Как поздравяват гърците жените на български за 8-и март:"Цестит 8-и март зени. Обичам ви цицките ".
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Наистина Виктор е най-хубавия от 4-те ергена до сега. И най-млад.
Идеята на форума е да обменим мнения и всеки да разкаже нещо полезно и интересно: за Ганка, за германката Анке, за Ханс и Юрген, за украинките и рускините, за тайландките, за Зеления преход и предизвикателствата пред ЕС, за ИИ.
поне аз други не съм срещалпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Ти си емигрирала, отказала си се от България, не допринасяш нищо за БВП на България, това че си заминала, намалява бройката жени за 1 български мъж. Като теб има много жени, вкл. мои колежки.
Ние, които сме останали, заработваме и плащаме пенсиите на вашите майки и бащи. Защото пенсионната система фалира през 1996-1997 г. и сегашните пенсии се плащат от работещите и от бъдещите поколения. Така че по-внимателно с квалификациите. Мога да напиша мнението си за българките емигрантки и няма да е много хубаво.
Можеш да напишеш мнението ти за българските емигранти, но и твоят брат е емигрант.
По твоята логика - когато той е заминал - е паднала и бройката на мъжете за една българска жена... Е, защо да не замине още някоя жена в чужбина? Бройката се "изравнява" (не можа ли да съобразиш това?)
Иначе - 96-97 тогавашните пенсионери са платили за всички сгради, в които днес се помещават Държавните институции, платили са за комуникациите и цялата инфраструктура, която ползваш днес.
А кой е платил всичките ти наследствени имоти?
Така че: ще бачкаш, както правя и аз това, за да могат хората, които са построили това, което в тоя момент никой не може да си позволи да построи - та за техните ЗАСЛУЖЕНИ ПЕНСИИ.
Ако не ти се плаща на пенсионери - почваш частен бизнес в сивата "икономика" или - отиваш да строиш в Германия (там те си имат счетита)Last edited by mikomikov; 07.03.2025, 18:16.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Пийваш си винце и си мечтаеш за Ергена, колко бил хубав.
Идеята на форума е да обменим мнения и всеки да разкаже нещо полезно и интересно: за Ганка, за германката Анке, за Ханс и Юрген, за украинките и рускините, за тайландките, за Зеления преход и предизвикателствата пред ЕС, за ИИ.
Коментар
-
Не обичам да ми мирише на мъже и не се занимавам с тях.
Поради тази причина и във фитнеси не ходя, където мирише на пот и на некъпано (понякога и на чесън). Къпят се след тренировка, а не преди тренировка.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Пийваш си винце и си мечтаеш за Ергена, колко бил хубав.
Коментар
-
Нали гледаш новия сезон на "Ергенът". Мартин похвали Виктор, че е като от списание и е много хубав и двамата се сприятелиха. Това не значи, че са гейове и че ще правят нещо.
Аз си пийвам по чаша червено вино с хубав обяд. Вкъщи имам неотваряна бутилка хубаво червено вино, ако дойде някоя приятелка. Ама знаете колко идват,
Уиски също имам неотваряно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ти какво вярваш … бърна в темата на гей канал и оплюване на жените, хайде холан!
Поради тази причина и във фитнеси не ходя, където мирише на пот и на некъпано (понякога и на чесън). Къпят се след тренировка, а не преди тренировка.
Коментар
-
Вкарваш друг път. Само ни лъжеш.
Изобщо не си броя стотинките. Само в Германия съм ходил 10 пъти в последните години и пазарувам от местните молове за мен и близките ми.Last edited by Selena2024; 07.03.2025, 14:14.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПрестанете да се ровите в нещата ми. Не си ме чела внимателно.
Ти си емигрирала, отказала си се от България, не допринасяш нищо за БВП на България, това че си заминала, намалява бройката жени за 1 български мъж. Като теб има много жени, вкл. мои колежки.
Ние, които сме останали, заработваме и плащаме пенсиите на вашите майки и бащи. Защото пенсионната система фалира през 1996-1997 г. и сегашните пенсии се плащат от работещите и от бъдещите поколения. Така че по-внимателно с квалификациите. Мога да напиша мнението си за българките емигрантки и няма да е много хубаво.
Имаш вече един кандидат-член
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024
Ох. На матвеич лакърдиите. Май баш нацелих. Тия чесни сини очи …
Дреме ми на мене за мнението ти като вкарвам в България толкова кинти, колкото ти не си виждал през живота си. Баш от българските емигранти.
При всяко спечелено от мен дело за починал български работник. В България изпращам между 200-250 000 €. Бедна ти е фантазията колко си далече от истината. Ако ти покажа документи ще ти се пръсне сърцето. Системни банкови преводи към България през годините. Колкото аз съм вкарала в бг като кеш ти не си сънувал.
В това време ти си броиш стотинките и оплюваш българските жени, продаваш де що можеш и зяпаш мъже.
Каква полза от тебе за обществото? Тука съм от 2017 и все едно и също слушам. Как си на 40, висок, красив и неразбран.
Хайде холан.
Изобщо не си броя стотинките. Само в Германия съм ходил 10 пъти в последните години и пазарувам от местните молове за мен и близките ми.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нали гледаш новия сезон на "Ергенът". Мартин похвали Виктор, че е като от списание и е много хубав и двамата се сприятелиха. Това не значи, че са гейове и че ще правят нещо.
Аз си пийвам по чаша червено вино с хубав обяд. Вкъщи имам неотваряна бутилка хубаво червено вино, ако дойде някоя приятелка. Ама знаете колко идват,
Уиски също имам неотваряно.Last edited by Vergil1975; 07.03.2025, 11:02.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение
Писах в другата тема ама трият вместо да го преместят тук... някакъв двоен аршин има в админите.
Старите гейове отдавна вече са измрели от СПИН-а, който е масов когато са били млади хипита. Това че има гейове е добре за нормалните мъже - имат повече избор на жени. Гейове има още от древността, в Библията се говори че мъжеложството не е хубаво нещо и грях но ги е имало мъжеложците и звероездачки, содомисти и всякакви още тогава, пък до сега не е свършил света и хората не са станали всичките обратни и да сме изчезнали, нали? Не мисля че са такъв проблем обратните, проблем са разни педофили, содомисти и всякакви други които искат права за да могат да задоволяват психичните си отклонения с извращения, защото нормален човек му става гнусно само да си помисли нещо такова - това е природата и всяко едно такова голямо отклонение не бива да се позволява в едно здраво и нормално общество. Разбира се не казвам, че трябва да ги убием с камъни, или затворим, ако не са направили нищо лошо, но доказан рецидивиращ изснасилвач, педофил и прочее не трябва да има достъп до потенциални жертви - лагер, химическа кастрация. За нормален гей какво да го правиш толкова - нека си се кълчи и да си спи с който иска, но не толкова явно и парадиращо - това дразни. Разни драг, транс и прочее - нека си се събират в гей баровете, но не и публично пред деца, защото не сме длъжни да обясняваме на децата от ранна възраст за всички видове отклонения в хората, не са длъжни мнозинството да се съобразяват, да ще толерират и няма да ги избием и затворим, но искаме спокойствие и не натрапване на мъже по прашки, целуващи се, опипващи се по улиците и пред децата. Не е толквоа сложно.
Иначе и мен не ме бърка кой с кой си го слага,ама ме бърка тая пропаганда с гей паради,по филмите,я в Западна Европа и САЩ и в детските градини и училищата. Слава богу тук още не сме на етап да влизат травестити в детските градини, ама на Запад е факт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Интересно. Да не се окаже, че майката е поредната рускиня. Връзва се. УБО, апартаменти …
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Тия майки! Всичко могат да направят със своите отрочета (синове)..., както могат и да пренесат целия мухъл от миналото..., но и - цялата си ненавист към българката..., както и да изградят образа на "съвършения мъж-сваляч" в нечие съзнание и болно въображение...
- 1 like
Коментар
Коментар