If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако би бил тарифата, да и обещаеш КРАЛИЦА да ти стане. Робини под път и над път. Живота ги превръща в такива, а ти синтръгнал са съблазняваш с гадост. Не е ли глупаво?
Като не разбираш от женска психика не се обаждай.Не случайно жените бягат от теб и си сам.
Не се отказвай от мечтите си. Може и да се сбъднат.Ако си настоятелна може и да ми станеш робиня някой ден.
Ако би бил тарифата, да и обещаеш КРАЛИЦА да ти стане. Робини под път и над път. Живота ги превръща в такива, а ти синтръгнал са съблазняваш с гадост. Не е ли глупаво?
Даде напразни надежди на човека и сега страда.
Затова и аз не искам да ти давам напразни надежди, за да не страдаш много по мен.Знам че искаш да си ми ханъма, ама засега това ще е само в мечтите ти.
Затова и аз не искам да ти давам напразни надежди, за да не страдаш много по мен.Знам че искаш да си ми ханъма, ама засега това ще е само в мечтите ти.
...остава неясно, дали се шегуваш, или нарочно приказваш глупости.
Коментар