IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ми може и на тия двуметровите да им са ибье
    Лекарят беше много хубав, първо качество.

И нямаше татуси.

Бих го поканил на Гергьовденска трапеза.

Приемете, че не съм играч и не съм от този тип, харесван от жените масово. Отделно знаете за лошите демографски процеси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Майка ми ходи на плаж рядко, само сутрин за 2 часа.

Аз ходя и сам, и с други хора вече 30 г. И се оглеждам за мадами, обаче или си гледат в телефона, или книга четат или си е пльоснала нещо на главата и не желаят контакти.

Или дойдат няколко момичета, говорещи на диалект и се занимават с техни провинциални неща.
      Дори да заговориш някоя за малко, до там е. Нито им е много палаво, нито искат да увеличават народонаселението.

Днес правих агне и дробсърма с гъби вместо дроб, стана много вкусно с доста подправки, имаше и салата, бира, ракия и ягоди.

Хубав празник!

Ти ще ги е..ш ли или ще правите литературен анализ на произведение на Вазов,та те интересува диалекта им?Какво ти пука как говорят?
      И ако на първа среща им говориш за деца всяка ще избяга.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
        абе всеки вижда как всяка втора и шарят очите и 2 не вижда сал ти виждаш 2 метрови татуирани гардероби
        ми може и на тия двуметровите да им са ибье
        препоръка е

Коментар

• абе всеки вижда как всяка втора и шарят очите и 2 не вижда сал ти виждаш 2 метрови татуирани гардероби
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

полаксчо, ти всъщност към кого си адресираш мнението
            евго ходи на плаж с майка си и още 2 съседски бабички, да делят таксито
            какъв созопол, какви невъзможни неща му говориш
            Майка ми ходи на плаж рядко, само сутрин за 2 часа.

Аз ходя и сам, и с други хора вече 30 г. И се оглеждам за мадами, обаче или си гледат в телефона, или книга четат или си е пльоснала нещо на главата и не желаят контакти.

Или дойдат няколко момичета, говорещи на диалект и се занимават с техни провинциални неща.
            Дори да заговориш някоя за малко, до там е. Нито им е много палаво, нито искат да увеличават народонаселението.

Днес правих агне и дробсърма с гъби вместо дроб, стана много вкусно с доста подправки, имаше и салата, бира, ракия и ягоди.

Хубав празник!

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Не, всички бяха говорили с него и нямаше смисъл. С въпрос подходих, за да се създаде бърз повод.
              добре, и така става
              препоръка е

Коментар

Не, всички бяха говорили с него и нямаше смисъл. С въпрос подходих, за да се създаде бърз повод.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                  Евгоо,
                  Кво прави през почивните дни?
                  Отпуск на 2ри означава четири почивни дни, които можеше да ползваш за малка почивка. Знаеш ли колко жени имаше по южното черноморие? Много...
                  предимно румънки, но и българки в компании имаше.
                  Бях в Созопол и обикалях, ами много губиш от липсата на кола и хора с които да отидеш някъде за малко/не говоря за родител/.
                  И понеже ти знам репертоара не е нужно да ми отговаряш, а се замисли върху написаното.

То - добре "без родител" Евго да отиде на море, но нали вилата е собственост на мама!

Друга алтернатива за море - Евго няма.

Нали мама ще се обиди, ако той отиде сам на море - на нейната вила... На друго море - освен на вилата - мама няма да го пусне, нито пък - ще му позволи да харчи от общите пари някъде си - без нея. Самият Евго е убеден, че не си струва да ходи някъде на море (нали затова "имаТ" вила).

Освен това - за мама е развлечение да се види на морето с възрастните си приятелки (съседите хвърлят по едно око на вилата), да им се похвали с големия си син - Евго - с двете виШи, който "знае всичко", с професия е, а от работа се прибира всяка вечер навреме, не закъснява, изморен от работа - мечтата на всяка майка от соца... Детето не хайманосва... Сериозен е, ама - що така жените не го харесват? Какво искат от това скромно и обичливо "дете", което се преуморява всеки ден от работа?

Лелите - разбира се - ще похвалят Евго, а той ще се разтопи от щастие, че лелите го харесват! (а през това време ще си мисли за бицепсите на онзи алфа мъжкар..., двуметровият...)...

Евго почива само в къщи, след работа.

Да отидеш до морето - отвсякъде погледнато - си е натоварване: абсолютни ограничения на времето в Социалните мрежи. Как се почива, без социалните мрежи? Никак.

Коментар

....а трябва да станат възможни, щото иначе.....не е ок.

Коментар

• То не може все да се слушаме , за бицепсите , готини батки и симпатипни лекари.
                      Че вземе даде повредим кат Евго.

Е все пак темата е за жените.

Наздраве ,
                      както казва една колежка от темата за кръчмата.

Те и една кръшна кака.

https://m.youtube.com/watch?v=hyFo7-...lkaWphIGJhY2lj
                      Last edited by Майстора233; 05.05.2025, 21:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                        Евгоо,
                        Кво прави през почивните дни?
                        Отпуск на 2ри означава четири почивни дни, които можеше да ползваш за малка почивка. Знаеш ли колко жени имаше по южното черноморие? Много...
                        предимно румънки, но и българки в компании имаше.
                        Бях в Созопол и обикалях, ами много губиш от липсата на кола и хора с които да отидеш някъде за малко/не говоря за родител/.
                        И понеже ти знам репертоара не е нужно да ми отговаряш, а се замисли върху написаното.
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Хвани и набий баща му и вс ще се оправи , проверено,работи!!!
                          нали първо се опита да поговориш с бащата
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
                            Задачите на жената относна мъжа и са две.
                            Когато е раздразнен да го успокои и когато е спокоен да го раздразни.
                            по някаква причина те си влизат във функциите
                            само когИ съм спокоен
                            препоръка е

Коментар

• Задачите на жената относна мъжа и са две.
                              Когато е раздразнен да го успокои и когато е спокоен да го раздразни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Ох, евго, бъди спокоен. Твоите пари винаги ще са си при тебе.
                                Щастието не е в парите, на другите.

Коментар

Working...
                                X