If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има всякакви случаи, но ми прави впечатление, че все се залита към негативизъм. А не е необходимо.
Разбира се ,че палитрата е много по-пъстра....Разбира се, че не е добре да се залита в негативизъм.....нооо и..... "Каквото повикало ,такова се и обадило"....Много харесвам вековната мъдрост....
Не познахте и двамата
За един психолог много по-интересно е да изследва
едно общество с 90% патологични екземпляра, отколкото обратното (с 10%)
При теб наистина става въпрос за патология.Участвал съм стотици пъти при провеждането на беседи от психиатри и психолози за изготвяне на съответната експертиза ,обсъждали сме случаите и съм им чел заключенията,така че имам огромен опит в тая сфера и мога да кажа,че при трима човека от форума става въпрос за патология.Като двама сте кротки луди, ти и Старшинката,третият е направо за лудница.
То не се налагаше да ме учи как се прави, а да дава пари, за да ходя по срещи със студентки.
"Ето ти 100-200 лв за този месец, но искам да отбележиш гол и да си хванеш гадже".
"Купи хубав парфюм на някое момиче и гледай да я свалиш". Такива неща трябваше да прави.
На всичкото отгоре през 1999 г. беше купил масивно единично легло от чам за стаята ми, без да ме пита, а аз исках спалня, за да ми е по-удобно, като си хвана приятелка. Дори в това отношение е пречил да се случат нещата при мен. Като селянин всяка неделя мъкнеше боклуци от провинцията (рядко имаше меса, млека и яйца, които харесваме, носеше круши, грозде, цветя, зелен фасул, брашно и други неща, които много не ядем) и ме тормозеше да му ги товаря и разтоварвам.
Какви пари бе Евго?!
Сега, с риск Барби да ме обяви за корава балканска душа ще ти кажа, че малко бой си ял навремето. Там му е била грешката на бащата ти.
От всичките ти писания оставам с впечатление, че вся някой ти е длъжен за нещо. Първо "дъртия" не ти беше оставил апартамент, днес научаваме, че и кола не ти е купил, по едно време и май на секс не те беше учил, забравил съм вече. Днес обясняваш, че инстуктора не те учи на ситуации.....
Опита и уменият асе придобиват с врмето, от теб се иска да караш, ама на, ти не щеш, но с лекото обвиняваш, че не са те научили.
Спри да хленчиш и се вземи в ръце. Имаш книжка, купи си евтина кола и се качвай да караш. Първо с приятел в ненатоварен времеви интервал от деня, постепено влизай в трафика, излез на магистралата ......
Разбери, че никой за нищо не ти е длъжен. Родителя има задължението да те отгледа до 18тата ти годишнина, после се оправяш сам. Липса на всякакво уважение към човекът , който е бил до теб 18 години, показваш. МОже да е бил всякакъв, но ти си израстнал в неговия дом, изучил си се за да можеш сега да се правиш на финансово грамотен инвеститор.
Трябва да си признателен към родителите си макар и твойте възгледи да се различават от техните, което си е в реда на нещата, различни поколения.
То не се налагаше да ме учи как се прави, а да дава пари, за да ходя по срещи със студентки.
"Ето ти 100-200 лв за този месец, но искам да отбележиш гол и да си хванеш гадже".
"Купи хубав парфюм на някое момиче и гледай да я свалиш". Такива неща трябваше да прави.
В Украйна положението е лошо (и в демографския смисъл) и ми се струва, че много украинки ще поискат да дойдат в България и да се вземат с българин. За рускини мисля, че не важи в такава степен.
Абе те се вземат. И после му теглят един шут на българина. Колко такива дела имам не е за разправяне.
Искат да се покажат колко са велики и колко по-добре живеят от сънародниците си. И като си нямат с какво друго да се похвалят, надуват се, че са научили някой от западните езици. Чудо голямо, но за тях това е повод за гордост. И си прав - понеже те там са презрени от местните, не ходят по техните форуми. Ходят по български форуми, но се оказва, че и тука са презрени. И така се заражда тяхната злоба и завист и започват умишлено да предизвикват конфликти.
Хоп. Значи само руски са езиците при тебе
Голяма фикция е и в твоята глава относно “Запада”.
Така е....Попадат и българи,които стават "по-католици от папата" и демонстрират презрение към родината и съотечествениците си....А в същото време те самите са презирани и считани за по-низши от "новите" си съотечественици....Естествено, презрението е добре прикрито от лицемерни усмивки...И тъй като гореспоменатите българи много добре осъзнават,че в новия си свят не са считани за равни,то....по цял ден клепят злобни по български форуми, изливайки омразата си към бившите си сънародници .....
Има всякакви случаи, но ми прави впечатление, че все се залита към негативизъм. А не е необходимо.
От всичките ти писания оставам с впечатление, че вся някой ти е длъжен за нещо. Първо "дъртия" не ти беше оставил апартамент, днес научаваме, че и кола не ти е купил, по едно време и май на секс не те беше учил, забравил съм вече. Днес обясняваш, че инстуктора не те учи на ситуации.....
Опита и уменият асе придобиват с врмето, от теб се иска да караш, ама на, ти не щеш, но с лекото обвиняваш, че не са те научили.
Спри да хленчиш и се вземи в ръце. Имаш книжка, купи си евтина кола и се качвай да караш. Първо с приятел в ненатоварен времеви интервал от деня, постепено влизай в трафика, излез на магистралата ......
Разбери, че никой за нищо не ти е длъжен. Родителя има задължението да те отгледа до 18тата ти годишнина, после се оправяш сам. Липса на всякакво уважение към човекът , който е бил до теб 18 години, показваш. МОже да е бил всякакъв, но ти си израстнал в неговия дом, изучил си се за да можеш сега да се правиш на финансово грамотен инвеститор.
Трябва да си признателен към родителите си макар и твойте възгледи да се различават от техните, което си е в реда на нещата, различни поколения.
Искат да се покажат колко са велики и колко по-добре живеят от сънародниците си. И като си нямат с какво друго да се похвалят, надуват се, че са научили някой от западните езици. Чудо голямо, но за тях това е повод за гордост. И си прав - понеже те там са презрени от местните, не ходят по техните форуми. Ходят по български форуми, но се оказва, че и тука са презрени. И така се заражда тяхната злоба и завист и започват умишлено да предизвикват конфликти.
Не познахте и двамата
За един психолог много по-интересно е да изследва
едно общество с 90% патологични екземпляра, отколкото обратното (с 10%)
Навремето инструкторът ме беше научил хубаво, въпреки че и тогава претупваха. Обаче сами знаете, че като не се кара дълго време, умението се губи.
Отделно карането с инструктор не е каране, защото помага с педалите. И гледа да се кара в тихи улици и по кварталите, но не и в трафика в центъра.
И не те учи какво се прави при ситуация на пътя.
Навремето инструкторът ме беше научил хубаво, въпреки че и тогава претупваха. Обаче сами знаете, че като не се кара дълго време, умението се губи.
Отделно карането с инструктор не е каране, защото помага с педалите. И гледа да се кара в тихи улици и по кварталите, но не и в трафика в центъра.
И не те учи какво се прави при ситуация на пътя.
Със сигурност има разлика, когато обучават начинаещ и някой, който иска са си подобри уменията.А и може и сам да се упражняваш нощно време, когато трафика е малък.После почни да караш събота и неделя, докато постепенно свикнеш. Най-важното е постоянно да си концентриран, да спазваш дистанция от предната кола ,да гледаш знаците и навреме да се престрояваш.
Брат ми не се е явявал на изпит и няма книжка, но има 2 деца.
Ползваме таксита редовно за малките и за майка ми.
Отделно имаме планове да си продадем останалите провинциални имоти, така че кола не ни трябва.
Трафикът в София е труден и дори шофьори със стаж и чичовци с книжа от много години трудно се справят или не се справят за градско каране.
Аз в началото имах голямо желание за каране и за кола, но съм ви разказвал за конкретната случка ........ и че дъртият не ми даваше да карам и не ми купи кола за завършено висше.
Казвам ти го като на приятел-не караш ли кола автоматично падаш в очите на жените. Запиши се на уроци при някой инструктор като те е страх, но без кола и шофиране кръгът от жени се стеснява много.
Коментар