IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ми нямам какво да добавя - типичен комплексиран българин! Уж е умнокрасив, ама пуста "православна и славянска" комуноидна закваска, не може да се преодолее и това си е! България няма и никога не е имала по-голям враг от Шумадия! Никога! Когато и да го проумеем, все ще е късно. И после се смеете на копейките...
    И кога съм бил умнокрасив?Умнокрасивите подкрепят гей паради, борба с"глобалното затопляне ",дайвърсити и други левичарски идеологии.А аз съм твърдо против тия неща.Даже идеологически съм доста надясно -противоположно на умнокрасивите.В Украйна най-близо идеологически са ми Азов.
    Сърбите не ме вълнуват към тоя момент и не съм им фен.Но албанците никога няма да ги харесвам .На едно ниво на противност са ми с ромите.
    Last edited by RUBLA; 30.01.2025, 11:47. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Колкото и кусури да имат сърбите, то са ни много по-близки от това диво албанско племе.
      Ми нямам какво да добавя - типичен комплексиран българин! Уж е умнокрасив, ама пуста "православна и славянска" комуноидна закваска, не може да се преодолее и това си е! България няма и никога не е имала по-голям враг от Шумадия! Никога! Когато и да го проумеем, все ще е късно. И после се смеете на копейките...
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Mirodes, извинявай, ама си написал тотални прототиЙ - знам, че на много от българите (и умнокрасивитет, и копейки), шумадия им е връхната точка за цивилизация и са безобразно комплексирани в преклонението си към тази своеобразна "матушка", но точно в Косово, и точно в началото на 20 век, србе на врбе не са никакво мнозинство! И ако си завършил право, доколкото помня, т.е. си чел история, би следвало да си запознат с двете големи миграции на шумадийците от Косово 200-250 години преди въпросното начало на 20 век, с което се променя значително етническия му състав, ама не со корац, а со оружие. Тъпото е, че тогава србете заселват по-сериозно и областта около Белград, която сам знаеш каква е била - само за твое инфо можеш да провериш като как са се появили едни български селища около Истанбул особено там, където днес все още се нарича Белградска гора. Разбира се, шумадийците ги броят за прави србе, които, странно, изведнъж изчезнали и там се появили българи.

Та хайде да сме една идея по-български настроени, може ли, щото се смеете на копейките, ама умнокрасивите с нищо не им отстъпвате в продажността си!
        Дядо ми е българин от Косово, така че не ми говори точно на мен за Косово и кои са съюзниците на българите там.Имам братовчеди в Косово и те ми казват,че имат проблеми с албанците,не със сърбите. Даже по време на войната албанците са нападнали българските села и само намесата на немските войски ги е спасила.
        Колкото до етническият състав-след падането на Османската империя и Балканските войни и ПСВ много албанци се изселват от Косово.И сърбите стават мнозинство.Не е точно в началото на 20-и век,а през 20-е години.Но след това заради високата раждаемост албанците стават мнозинство. И не знам какво им харесвате на тия мафиоти,като албанската мафия е прочута в цял свят, а във Великобритания най-много престъпления от чужденците вършат албанците.Колкото и кусури да имат сърбите, то са ни много по-близки от това диво албанско племе.
        Last edited by mirodes; 30.01.2025, 10:51.

Коментар

В Косово в началото на 20-и век сърбите са били повече. Сега са по-малко от 10 процента. И албанците са им казвали:"Со курец, че ви победиме".
          Та и в България както върви българите скоро ще са малцинство. Добре, че много цигани емигрираха в Западна Европа. Не искам децата ми да растат в ромска държава.
          И с ромка не съм бил и нямам намерение да го правя.
          Не е ли: "Со курец ке ги бием"? (по-точното цитиране).

За лоша демография в България се говори още по соц. време. По време на пандемията забелязах, че много стари моми на 40+ успяха да станат майки, а ги бяха отписали. Какво точно ще стане с демографията никой не може да ви каже.

Иначе и аз мисля като Груьо за умнокрасивите, за копейките и за калинките. Всичко е едни кухи кратуни, едни претенции, един мързел и гледат как да крадат. Тая Лена, ходи по апартаментите с женени мъже и има наглостта да остава в политиката. И после роди от друг???

Много ми допада приятелството между Новак и Григор, уважават се и двамата са ГОЛЕМИ,
          Last edited by RUBLA; 30.01.2025, 11:54. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

В Косово в началото на 20-и век сърбите са били повече. Сега са по-малко от 10 процента. И албанците са им казвали:"Со курец, че ви победиме".
            Та и в България както върви българите скоро ще са малцинство. Добре, че много роми емигрираха в Западна Европа. Не искам децата ми да растат в помска държава.
            Mirodes, извинявай, ама си написал тотални прототиЙ - знам, че на много от българите (и умнокрасивитет, и копейки), шумадия им е връхната точка за цивилизация и са безобразно комплексирани в преклонението си към тази своеобразна "матушка", но точно в Косово, и точно в началото на 20 век, србе на врбе не са никакво мнозинство! И ако си завършил право, доколкото помня, т.е. си чел история, би следвало да си запознат с двете големи миграции на шумадийците от Косово 200-250 години преди въпросното начало на 20 век, с което се променя значително етническия му състав, ама не со корац, а со оружие. Тъпото е, че тогава србете заселват по-сериозно и областта около Белград, която сам знаеш каква е била - само за твое инфо можеш да провериш като как са се появили едни български селища около Истанбул особено там, където днес все още се нарича Белградска гора. Разбира се, шумадийците ги броят за прави србе, които, странно, изведнъж изчезнали и там се появили българи.

Та хайде да сме една идея по-български настроени, може ли, щото се смеете на копейките, ама умнокрасивите с нищо не им отстъпвате в продажността си!
            Last edited by RUBLA; 30.01.2025, 11:55.
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Точно на сърбетата няма как да им съчувстваме, малко им е за зулумите които са ни правили, с руска помощ естествено.
              Давам го като пример какво се случва с демографските процеси само за няколко десетки години. И в Лондон вече само една трета от населението са бели британци. Не искам и България да стане така. Добре, че масово ромите емигрират към Западна Европа, иначе до 30 години щяхме да станем ромска държава.
              Last edited by RUBLA; 30.01.2025, 11:48. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Та и в България както върви българите скоро ще са малцинство. Добре, че много роми емигрираха в Западна Европа. Не искам децата ми да растат в ромска държава.
                Точно на сърбетата няма как да им съчувстваме, малко им е за зулумите които са ни правили, с руска помощ естествено.
                Last edited by RUBLA; 30.01.2025, 11:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

А бе Мире, то и други животински видове ни водят с много, ама това трябва ли да ни притеснява?

На тебе някоя ромка на младини да не ти е изпила соковете, че толкова си се загрижил?
                  Та и в България както върви българите скоро ще са малцинство. Добре, че много роми емигрираха в Западна Европа. Не искам децата ми да растат в ромска държава.
                  Last edited by RUBLA; 30.01.2025, 11:57. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Имам един съученик на 49 години, който вече е прадядо. Майка му има над 100 живи наследника.Моята майка 6.И пак има най-мното от връстниците си.Някои имат само по едно дете и дотам. От еволюционна гледна точка ромите ни водят с много.
                    А бе Мире, то и други животински видове ни водят с много, ама това трябва ли да ни притеснява?

На тебе някоя ромка на младини да не ти е изпила соковете, че толкова си се загрижил?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

виждаш ли колко е странно, мирко
                      всеки самоуважаващ се ром
                      не си губи времето с бизнеси и образование
                      а намушква айшето и де що има женско в родата
                      докато матейко движи бизнеси и записва по 3 магистратури

на финала, матейко, пирамидчо и други
                      с по 1 или 2 деца
                      а ромлянина на 40 има бременни внучки
                      Ако бях жена, щях да си родя 2 деца до 30 годишна възраст, дори без мъж. И не ме плаши финансовата страна на нещата.

Споделям мнението на Кубрат, че трябва да има повече българчета и майката да е приемлива и читава. И да растат в нормално семейство.

Интересно как са ги намерили тези азиатки ИТ-тата от жк. Младост и колко са платили.

Можеше да имам син или дъщеря на 18-20 години, ако бях намерил жена навремето.

Коментар

Имам един съученик на 49 години, който вече е прадядо. Майка му има над 100 живи наследника.Моята майка 6.И пак има най-мното от връстниците си.Някои имат само по едно дете и дотам. От еволюционна гледна точка циганите ни водят с много.
                        майка му да не е гризач

мирко, не ме занимавайте с ромски саги, бе човек
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

с по 1 или 2 деца
                          Имам един съученик на 49 години, който вече е прадядо. Майка му има над 100 живи наследника.Моята майка 6.И пак има най-мното от връстниците си.Някои имат само по едно дете и дотам. От еволюционна гледна точка ромите ни водят с много.
                          Last edited by RUBLA; 29.01.2025, 22:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Мда. Не обича педофили.
                            айде сега. ДЪРТАЦИ, в най-добрия случай чичак.
                            Педефил е съвсем друго
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

За теб е така, за него е важно да има деца при положение, че вече не е млад. Някое мушкане повече или по-малко е без значение. Аз даже ти се чудя защо не си многодетен баща при положение, че можеш да си го позволиш и да осигуриш децата и да наемеш бавачка да помага на жена ти.

с по 1 или 2 деца
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Така е.

Особено важи за днешните жени. Обаче са склонни да вземат и нисък, и дебел, и с малък морков, стига да се харесат и да се разберат. И да са на една емоционална вълна.

Мен, например, не ми се прави безразборен секс, а търся за репродукция.
                                търси съпруга

ако е за репродукция
                                продават се далекоизточни булки

по младост ги засичам
                                върви мъжа, обичновено очилат и изтумбен
                                класически ит спец
                                а след него ситни туземката
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X