Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
ее, тъкмо започнахме да оформяме планове около държанката на ботчо
и завистлива модераторска ръка им посегна
ботчо, тя у вас ли ще живее
с какво ще се занимава в "свободното време"
все пак надника ѝ си върви...Last edited by ratten; 14.03.2025, 15:10.препоръка е
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Ти тогаз ревеш повече от тез женици които описваш, що бе евгич?! И що за батки говориш предимно?
Един от тях е готин стюард на 30+, работи за чужда авикомпания. Висок като мен, симпатичен, езици знае, ходи хубаво облечен, не простее.
Обаче имам основания да смятам, че не се занимава с жени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеИмам няколко познати моми, на 50+ и на 45 +, които са без мъж. Аз ги познавам от повече от 20 г и през 2004 -2005 г. си бяха в срок.
И причината да са моми я знам: не са сексуални, не са атрактивни за мъжете, не са склонни на компромис и не искат да предложат екстри на един мъж. Не искат да щетат и са мързеливи. Едната от тях се е занимавала със стар чичо. И си живеят сами и няма драма. И не са тръгнали да реват, че са без мъж.
А при жените намирането на партньор е по-лесно. Трябва само да развее бялото знаме.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Имам няколко познати моми, на 50+ и на 45 +, които са без мъж. Аз ги познавам от повече от 20 г и през 2004 -2005 г. си бяха в срок.
И причината да са моми я знам: не са сексуални, не са атрактивни за мъжете, не са склонни на компромис и не искат да предложат екстри на един мъж. Не искат да щетат и са мързеливи. Едната от тях се е занимавала със стар чичо. И си живеят сами и няма драма. И не са тръгнали да реват, че са без мъж.
А при жените намирането на партньор е по-лесно. Трябва само да развее бялото знаме.
- 1 like
Коментар
-
Евгич, обяви официално предпочитанията ти , сигурен съм ,„е ще ти олекне и ще спреш да пишеш тука.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
По принцип, това е въпрос на личен избор и всеки сам си преценя.
Снощи гледах "Бог създаде жената" и днес пак ще го гледам, защото заспах към края му.
Винаги съм търсил нещо като главната героиня, макар и филмът да е сниман преди почти 70 г.Last edited by pa4anga; 13.03.2025, 14:08.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПо принцип, това е въпрос на личен избор и всеки сам си преценя.
Снощи гледах "Бог създаде жената" и днес пак ще го гледам, защото заспах към края му.
Винаги съм търсил нещо като главната героиня, макар и филмът да е сниман преди почти 70 г.И Брижит Бардо те търсеше, но не те намери
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ясно е на всички на какво си ценител ти. Не ми е ясно на мен защо пишеш тука?!
Винаги съм търсил нещо като главната героиня, макар и филмът да е сниман преди почти 70 г.
- 1 like
Коментар
-
Ясно е на всички на какво си ценител ти. Не ми е ясно на мен защо пишеш тука?!
- 1 like
Коментар
-
Ясно е на всички на какво си ценител ти. Не ми е ясно на мен защо пишеш тука?!Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Оказа се, че дори преди 100 г. хората са правили същите неща като днес:
в София е имало шантани и шантонерки, много мъже са ходили там, женени жени са бягали с любовник, зад някой успешен мъж много често стояла умна и предприемчива жена, а самият Цар Фердинанд, който се каза велик владетел, но при лоша геополитическа ситуация, бил ценител на мъжката красота.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
за Ханс и Юрген май само ти имаш становище
поне аз други не съм срещал
Оказа се, че дори преди 100 г. хората са правили същите неща като днес:
в София е имало шантани и шантонерки, много мъже са ходили там, женени жени са бягали с любовник, зад някой успешен мъж много често стояла умна и предприемчива жена, а самият Цар Фердинанд, който се каза велик владетел, но при лоша геополитическа ситуация, бил ценител на мъжката красота.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/shorts/f2ZYSQWNLSU
Поздрави на всички исстински жени.
В останалите дни са били принудени да работят
Коментар
Коментар