Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Е тук съм лично засегнат. Нося малък номер обувки, ама корабът е над средното ниво.Last edited by pa4anga; 07.05.2025, 17:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз съм забелязъл, че жените гледат пръстите на мъжа и номера обувки и правят хипотези за самолетоносача.
- 1 like
Коментар
-
Аз съм забелязъл, че жените гледат пръстите на мъжа и номера обувки и правят хипотези за самолетоносача.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
бай мико, бе, ти добре ли си
та това ще съсипе жената
как така изведнъж, наближавайки 50-те
ще вземе да се опълчва и да има свое мнение
че и пари го учиш да прахосва!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Ай ся кажи в кое женско списание чете тая тъпотия ? В разговор ли питат за номера на обувката или предполагат по картинка?
Страшно си наивен.
Коментар
-
Страшно си наивен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Това "миличък" погали ли ти ушенцата?
Жените вече тотално изчезнаха от обясненията ти. Кво става?
Коментар
-
И сега не съм лош.
Един 30 годишен лекар ми вика:
"Миличък, прибирай се вкъщи, че е късно и имаш нужда от сън. Ние тук ще поемем нещата."
Имахме спешен случай наскоро.
Жените вече тотално изчезнаха от обясненията ти. Кво става?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Като много ходиш "на екскурзии по света" - защо не го смениш най-после това море, на което ходиш от 30 години (вече)?
Бяло море - може би за теб и тематично го раздава привлекателно и може да ти напомня за бицепси - Егейско са го нарекли (очакват те да им отидеш на гости)...
На нашето море може "да не виждаш мадами", но я иди до Адриатика: където и да се установиш - на всеки квадратен метър - по две мадами (без акцент), а в Дубровник са още по-нагъсто...
От многото ти танци - всяка вечер и от социалните мрежи - май изобщо не ти остава време да ходиш на екскурзии, а не само онлайн да се фиксираш зад монитора? Разполагаш ли изобщо с пари, или мама наистина не ти дава да харчиш? "За лихва" ли ги държите в ДСК-то?
А аз се чудя коя е причината да правиш опити "да познаваш" - къде "пестят" другите и да им налагаш твоите стереотипи. Махни ги тия пари от "влога" - нищо няма да изгубиш! Застани срещу мнението на мама, отдели се от нейната пола (пак я уважавай, но не се съобразявай с нейните "съвети"), похарчи малко пари, после - отново! Няма да те заболи. Вземай свои решения. Трябва да започнеш отнякъде. Друг шанс нямаш.
та това ще съсипе жената
как така изведнъж, наближавайки 50-те
ще вземе да се опълчва и да има свое мнение
че и пари го учиш да прахосва!препоръка е
Коментар
-
еми те за някакви провинциални неща си говорят
как да се включи в разговора
освен да вземе да им разкаже някоя история,
как преди 25 год е бил свежо парче и лелките са го хвалели много пред блока
Един 30 годишен лекар ми вика:
"Миличък, прибирай се вкъщи, че е късно и имаш нужда от сън. Ние тук ще поемем нещата."
Имахме спешен случай наскоро.
Коментар
-
Майка ми ходи на плаж рядко, само сутрин за 2 часа.
Аз ходя и сам, и с други хора вече 30 г. И се оглеждам за мадами, обаче ....
Като много ходиш "на екскурзии по света" - защо не го смениш най-после това море, на което ходиш от 30 години (вече)?
Бяло море - може би за теб и тематично го раздава привлекателно и може да ти напомня за бицепси - Егейско са го нарекли (очакват те да им отидеш на гости)...
На нашето море може "да не виждаш мадами", но я иди до Адриатика: където и да се установиш - на всеки квадратен метър - по две мадами (без акцент), а в Дубровник са още по-нагъсто...
От многото ти танци - всяка вечер и от социалните мрежи - май изобщо не ти остава време да ходиш на екскурзии, а не само онлайн да се фиксираш зад монитора? Разполагаш ли изобщо с пари, или мама наистина не ти дава да харчиш? "За лихва" ли ги държите в ДСК-то?
А аз се чудя коя е причината да правиш опити "да познаваш" - къде "пестят" другите и да им налагаш твоите стереотипи. Махни ги тия пари от "влога" - нищо няма да изгубиш! Застани срещу мнението на мама, отдели се от нейната пола (пак я уважавай, но не се съобразявай с нейните "съвети"), похарчи малко пари, после - отново! Няма да те заболи. Вземай свои решения. Трябва да започнеш отнякъде. Друг шанс нямаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ти ще ги е..ш ли или ще правите литературен анализ на произведение на Вазов,та те интересува диалекта им?Какво ти пука как говорят?
И ако на първа среща им говориш за деца всяка ще избяга.
как да се включи в разговора
освен да вземе да им разкаже някоя история,
как преди 25 год е бил свежо парче и лелките са го хвалели много пред блокаLast edited by ratten; 06.05.2025, 20:34.препоръка е
Коментар
-
ми може и на тия двуметровите да им са ибье
И нямаше татуси.
Бих го поканил на Гергьовденска трапеза.
Приемете, че не съм играч и не съм от този тип, харесван от жените масово. Отделно знаете за лошите демографски процеси.
Коментар
-
Майка ми ходи на плаж рядко, само сутрин за 2 часа.
Аз ходя и сам, и с други хора вече 30 г. И се оглеждам за мадами, обаче или си гледат в телефона, или книга четат или си е пльоснала нещо на главата и не желаят контакти.
Или дойдат няколко момичета, говорещи на диалект и се занимават с техни провинциални неща.
Дори да заговориш някоя за малко, до там е. Нито им е много палаво, нито искат да увеличават народонаселението.
Днес правих агне и дробсърма с гъби вместо дроб, стана много вкусно с доста подправки, имаше и салата, бира, ракия и ягоди.
Хубав празник!
И ако на първа среща им говориш за деца всяка ще избяга.
Коментар
Коментар