Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение

Не съм мислил да оспорвам факта, че ВСИЧКИ ТВОИ ПРЕДЦИ СА РАБОТИЛИ. Оспорих факта, че ти не приличаш на твоите предци, които са събирали. Сега ти береш плодовете на работохолиците (и инвеститорите) във фамилията - на принципа: "След мен - и потоп!"
Кой съм аз да те "виня"? Продавай нещата на воля: нямаш принос в тяхното създаване и никакви скрупули не те възпират. Имаш - продаваш. Ако нямаше - какво щеше да продаваш?
Така че - всичко е ОК.
Да ти кажа - на ония фантасмагории, дето дядо ти живеел 40 години под наем, но "помагал" на хората да вземат жилище - не вярвай. Няма как да се е случвало при системата за картотекиране по групи, защото - ако бяха хванали в подобно нарушение някого - Белене е щяло да му се види рай... Представи си - гледаш "документален филм, в който крайно нуждаещи се - с малки деца чакат години наред за жилище, което отива - чрез твоя "могъщ" дядо - вместо в 1 група - в 5-та група... ще го линчуват... Този "документален филм" ли си гледал, или пак мама нещо ти нашепва?
Абе, Евго - тя, мама има още по-развинтена фантазия от теб, но ти имаш абсолютните основания да й вярваш: паричките са у нея! Мърдане няма!
Коментар