IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Отговарям на Мико:

дядо ми преглеждаше гъбите да няма някоя отровна. То нямаше. Но ме беше научил какво да бера и как да ги познавам. Отровните гъби растат сами и външно се отличават, отделно посиняват при откъсване.
    Кога ще спреш да ръсиш в нета тъпотии по толкова чувствителна и в същото време - ОПАСНА и ПОДВЕЖДАЩА ТЕМА?

Вземи да се образоваш, преди да си категоричен в препоръките към хората. Въпреки твоите 50 години - си абсолютен дилетант и в тази подема.

Коментар

• Ти вземаш ли вече наеми от апартаментите?

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Така, и сега някакви действия ще има ли от твоя страна, според мен трябва да си купиш SUV BMW и да престанеш с тренировките а да си пуснеш шкембе. Следващия етап е по усет...
        Виждам, че имаш чувство за хумор,
        Last edited by Evgo; 06.06.2025, 16:38.

Коментар

Конкретно за България намирането на булка е голям проблем.

Въпреки скъпите цени, мога да купя двустаен или тристаен апарт в рамките на 1 месец (с кредит, но имам и самоучастие). Булка обаче не мога да намеря за това време.

Оказа се, че жените много не се вълнуват от мускули и наточена "дърварска" визия по новата мода. Те се интересуват да се пласират скъпо и на богато, може и с дебелак, но богат.

Така, и сега някакви действия ще има ли от твоя страна, според мен трябва да си купиш SUV BMW и да престанеш с тренировките а да си пуснеш шкембе. Следващия етап е по усет...

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

по нашия край такъв е обичая,
            че онодения прави баница и мете засмян пред къщата
            Това е било в стари времена.

Научил съм се да готвя в последно време, защото нямам половинка и не искам да купувам скъпите боклуци от магазините и топлите витрини. Много обичам пържоли на тиган, както ги правеше баба ми преди 1990 г. Агнешко и дробсърма също правя.

Отговарям на Мико:

дядо ми преглеждаше гъбите да няма някоя отровна. То нямаше. Но ме беше научил какво да бера и как да ги познавам. Отровните гъби растат сами и външно се отличават, отделно посиняват при откъсване.

Коментар

.........И гъби съм брал и дядо ми ги преглеждаше после....

)

Защо изобщо дядо ти ги е "преглеждал после" - това не е ясно!

Събирал си гъби, без да знаеш какво поставяш в кошницата, а дядо ти ПОСЛЕ...

Ако дядо ти разбираше смисъла на събирането на некултивирани (диви) гъби - не би ти разрешил изобщо да се занимаваш с това: да събираш, а той да ги "преглеждаЛ".

Никаква гаранция при "преглеждането"!

Опитвам да предпазя хора, които случайно ще попаднат на тази твоя "информация" - и могат за броени минути да хвърлят топа. Много е отговорна тази дейност на хората, които работят в сферата на микологията!.

Парченце от отровна гъба - ако са събирани заедно с ядливи гъби - може да предизвика смърт - само от лъжичка от супата. Затова миколозите - между другите си съвети казват, че гъбите от различни видове НЕ се събират заедно!..., за да е необходимо след това "дядо ти да ги "преглежда"".

Не зная защо си така "смел" да споменаваш ОПАСНИ ПРАКТИКИ, от които нямаш понятие! (после мен ме трият, заради твоята абсолютна некомпетентност!)

За да приключа: водещ миколог в Чехия се е отровил (преди години четох в нета), защото е излязъл в гората със своите племенници - деца на неговата сестра. Човек, който познава гъбите и знае какво събира в кошницата - се е отровил!!!

Предполагат, че някое от децата е поставило гъба в кошницата, без микологът да забележи това...

От незнание може да оставиш у някого впечатлението, че може да се събира всичко и след това някой да "преглежда" събраното!!!

Разбира се, че ще го прегледа! Без гаранции...

Коментар

ботчо не е за подценяване
                все успява да накяри от ситуацията
                дори да изглежда, че се е минал
                в началото

ей го и сега, полу безплатен ток дава на съседите
                а те му връщат с крадени продукти от мандрата, дето работи сина им
                няма затриване здравия балкански ген
                Никогаж!

Коментар

сега най много палачинки че баница грам не умеят, а се прави за 10мин с готовите кори
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

На нея със сигурност й липсва онождане, но вместо това Евгич ще й направи баница.
                    препоръка е

Коментар

може да и липсва онождане
                      евго, освен теб има ли други ергени във входа
                      които можем да държим отговорни за състоянието на момичето
                      На нея със сигурност й липсва онождане, но вместо това Евгич ще й направи баница.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Няма нищо по-хубаво една наемателка да се държи като дива коза. Тогава хукваш след нея като камерунски пръч, докато не я заклещиш пред фурната, и там вадиш рецептата на баба ти за хубава баница.
                        може да и липсва онождане
                        евго, освен теб има ли други ергени във входа
                        които можем да държим отговорни за състоянието на момичето
                        препоръка е

Коментар

И в двата ми блока няма самотни госпожици до 40 г. Има една наемателка, но тя се държи като дива коза.

На мен така ми харесва с цветя. Вместо да ходя по вили и там да садя, аз го правя на балконите.
                          Няма нищо по-хубаво една наемателка да се държи като дива коза. Тогава хукваш след нея като камерунски пръч, докато не я заклещиш пред фурната, и там вадиш рецептата на баба ти за хубава баница.

Коментар

не става ли?
                            Става, но може да бръмчи тайно и да си има гадже.

И се държи дръпнато.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

да ти пусна линк от ало.бг ама ще го изтрият. little baby, model new или бети (псевдонима). Тебе няма да те огрее и 100лв на час да ми дадеш
                              много са ти сто кинта, даже и снимките не са ти истински

Коментар

И в двата ми блока няма самотни госпожици до 40 г. Има една наемателка, но тя се държи като дива коза.

На мен така ми харесва с цветя. Вместо да ходя по вили и там да садя, аз го правя на балконите.
                                не става ли?
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X