необходима жена, разбира се, нито ще ръси пари за психолог): между клюката и поредния сериал, нарушаван само от срещата на някой съсед на стълбището, който ще разкаже последната безинтересна, но важна "новина", за да има тема за обсъждане при разговора с мама. Тя също обича да знае какво се случва в "обществото", след като е напазарувала и свършила домакинската работа през деня...
Защо околните се опитват да подсказват на Евго смисъла в неговия живот? Някои дори не се сещат, че смисъл на живота е - човек да се снима пред своята библиотека...
германските внучета ги вижда веднъж-дваш годишно
а мама има още много на какво да научи един малък всичкопопиваш евго
който накрая да разпродаде бащините инвестиции в имоти, гоблени и готарски рецепти
Коментар
-
кажи му за сините хапчета
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение...............
трябва да се опиташ да си нормален и да ходиш на места където се събират/многократно сме го дъвкали/, а не да се прибираш за турския сериал по бтв.
"Умореният" от "работа" Евго всеки ден бърза за почивка в къщи - с телефона, пред телевизора, до мама, с която се обсъждат характерите на героите и героините в турските сериали ... , а също - и на ергените / момите...
Постоянното сърфиране от сутрин - до вечер в нета, прекъсвано от някой баланс на фирма - и отново трябва да се навакса пропуснатото от нета по време на "работата" - много тежко натоварване....
Подобен "натоварен" график му дава спокойствие и предвидимост. Това е безметежен живот (не му е необходима жена, разбира се, нито ще ръси пари за психолог): между клюката и поредния сериал, нарушаван само от срещата на някой съсед на стълбището, който ще разкаже последната безинтересна, но важна "новина", за да има тема за обсъждане при разговора с мама. Тя също обича да знае какво се случва в "обществото", след като е напазарувала и свършила домакинската работа през деня...
Защо околните се опитват да подсказват на Евго смисъла в неговия живот? Някои дори не се сещат, че смисъл на живота е - човек да се снима пред своята библиотека...
Коментар
Коментар