Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ся па и дата. Аз годината не си спомням - някъде 1998 беше +-1 година. края на зимата - март може би. Сега кат се замислих, на рожден ден на един колега се запознахме, а той беше на 8 март. та 4-5 дена по късно е било.
За прическите - оформена на плейбой зайче ми подейства супер еротично. Голи охлюви под път и над път
или е било разпускащ контингентпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Винаги е приятно с теб да се говори. Вече имам и извинение ако не мога да оправя някоя.Ако има и вълна,извинението е двойно
Затова признавам само женска прическа нула номер, та ако ме предаде един орган да ползвам езика.
Ще приема всяка жена, която е готова да ми роди дете и е приемлива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
към коя дата си я записал
сега сигурно може и по-далече да стигне с език
нямам предвид църковно славянския, ака руски
а украинския език
За прическите - оформена на плейбой зайче ми подейства супер еротично. Голи охлюви под път и над пътLast edited by bota156; 28.04.2025, 20:49.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Да си водят бележки някои посетителки на форума, които твърдят, че не били туркини или помакини да си правят прическа нула номер
с тенденция към консултанти
цедката става все по-ситна
ако не посещават бербер шоп
- сорииипрепоръка е
Коментар
-
Да си водят бележки някои посетителки на форума, които твърдят, че не били туркини или помакини да си правят прическа нула номерLast edited by Kris_; 28.04.2025, 20:06.
Коментар
-
ако има вуна, дори не е нужно да търсиш извинение
притягаш връзките на обущата ....и с 200....
но за да не стига до крайно неприятни ситуации
е добре да се оглежда човек за таралежи под мишниците
и наличие на трета вежда /мустак/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Излекувал си я.
Доктор миродес ѝ е оправил дъха.
- 1 like
Коментар
-
Винаги е приятно с теб да се говори. Вече имам и извинение ако не мога да оправя някоя.Ако има и вълна,извинението е двойно
Затова признавам само женска прическа нула номер, та ако ме предаде един орган да ползвам езика.
притягаш връзките на обущата ....и с 200....
но за да не стига до крайно неприятни ситуации
е добре да се оглежда човек за таралежи под мишниците
и наличие на трета вежда /мустак/препоръка е
- 1 like
Коментар
-
И аз така бях забил една украинка от Тиндър ,ама като а видях наживо хич не ми хареса. Ходихме на пиано бар и като я закарах до дома й и го подадох в устенцата и дотам. А на нея дъха й миришеше на ацетон-признак,че е гладувала, може и клизма да си е правила и да чака посещение в задният двор,ама така и не го дочака.
Остарявам, на младини грозна или не, не пропусках ,ама на дърти години съм претенциозен.
Доктор миродес ѝ е оправил дъха.
- 1 like
Коментар
-
мисля, че е по-правилно да се каже
че с натрупания опит, човек става ценител
и престава да гони бройката
фокусирайки се върху качеството
- 1 like
Коментар
-
И аз така бях забил една украинка от Тиндър ,ама като а видях наживо хич не ми хареса. Ходихме на пиано бар и като я закарах до дома й и го подадох в устенцата и дотам. А на нея дъха й миришеше на ацетон-признак,че е гладувала, може и клизма да си е правила и да чака посещение в задният двор,ама така и не го дочака.
Остарявам, на младини грозна или не, не пропусках ,ама на дърти години съм претенциозен.
че с натрупания опит, човек става ценител
и престава да гони бройката
фокусирайки се върху качествотопрепоръка е
Коментар
-
към коя дата си я записал
а украинския език
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
да ама на тема мое ли ми оближе топките ей така докат и е фостата (да не може да говори). Само една украинка съм записал в тефтера. Все искам да попълня списъка и все на греда удрям
а украинския езикпрепоръка е
Коментар
-
може би затова някои я заместват с философски беседиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар