IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тя и твойта от 96-та значи толко струва
    Ама аз не се фукам с диплома за вишу като Евго.Това дето съм научил не е от УНСС.Прочел съм доста книжки извън задължителния материал,а и практиката учи.Виж с дипломата за средно се гордея.Математическа гимнзия по време на соца/

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Знам 2 западни езика на високо ниво, с дипломи и изпит, не с курсове както много българи.

Единият апарт съм го купил аз, а при другият апарт 1/2 от него съм я придобил от възрастен човек с гледане, а другата половина си я откупих на ниските цени.

И не съм прост и не съм мързелив. Не смятам да инвестирам в акции и облигации, защото са рискови. Интересувам се от доста неща, а трябваше преди години да концентрирам цялата си енергия върху репродукцията си.

Имам и други постижения, но не смятам да се отчитам тук.
      Гледал си възрастен човек за да му вземеш апартамента ?! Баси .......

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Казах ти че дипломите след 1989 година нищо не струват.Един познат завършил УНСС специалност "Счетоводство и контрол" твърди че печалбата била в актива на баланса.След дипломирането си намери работа като счетоводител.Изкара цели 2 седмици и го изгониха.Сега е безделник рентиер.
        тя и твойта от 96-та значи толко струва
        препоръка е

Коментар

Ти си завършил УНСС и то на стари години, а там качеството не е високо.

Казах ти че дипломите след 1989 година нищо не струват.Един познат завършил УНСС специалност "Счетоводство и контрол" твърди че печалбата била в актива на баланса.След дипломирането си намери работа като счетоводител.Изкара цели 2 седмици и го изгониха.Сега е безделник рентиер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Не е лъжа. Особено в тия поделения,които не са бойни и имаше по-свободен режим ставаше какво ли не. Имаше жени на различни длъжности и ако си по-тарикат ти се отваряше парашута.И гейски истории също имаше.
            Добре че не съм ходил в тия мизерни казарми.

А имаше ли вероятност кантонерката да забременее от теб?

Коментар

Аз съм гледал един български филм "Граница". Хубав е. На войниците много им се прави секс и не подбират. Дори и на ромки са навити. На 18-20 г хормоните са много. А пък някои мъже са забременявали жените си по време на войнишко свиждане по време на соца. В горички, по поляни или на уединени места.

В морското училище дори е имало случай на секс между курсанти.
              Не е лъжа. Особено в тия поделения,които не са бойни и имаше по-свободен режим ставаше какво ли не. Имаше жени на различни длъжности и ако си по-тарикат ти се отваряше парашута.И гейски истории също имаше.

Коментар

Кантонерката беше омъжена и явно си търсеше чукане като още веднага си пролича.А там си беше идеалното място-в една будка насред полето стои сама и никой не я проверява.Най-интересното е,че я сменяше една друга жена и тя ми хвърляше мохабети, ама не ми хареса.Ама тя веднага каза, че били наборки с другата,демек и оная е дърта и да не се занимавам с нея,щото явно усети,че имаме нещо. Сега ме е яд,трябваше и другата да оправя, независимо как изглежда. Не беше чак толкова зле.
                Аз съм гледал един български филм "Граница". Хубав е. На войниците много им се прави секс и не подбират. Дори и на ромки са навити. На 18-20 г хормоните са много. А пък някои мъже са забременявали жените си по време на войнишко свиждане по време на соца. В горички, по поляни или на уединени места.

В морското училище дори е имало случай на секс между курсанти.

Коментар

Стари,стари, колко да са стари.Завърших 1996 година.И аз държавна поръчка.Бяхме 6 кандидати за 1 место за редовно обучение.Обаче се ожених на млади години.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Радев мноу си лошаф.
                    Не се говори така на човек изпаднал в трудност. А и Евго не веднъж е декларирал, че е финансист.
                    Така и не разбрахме какво работи като финасист.За жените споделя ,ама за работата не

Коментар

Не каза каквото те питах за кантонерката,
                      Кантонерката беше омъжена и явно си търсеше чукане като още веднага си пролича.А там си беше идеалното място-в една будка насред полето стои сама и никой не я проверява.Най-интересното е,че я сменяше една друга жена и тя ми хвърляше мохабети, ама не ми хареса.Ама тя веднага каза, че били наборки с другата,демек и оная е дърта и да не се занимавам с нея,щото явно усети,че имаме нещо. Сега ме е яд,трябваше и другата да оправя, независимо как изглежда. Не беше чак толкова зле.
                      В казармата съм видял какво ли неЕдин войник оправяше жената на един старшина,в поделението бяха идвали някакви малки пичета и двама войника ги бяха отворили пред очите на други войници(мен ме нямаше тогава).Едни войници ги изгониха в по-гадно поделение, щото ги бяха хванали как единият опъва другият,един лейтенант педал го чукаха войници, а жена му се чукаше с други войници. Абе цял роман може да се напише.
                      Last edited by Vergil1975; 06.03.2025, 12:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Радев мноу си лошаф.
                        Не се говори така на човек изпаднал в трудност. А и Евго не веднъж е декларирал, че е финансист.
                        в България най разпространената професия е охранител.На второ място са финасистите.

Коментар

Вярно е,че жените търсят пари и един мъж да е успешен, ама не е само това. Трябва да е забавен,да вдъхва респект в тях,да е някой, който да не е покорен пред тях и винаги да е предизвикателство.
                          Не каза каквото те питах за кантонерката,

Коментар

Не се казва печалба а доходност.Толкоз ти е хабера

Коментар

Радев мноу си лошаф.

Коментар

Аз ги знам, въпреки че онзи път не ти сметнах печалбата по формула, а Джони я сметна.

NPV, IRR, payback method, историческа стойност, пазарна стойност,

Коментар

Working...
                                X