Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Дядо ми е имал връзки и е съдействал на чужди хора да си купят жилище през соца. За това се ядосвам. Било е въпрос на малко предприемчивост, не на гладуване. Майка ми и баща ми щяха да изплатят единия.
Тия неща, които си писал, не са така. Но няма да ги коментирам.
Разбира се, че от неговата гледна точка (на дядото) е било въпрос на оцеляване и ти изобщо не може да кажеш какво се е случвало тогава. Единствено "верен" критерий за теб са разказите на мама - последната останала в семейството от ония години.
Нейните думи са толкова "достоверни", колкото и твоите - колко много си обичал да работиш... на две места!
Истината е - разбира се различна: ТАТИ - ИНВЕСТИТОРЪТ - е купувал имоти, вино, пестил е в ДСК...
На теб ти е казал: "Бачкай, защото - докато харча за апартаменти и къщи, за твоето образование "безплатно" и да има къде да живееш и какво да ядеш в къщи - от мен джобни няма да видиш!"
И - вероятно - ако не бачкаш - ще те лиша от наследство...
Е, да - сега (най-после има мир и за Евго) - ако можеше да излезе отнякъде - Евго дори не би си помислил, че е "изморен след "работа"", не би погледнал чужди бицепси... и нищо лошо нямаше да се сети да каже за жените...
Не забравяй да палиш свещ всяка сутрин пред снимката на твоя благодетел! Апартаменти, къщи, пари, колекция 450 бутилки вино....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аз вече почвам да губя интерес
все едни и същи бабешки приказки за едно време
Коментар
-
Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение
Колежка туркиня на 8-ми декември даваше само в задния вход, че била девствена и се пазела за приятеля и...
а по другите празници?препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Абе интересно ни е, ама смени малко сюжета. Писна ни от добре тренирани 30 годишни мъже и лели. Дай, кажи нещо за някоя засукана лекарка.
все едни и същи бабешки приказки за едно времепрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнениеТя темата е за Евго и прическите. Трябва да се преименува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
"Можел" да купи, но не е купил, но благодарение и на дядото - ти сега "разполагаш" с пари.
Значи - и те - в младата си възраст са "разполагали" със своите пари, а не - с твоите, за да казваш сега - какво са можели да направят, защото на теб това щяло да ти хареса някога - в бъдещето, след 50-70 години.
Да са гладували вместо теб, ли искаш? Да гладуват, за да живееш ти сега и да "разполагаш"...
Е, като "разполагаш" - къде ги инвестираш? А - за кого сега самият ти пестиш?
Все това те "тревожи": златото вече било скъпо и трябваЛО да купиш, когато било "евтино" (а то никога не евтино, за да дадеш пари (за злато или акции). Жалваш се - какво било трябвало да направиш, а нищо не правиш (освен да продаваш имоти и - като си добавил от паричките на мама - СТЕ купилИ апарт, който е на трима наследници,..., събираш наем от имот на тати и - добре е, че той ви е купил апартамент, за да има къде да се подслоните с мама...)
И пак - недоволни! "Дядото е можел 2 апартамента да уреди и да купи". И ДА ГЛАДУВА (за да "разполага" Евго). Добре е, че не са гладували, а са си отглеждали децата, иначе и за Евго нямаше да чуем сега...
Оставям встрани фантазиите на Евго на тема: "как се уреждат и купуват ДВА апартамента в соца"...
Живели са хората под наем, гледали са се, пестили! И трябва да си доволен, че са се грижили за твоята майка, която - очевидно е тръгнала от бедно семейство и я е взел тати - с парите и имотите!
Всяка сутрин (без изключение!) - свещ трябва да палиш пред снимката на твоя благодетел - тати! (в противен случай - мама да ти каже какво се случва с неблагодарниците...)
Дядо ми е имал връзки и е съдействал на чужди хора да си купят жилище през соца. За това се ядосвам. Било е въпрос на малко предприемчивост, не на гладуване. Майка ми и баща ми щяха да изплатят единия.
Тия неща, които си писал, не са така. Но няма да ги коментирам.
Last edited by Evgo; 01.05.2025, 09:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Трябва да внимават как са си направили прическите.
Там белите чужденки невернички, ако кривнат в неправилната пресечка ги подчиняват групово и остават без глави.
Коментар
-
....
Едните ми баба и дядо също вярваха в комунизма. И са имали възможности преди промените, обаче не са били меркантилни и дори няма апартамент от тях (40 г. са плащали държавен наем). А дядото е можел 2 апартамента да уреди и да купи. Но това са минали неща.
..
"Можел" да купи, но не е купил, но благодарение и на дядото - ти сега "разполагаш" с пари.
Значи - и те - в младата си възраст са "разполагали" със своите пари, а не - с твоите, за да казваш сега - какво са можели да направят, защото на теб това щяло да ти хареса някога - в бъдещето, след 50-70 години.
Да са гладували вместо теб, ли искаш? Да гладуват, за да живееш ти сега и да "разполагаш"...
Е, като "разполагаш" - къде ги инвестираш? А - за кого сега самият ти пестиш?
Все това те "тревожи": златото вече било скъпо и трябваЛО да купиш, когато било "евтино" (а то никога не евтино, за да дадеш пари (за злато или акции). Жалваш се - какво било трябвало да направиш, а нищо не правиш (освен да продаваш имоти и - като си добавил от паричките на мама - СТЕ купилИ апарт, който е на трима наследници,..., събираш наем от имот на тати и - добре е, че той ви е купил апартамент, за да има къде да се подслоните с мама...)
И пак - недоволни! "Дядото е можел 2 апартамента да уреди и да купи". И ДА ГЛАДУВА (за да "разполага" Евго). Добре е, че не са гладували, а са си отглеждали децата, иначе и за Евго нямаше да чуем сега...
Оставям встрани фантазиите на Евго на тема: "как се уреждат и купуват ДВА апартамента в соца"...
Живели са хората под наем, гледали са се, пестили! И трябва да си доволен, че са се грижили за твоята майка, която - очевидно е тръгнала от бедно семейство и я е взел тати - с парите и имотите!
Всяка сутрин (без изключение!) - свещ трябва да палиш пред снимката на твоя благодетел - тати! (в противен случай - мама да ти каже какво се случва с неблагодарниците...)
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеhttps://vm.tiktok.com/ZNdjjk9Hg/
Тия са по"женски ".Не ги познавам, обаче си личи,че ги сърби,та две не виждат.
Там белите чужденки невернички, ако кривнат в неправилната пресечка ги подчиняват групово и остават без глави.
Коментар
-
Като не ви е интересно, не четете.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение
Колежка туркиня на 8-ми декември даваше само в задния вход, че била девствена и се пазела за приятеля и...
Те няма да я вземат, ако пирамидата е била отваряна.
- 1 like
Коментар
-
Моите спомени от студентството бяха, че колежките много спяха с мъже, но не от групата, а от чата или от нощните заведения или с чужденци. И после заминаха в чужбина доста от тези колежки. И аз съм работил като студент много, все пак трябва да се почне от някъде. И не е хубаво да се мързелува.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
почти никой
но и да има някой, защо би искал да я сподели с всички, които не се интересуват!?
Коментар
Коментар