If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
бай мико, бе, ти добре ли си
та това ще съсипе жената
как така изведнъж, наближавайки 50-те
ще вземе да се опълчва и да има свое мнение
че и пари го учиш да прахосва!
Като много ходиш "на екскурзии по света" - защо не го смениш най-после това море, на което ходиш от 30 години (вече)?
Бяло море - може би за теб и тематично го раздава привлекателно и може да ти напомня за бицепси - Егейско са го нарекли (очакват те да им отидеш на гости)...
На нашето море може "да не виждаш мадами", но я иди до Адриатика: където и да се установиш - на всеки квадратен метър - по две мадами (без акцент), а в Дубровник са още по-нагъсто...
От многото ти танци - всяка вечер и от социалните мрежи - май изобщо не ти остава време да ходиш на екскурзии, а не само онлайн да се фиксираш зад монитора? Разполагаш ли изобщо с пари, или мама наистина не ти дава да харчиш? "За лихва" ли ги държите в ДСК-то?
А аз се чудя коя е причината да правиш опити "да познаваш" - къде "пестят" другите и да им налагаш твоите стереотипи. Махни ги тия пари от "влога" - нищо няма да изгубиш! Застани срещу мнението на мама, отдели се от нейната пола (пак я уважавай, но не се съобразявай с нейните "съвети"), похарчи малко пари, после - отново! Няма да те заболи. Вземай свои решения. Трябва да започнеш отнякъде. Друг шанс нямаш.
бай мико, бе, ти добре ли си
та това ще съсипе жената
как така изведнъж, наближавайки 50-те
ще вземе да се опълчва и да има свое мнение
че и пари го учиш да прахосва!
еми те за някакви провинциални неща си говорят
как да се включи в разговора
освен да вземе да им разкаже някоя история,
как преди 25 год е бил свежо парче и лелките са го хвалели много пред блока
И сега не съм лош.
Един 30 годишен лекар ми вика:
"Миличък, прибирай се вкъщи, че е късно и имаш нужда от сън. Ние тук ще поемем нещата."
Майка ми ходи на плаж рядко, само сутрин за 2 часа.
Аз ходя и сам, и с други хора вече 30 г. И се оглеждам за мадами, обаче ....
Като много ходиш "на екскурзии по света" - защо не го смениш най-после това море, на което ходиш от 30 години (вече)?
Бяло море - може би за теб и тематично го раздава привлекателно и може да ти напомня за бицепси - Егейско са го нарекли (очакват те да им отидеш на гости)...
На нашето море може "да не виждаш мадами", но я иди до Адриатика: където и да се установиш - на всеки квадратен метър - по две мадами (без акцент), а в Дубровник са още по-нагъсто...
От многото ти танци - всяка вечер и от социалните мрежи - май изобщо не ти остава време да ходиш на екскурзии, а не само онлайн да се фиксираш зад монитора? Разполагаш ли изобщо с пари, или мама наистина не ти дава да харчиш? "За лихва" ли ги държите в ДСК-то?
А аз се чудя коя е причината да правиш опити "да познаваш" - къде "пестят" другите и да им налагаш твоите стереотипи. Махни ги тия пари от "влога" - нищо няма да изгубиш! Застани срещу мнението на мама, отдели се от нейната пола (пак я уважавай, но не се съобразявай с нейните "съвети"), похарчи малко пари, после - отново! Няма да те заболи. Вземай свои решения. Трябва да започнеш отнякъде. Друг шанс нямаш.
Ти ще ги е..ш ли или ще правите литературен анализ на произведение на Вазов,та те интересува диалекта им?Какво ти пука как говорят?
И ако на първа среща им говориш за деца всяка ще избяга.
еми те за някакви провинциални неща си говорят
как да се включи в разговора
освен да вземе да им разкаже някоя история,
как преди 25 год е бил свежо парче и лелките са го хвалели много пред блока
Коментар