Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеhttps://vm.tiktok.com/ZNdMnQkEK/
В щатите хептен изкукаха.Обвиняват 46 годишна милфка, че е изнасилила 13 годишен приятел на сина й.Медал трябва да й дадат, а те ще я вкарат в затвора.
Ако беше с колежанин, по-става. На 13 г. той не е развит мъж на 100 % и си изнасилване на малолетен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение
Погледнато от гледната точка на пъпчив пубер може и да е яко, ама възрастна жена да предразполага към секс или направо агресивно да го кара 13 годишно момче определено не си е работа, вече ако е над 16-17 по-може. Сега всички ще кажат и ще въздишат - ей такива жени, ей такива учиелки що нямахме едно време, медали, ала бала... Ама ако учителя по физическо го е ** на дъщеря ви на 13-14 ще му се случи случка и няма да искате никои да разбере, нали, а, и е педофил... Сега и ще кажете - ама те днешните на по 12-13 вече го правят - айде у лево, може и на 4 да го правят - малкия като е на 4-5г и му става по физиологични причини, значи ли че е готов за секс в детската градина с момичетата? Копае се дъното последните години в това отношение, никакви ценности и нормалност, само задоволяване на първичните нужди и ламтене за още и още във всеки аспект.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение
Погледнато от гледната точка на пъпчив пубер може и да е яко, ама възрастна жена да предразполага към секс или направо агресивно да го кара 13 годишно момче определено не си е работа, вече ако е над 16-17 по-може. Сега всички ще кажат и ще въздишат - ей такива жени, ей такива учиелки що нямахме едно време, медали, ала бала... Ама ако учителя по физическо го е ** на дъщеря ви на 13-14 ще му се случи случка и няма да искате никои да разбере, нали, а, и е педофил... Сега и ще кажете - ама те днешните на по 12-13 вече го правят - айде у лево, може и на 4 да го правят - малкия като е на 4-5г и му става по физиологични причини, значи ли че е готов за секс в детската градина с момичетата? Копае се дъното последните години в това отношение, никакви ценности и нормалност, само задоволяване на първичните нужди и ламтене за още и още във всеки аспект.
Едно от малкото смислени мнения в тази тема.Last edited by Andi11; 14.05.2025, 12:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеhttps://vm.tiktok.com/ZNdMnQkEK/
В щатите хептен изкукаха.Обвиняват 46 годишна милфка, че е изнасилила 13 годишен приятел на сина й.Медал трябва да й дадат, а те ще я вкарат в затвора.
- 3 Харесвания
Коментар
-
https://vm.tiktok.com/ZNdMnQkEK/
- 1 like
Коментар
-
Оказа се, че чичото е искал да стресне сина си, като пили наскоро и го е заплашил на пияна глава, че ще завещае всичко на дом за сирааци.
Иска синът му да направи внуци и го натиска, в крайна сметка едва ли ще ги лиши от наследство. Синът му ходи по жени, но обикновено са все платени и не може да има връзка с нормална жена, т.е. не може да намери такава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
С 20 хиляди може да си купиш кола на 10 години и дотам. Ако изобщо струват толкова. По времето на комунизма трудно се правеха сериозни пари.
Обаче този хедонизъм и стремеж към парите не са хубави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Все пак е нещо. Бил е умен и ги е събрал.
Коментар
-
Не съм тръгнал да работя такава работа за чужди хора.
Тези услуги са много скъпи, над 1000 лв, дори 2000 лв за 1 месец. И никой не спи при болния, грижите са от сутринта до 17:30 или 18 часа.
Хайде, бе! Не използвай "И никой не спи..." - ако му платиш (защото "РАЗПОЛАГАШ") - би могъл да си кажеш условията и ВСЕКИ би работил работата, за която му е платено! Ако не - други чакат за тая работа! А ти - с 1000 лв. - как я мислиш?
Ти ще ме учиш - от колко - до колко съм се договорил с човек, който полага грижи!
Коментар
-
Как помниш такива неща?Аз съм забравил, че съм писал за тях.Те са при нашите и надали са повече от 20 хиляди лв.Делено на две със сестра ми-около 10 хиляди излиза стойността им.Направо съм забогатял.Ако изобщо струват и толкова.
Коментар
-
Беше споделил, че имаш и монетки от дядо ти,
По принцип си прав.
Апартаментите ми са купени с труд, по трудния начин. И за много хора от София това не беше възможно.
А можех да се концентрирам върху секса и да стана баща на 25-26 г.
Коментар
-
Беше споделил, че имаш и монетки от дядо ти,
По принцип си прав.
Апартаментите ми са купени с труд, по трудния начин. И за много хора от София това не беше възможно.
А можех да се концентрирам върху секса и да стана баща на 25-26 г.
сега щеше да имаш у дома двама като теб и брат ти
на които все "стария" им е виновен У живота
препоръка е
Коментар
-
Трябва да си благодарен за това, което са ти оставили родителите ти.На мен са ми дали единствено етаж от къща в село до Пазарджик и пак съм доволен.
Прекалено много си се концентрирал върху това какво е можел да купи дядо ти,баща ти и така. При положение ,че имаш два апартамента в София тия неща изобщо не трябва да те вълнуват.Подсигурил си дом за бъдещите си деца,остава и да направиш такива и върху търсене на жена трябва да се концентрираш.
По принцип си прав.
Last edited by Evgo; 13.05.2025, 17:29.
Коментар
-
Все пак, те са братя и на баща ти му е било мъчно и не е искал да го изостави.
Аз съм гледал бабите ми и дядо ми в тежко състояние. И храна съм им носил и памерс съм сменял преди, през 1989г., 1999-2001 г. и 2011-2013 г.
За чужд човек не знам дали ще мога. Ако има финансов стимул (да ми остави жилище или повече пари), ще сложа маска и ръкавици и ще му сменям памперсите. Говоря хипотетично.
Прекалено много си се концентрирал върху това какво е можел да купи дядо ти,баща ти и така. При положение ,че имаш два апартамента в София тия неща изобщо не трябва да те вълнуват.Подсигурил си дом за бъдещите си деца,остава и да направиш такива и върху търсене на жена трябва да се концентрираш.
- 1 like
Коментар
Коментар