Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Знам 2 западни езика на високо ниво, с дипломи и изпит, не с курсове както много българи.
Единият апарт съм го купил аз, а при другият апарт 1/2 от него съм я придобил от възрастен човек с гледане, а другата половина си я откупих на ниските цени.
И не съм прост и не съм мързелив. Не смятам да инвестирам в акции и облигации, защото са рискови. Интересувам се от доста неща, а трябваше преди години да концентрирам цялата си енергия върху репродукцията си.
Имам и други постижения, но не смятам да се отчитам тук.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Казах ти че дипломите след 1989 година нищо не струват.Един познат завършил УНСС специалност "Счетоводство и контрол" твърди че печалбата била в актива на баланса.След дипломирането си намери работа като счетоводител.Изкара цели 2 седмици и го изгониха.Сега е безделник рентиер.
препоръка е
Коментар
-
Ти си завършил УНСС и то на стари години, а там качеството не е високо.
Казах ти че дипломите след 1989 година нищо не струват.Един познат завършил УНСС специалност "Счетоводство и контрол" твърди че печалбата била в актива на баланса.След дипломирането си намери работа като счетоводител.Изкара цели 2 седмици и го изгониха.Сега е безделник рентиер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Не е лъжа. Особено в тия поделения,които не са бойни и имаше по-свободен режим ставаше какво ли не. Имаше жени на различни длъжности и ако си по-тарикат ти се отваряше парашута.И гейски истории също имаше.
А имаше ли вероятност кантонерката да забременее от теб?
Коментар
-
Аз съм гледал един български филм "Граница". Хубав е. На войниците много им се прави секс и не подбират. Дори и на ромки са навити. На 18-20 г хормоните са много. А пък някои мъже са забременявали жените си по време на войнишко свиждане по време на соца. В горички, по поляни или на уединени места.
В морското училище дори е имало случай на секс между курсанти.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Кантонерката беше омъжена и явно си търсеше чукане като още веднага си пролича.А там си беше идеалното място-в една будка насред полето стои сама и никой не я проверява.Най-интересното е,че я сменяше една друга жена и тя ми хвърляше мохабети, ама не ми хареса.Ама тя веднага каза, че били наборки с другата,демек и оная е дърта и да не се занимавам с нея,щото явно усети,че имаме нещо. Сега ме е яд,трябваше и другата да оправя, независимо как изглежда. Не беше чак толкова зле.
В морското училище дори е имало случай на секс между курсанти.
Коментар
-
Ти си завършил УНСС и то на стари години, а там качеството не е високо.Завърших 1996 година.И аз държавна поръчка.Бяхме 6 кандидати за 1 место за редовно обучение.Обаче се ожених на млади години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Радев мноу си лошаф.
Не се говори така на човек изпаднал в трудност. А и Евго не веднъж е декларирал, че е финансист.
Коментар
-
Не каза каквото те питах за кантонерката,
В казармата съм видял какво ли неЕдин войник оправяше жената на един старшина,в поделението бяха идвали някакви малки пичета и двама войника ги бяха отворили пред очите на други войници(мен ме нямаше тогава).Едни войници ги изгониха в по-гадно поделение, щото ги бяха хванали как единият опъва другият,един лейтенант педал го чукаха войници, а жена му се чукаше с други войници. Абе цял роман може да се напише.Last edited by Vergil1975; 06.03.2025, 12:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Радев мноу си лошаф.
Не се говори така на човек изпаднал в трудност. А и Евго не веднъж е декларирал, че е финансист.е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеВярно е,че жените търсят пари и един мъж да е успешен, ама не е само това. Трябва да е забавен,да вдъхва респект в тях,да е някой, който да не е покорен пред тях и винаги да е предизвикателство.
Коментар
-
Не се казва печалба а доходност.Толкоз ти е хабера
Коментар
-
Не се казва печалба а доходност.Толкоз ти е хабера
Не се говори така на човек изпаднал в трудност. А и Евго не веднъж е декларирал, че е финансист.
- 1 like
Коментар
-
Аз ги знам, въпреки че онзи път не ти сметнах печалбата по формула, а Джони я сметна.
NPV, IRR, payback method, историческа стойност, пазарна стойност,
Коментар
Коментар