IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Тц. Друго гледат.
    Може би гледат зъбките - дали не е много стар?

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Е тук съм лично засегнат. Нося малък номер обувки, ама корабът е над средното ниво.
      Имам един познат ,около 1.90 ,номер обувка 39-40. Страшен смЕх , ама божа работа е всичко.
      Last edited by pa4anga; 07.05.2025, 17:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз съм забелязъл, че жените гледат пръстите на мъжа и номера обувки и правят хипотези за самолетоносача.
        Е тук съм лично засегнат. Нося малък номер обувки, ама корабът е над средното ниво.

Коментар

Аз съм забелязъл, че жените гледат пръстите на мъжа и номера обувки и правят хипотези за самолетоносача.
          Тц. Друго гледат.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

бай мико, бе, ти добре ли си
            та това ще съсипе жената
            как така изведнъж, наближавайки 50-те
            ще вземе да се опълчва и да има свое мнение
            че и пари го учиш да прахосва!
            Анатема!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Ай ся кажи в кое женско списание чете тая тъпотия ? В разговор ли питат за номера на обувката или предполагат по картинка?
              Страшно си наивен.
              На живо го чух неволно.

Коментар

Ай ся кажи в кое женско списание чете тая тъпотия ? В разговор ли питат за номера на обувката или предполагат по картинка?
                Страшно си наивен.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Това "миличък" погали ли ти ушенцата?
                  Жените вече тотално изчезнаха от обясненията ти. Кво става?

Коментар

И сега не съм лош.

Един 30 годишен лекар ми вика:

"Миличък, прибирай се вкъщи, че е късно и имаш нужда от сън. Ние тук ще поемем нещата."

Имахме спешен случай наскоро.
                    Това "миличък" погали ли ти ушенцата?
                    Жените вече тотално изчезнаха от обясненията ти. Кво става?

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Като много ходиш "на екскурзии по света" - защо не го смениш най-после това море, на което ходиш от 30 години (вече)?

Бяло море - може би за теб и тематично го раздава привлекателно и може да ти напомня за бицепси - Егейско са го нарекли (очакват те да им отидеш на гости)...

На нашето море може "да не виждаш мадами", но я иди до Адриатика: където и да се установиш - на всеки квадратен метър - по две мадами (без акцент), а в Дубровник са още по-нагъсто...

От многото ти танци - всяка вечер и от социалните мрежи - май изобщо не ти остава време да ходиш на екскурзии, а не само онлайн да се фиксираш зад монитора? Разполагаш ли изобщо с пари, или мама наистина не ти дава да харчиш? "За лихва" ли ги държите в ДСК-то?

А аз се чудя коя е причината да правиш опити "да познаваш" - къде "пестят" другите и да им налагаш твоите стереотипи. Махни ги тия пари от "влога" - нищо няма да изгубиш! Застани срещу мнението на мама, отдели се от нейната пола (пак я уважавай, но не се съобразявай с нейните "съвети"), похарчи малко пари, после - отново! Няма да те заболи. Вземай свои решения. Трябва да започнеш отнякъде. Друг шанс нямаш.
                      бай мико, бе, ти добре ли си
                      та това ще съсипе жената
                      как така изведнъж, наближавайки 50-те
                      ще вземе да се опълчва и да има свое мнение
                      че и пари го учиш да прахосва!
                      препоръка е

Коментар

еми те за някакви провинциални неща си говорят
                        как да се включи в разговора
                        освен да вземе да им разкаже някоя история,
                        как преди 25 год е бил свежо парче и лелките са го хвалели много пред блока
                        И сега не съм лош.

Един 30 годишен лекар ми вика:

"Миличък, прибирай се вкъщи, че е късно и имаш нужда от сън. Ние тук ще поемем нещата."

Имахме спешен случай наскоро.

Коментар

Майка ми ходи на плаж рядко, само сутрин за 2 часа.

Аз ходя и сам, и с други хора вече 30 г. И се оглеждам за мадами, обаче ....

Като много ходиш "на екскурзии по света" - защо не го смениш най-после това море, на което ходиш от 30 години (вече)?

Бяло море - може би за теб и тематично го раздава привлекателно и може да ти напомня за бицепси - Егейско са го нарекли (очакват те да им отидеш на гости)...

На нашето море може "да не виждаш мадами", но я иди до Адриатика: където и да се установиш - на всеки квадратен метър - по две мадами (без акцент), а в Дубровник са още по-нагъсто...

От многото ти танци - всяка вечер и от социалните мрежи - май изобщо не ти остава време да ходиш на екскурзии, а не само онлайн да се фиксираш зад монитора? Разполагаш ли изобщо с пари, или мама наистина не ти дава да харчиш? "За лихва" ли ги държите в ДСК-то?

А аз се чудя коя е причината да правиш опити "да познаваш" - къде "пестят" другите и да им налагаш твоите стереотипи. Махни ги тия пари от "влога" - нищо няма да изгубиш! Застани срещу мнението на мама, отдели се от нейната пола (пак я уважавай, но не се съобразявай с нейните "съвети"), похарчи малко пари, после - отново! Няма да те заболи. Вземай свои решения. Трябва да започнеш отнякъде. Друг шанс нямаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ти ще ги е..ш ли или ще правите литературен анализ на произведение на Вазов,та те интересува диалекта им?Какво ти пука как говорят?
                            И ако на първа среща им говориш за деца всяка ще избяга.
                            еми те за някакви провинциални неща си говорят
                            как да се включи в разговора
                            освен да вземе да им разкаже някоя история,
                            как преди 25 год е бил свежо парче и лелките са го хвалели много пред блока
                            Last edited by ratten; 06.05.2025, 20:34.
                            препоръка е

Коментар

ми може и на тия двуметровите да им са ибье
                              Лекарят беше много хубав, първо качество.

И нямаше татуси.

Бих го поканил на Гергьовденска трапеза.

Приемете, че не съм играч и не съм от този тип, харесван от жените масово. Отделно знаете за лошите демографски процеси.

Коментар

Майка ми ходи на плаж рядко, само сутрин за 2 часа.

Аз ходя и сам, и с други хора вече 30 г. И се оглеждам за мадами, обаче или си гледат в телефона, или книга четат или си е пльоснала нещо на главата и не желаят контакти.

Или дойдат няколко момичета, говорещи на диалект и се занимават с техни провинциални неща.
                                Дори да заговориш някоя за малко, до там е. Нито им е много палаво, нито искат да увеличават народонаселението.

Днес правих агне и дробсърма с гъби вместо дроб, стана много вкусно с доста подправки, имаше и салата, бира, ракия и ягоди.

Хубав празник!

Ти ще ги е..ш ли или ще правите литературен анализ на произведение на Вазов,та те интересува диалекта им?Какво ти пука как говорят?
                                И ако на първа среща им говориш за деца всяка ще избяга.

Коментар

Working...
                                X