Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е, дай да ги разнищим
може там да е някъде причината
от около 5-6 години карам
Преди да имам апартаменти, си мислех, че като имам, спалничката ще казва "скръц-скръц" и ще има голям поток. Но НЕ.
Другата грешна представа е, че момичетата от село са лесна топка и дават мило и драго за софиянец.
Last edited by Evgo; 28.02.2025, 20:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Вие разказвате ли си за успехите и неуспехите с жените?
Изключвам Барби-за него съм сигурен, че не е имал отношения с друга жена,освен със съпругата му.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не ми се коментират тези неща.
Ти от колко време караш мотор? Карал ли си стари соц. мотори, каквито имаше на село преди 30-40 г.?
може там да е някъде причината
от около 5-6 години карампрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Аз няма да питам, то няма смисъл. И мнение няма да изразявам, че отива към подигравки а не искам да съм гаден.
Успех му желая макар да виждам че няма надежда
Коментар
-
едно изречение а поражда няколко въпроса
какво си представяш
какво харесваш
и накрая какво получаваш
въпроси от рода на
а ти какво даваш
ще оставя за полаксчо и пачанчо
Успех му желая макар да виждам че няма надежда
- 1 like
Коментар
-
едно изречение а поражда няколко въпроса
какво си представяш
какво харесваш
и накрая какво получаваш
въпроси от рода на
а ти какво даваш
ще оставя за полаксчо и пачанчо
Ти от колко време караш мотор? Карал ли си стари соц. мотори, каквито имаше на село преди 30-40 г.?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеЗащо ме триеш, бе, Анди? Не си ли си правил върбови свирки като малък? Върбата дърво ли е или е мол?
за покварените умове
и аз малко се смутихпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Бил съм с жени интимно, но не е това, което си представям и което харесвам да получа от жена.
.
какво си представяш
какво харесваш
и накрая какво получаваш
въпроси от рода на
а ти какво даваш
ще оставя за полаксчо и пачанчопрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Тая не искала ,като си бил на двадесетина...Другата не искала ,като си бил на тридесетина...Сега пък вече съвсем не искат...Ти докосвал ли си изобщо жена?!
В последно време и до среща не може да се стигне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Тая не искала ,като си бил на двадесетина...Другата не искала ,като си бил на тридесетина...Сега пък вече съвсем не искат...Ти докосвал ли си изобщо жена?!
Коментар
-
През 1999 г. си бях намерил работа и още в самото начало първият ми шеф ме попита дали имам приятелка. Той ме хареса визуално. Имаше син на моите години, освен това си беше малко похотлив,
И ми каза: "Ами трябва повече да им настояваш". След това му бях завел една колежка да работи и тя при него. И той ме беше питал дали сме двойка. Казах му, че не сме, макар че можеше да бъдем, тя не искаше.
Чичото издаваше няколко вестника и заплащането беше малко. Дори мисля, че вече не се издават тези вестници. Обаче ми даваше безплатно вестници и аз ги раздавах на роднини да си четат. По онова време Интернет едва навлизаше и той имаше много клиенти от провинцията, които четяха седмичници.
- 5 Харесвания
Коментар
-
трябваше да ти направи една дървена ганка
и да ти покаже как стават нещата
И ми каза: "Ами трябва повече да им настояваш". След това му бях завел една колежка да работи и тя при него. И той ме беше питал дали сме двойка. Казах му, че не сме, макар че можеше да бъдем, тя не искаше.
Чичото издаваше няколко вестника и заплащането беше малко. Дори мисля, че вече не се издават тези вестници. Обаче ми даваше безплатно вестници и аз ги раздавах на роднини да си четат. По онова време Интернет едва навлизаше и той имаше много клиенти от провинцията, които четяха седмичници.
Коментар
Коментар