Първоначално изпратено от Evgo
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Селена наскоро каза да се използва думата "приписали".
Не съм ходил войник, защото имам 2 висши и не съм бързал да защитавам магистърските тези.
През 2006 г пролетта защитих с отличен и точно по това време премахнаха военната служба.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Приписали викат бабите на село.Казва се прехвърлили.Язък ти за дипломите
Не съм ходил войник, защото имам 2 висши и не съм бързал да защитавам магистърските тези.
През 2006 г пролетта защитих с отличен и точно по това време премахнаха военната служба.
Коментар
-
Приписали викат бабите на село.Казва се прехвърлили.Язък ти за дипломите
и ако искаш да знаеш
евго използва оригиналния израз на бабите
"преДписали"
нещо като натурален акт
препоръка е
Коментар
-
Не е така. Аз съм разказвал историята.
Единият ми дядо имаше втора жена и негова мръсница. Тя го подучваше какво да прави. Още като е бил женен за баба ми, не давал пари вкъщи и не искал да купи много хубаво ЕПК, двустаен, в полите на Витоша.
И нямало кой да научи баба ми как да се справи с надвисналата опасност.
През 2000 г. почина мръсницата, но преди това бяха приписали апартамента им в кв. Гевгелийски на комшии с покупко-продажба, за да не го наследим. В началото на 2001 г. дядо ми беше готов да се върни при нас и да ни даде къща в провинцията, която бяха строили с мръсницата. Но не се съгласихме на този вариант. Той имаше голяма пенсия и плащаше на жена да му чисти и да го пере. През 1991 майка ми го беше молила да й помогне да купи въпросното ЕПК в полите на Виотша, но той не пожела. По мое мнение, не трябваше да го предаваме, трябваше да го държим още няколко години, да намерим наемател, щяха да се сменят чиновниците и майка ми можеше да настоява на дядото да се яви там и да каже, че е съгласен да го купи. Или да й позволят да го купи след повече от 23 г ползване. Минали неща. Една комшийка от там ни беше казала: "Ако бяхте останали, после щяха да ви дадат да го купите."
Коментар
-
Според мен, като е видяла колко са яки войничетата в твое лице, после е давала и на други.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Не се е перкала, щото аз бях в един фургон да наблюдавам,докато се построи един обект. И след това го махнаха фургона.Не е имало други войници преди или след мен.
Коментар
-
Възможно е да го е махнала. Тя се е перкала и с други войничета.
Коментар
-
Не е така. Аз съм разказвал историята.
Единият ми дядо имаше втора жена и негова мръсница. Тя го подучваше какво да прави. Още като е бил женен за баба ми, не давал пари вкъщи и не искал да купи много хубаво ЕПК, двустаен, в полите на Витоша.
И нямало кой да научи баба ми как да се справи с надвисналата опасност.
През 2000 г. почина мръсницата, но преди това бяха приписали апартамента им в кв. Гевгелийски на комшии с покупко-продажба, за да не го наследим. В началото на 2001 г. дядо ми беше готов да се върни при нас и да ни даде къща в провинцията, която бяха строили с мръсницата. Но не се съгласихме на този вариант. Той имаше голяма пенсия и плащаше на жена да му чисти и да го пере. През 1991 майка ми го беше молила да й помогне да купи въпросното ЕПК в полите на Виотша, но той не пожела. По мое мнение, не трябваше да го предаваме, трябваше да го държим още няколко години, да намерим наемател, щяха да се сменят чиновниците и майка ми можеше да настоява на дядото да се яви там и да каже, че е съгласен да го купи. Или да й позволят да го купи след повече от 23 г ползване. Минали неща. Една комшийка от там ни беше казала: "Ако бяхте останали, после щяха да ви дадат да го купите."
да и дадеш съвет
епк-то не е всичко на този свят
ето, накавръчко
изпусна го
но взе да чете и да се развива
а иначе щеше да седи на втория етаж сврян в едно епк
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Това е последното нещо, което ме е притеснявало. Тя беше омъжена и с 20 години по-дърта,да се е пазила, аз капут не съм ползвал .Може сега да имам някъде дете, което го е водела на мъжа си.Има много такива случаи.Аз имах само един месец отношения с нея и после ме преместиха. Нямам никакво понятие какво се е случило с нея.
Коментар
-
Казва се прехвърлил.
не се пише така
и тия, дето са чели много книжко
би трябвало да го знаят
радев, честно, направо не знам къде да гледам от срам,
като започнеш да се правиш на големия специалист по финанси и право
давай си малко сметка
за да не се получават неудобни ситуациипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
еми да
щеше и още един дядо да гледа
но ония вече беше преписал имотите
на една леля
Last edited by Evgo; 06.03.2025, 14:25.
Коментар
-
Добре че не съм ходил в тия мизерни казарми.
А имаше ли вероятност кантонерката да забременее от теб?Last edited by Vergil1975; 06.03.2025, 13:53.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
еми да
щеше и още един дядо да гледа
но ония вече беше преписал имотите
на една леля
Коментар
Коментар