IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Да Ви кажа, че Ганка от София не харесва да я закачат непознати по улиците, в градския транспорт, в магазина или другаде.

    Единствено ще го приеме добре по нощните клубове и барове. Аз съм на 40+ и не мога да говоря вулгарно и мръснишки на Ганка. Не е моето.


    Това че не мога да намеря половинка е защото такова е времето -лоша демография, емиграция, свободните жени 25-40 г са расли в 90-ската бедност и са ужас (меркантилни и трудни за завладяване). Днес хората се женят все по-късно, гонят кариера и отлагат.


    И ако може да не си правите свободни съчинения на мой гръб,

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
      Има и друга причина да не го прави и тя е първата по брой и важност: мъжът няма интерес.
      А тя се разделя на две, които може и да не са алтернативни: не я харесва или е "зает" от друга.
      А може да е в лошо настроение или главата му да пуши от проблеми.

      Обяснението на липса на активност не е толкова еднозначно, както ти го даваш.

      Случвало ми се е на публични места (но не кръчми) жена явно да навлезе в "моя периметър" или да застане пряко в моя поглед и да присъства, занимавайки се уж с някакви дребни свои неща, но явно показвайки се... и някак се чувства, как те "наблюдава" със странично зрение... и тя не го крие.

      С някакво съчувствие ѝ отговарях в главата си "Извинявай, маце, зает съм... иначе ставаш!".
      Хващало ме е и лек срам, че не действам.
      Има огромна разлика между това една жена да покаже интерес към мъжа и това да го заговори. Едно е да му хвърля погледи,друго да отиде и да се запознае с него и го покани на среща.Аз в университета имах един състудент, който беше като културист ,с перфектно тяло.И жените го заглеждаха, но никоя не е отишла да завърже разговор. И той явно беше срамежлив и също не предприемаше първата стъпка .Така и нямаше гадже.Опита се да сваля една колежка, ама тъй като беше непохватен в общуването с жени и оная го отразя.
      Пш твоята логика и мъжете не трябва да ходят да се запознават с жени, щото жените нямат интерес.Ами някои наистина нямат. Аз съм имал случаи в дискотека да се опитам да се запозная с няколко жени и всички да ме отрежат.И след 5 отказа, накрая някоя да ми върже.Щото не ми пука. Пробвам отново, докато някоя върже. Ама жените не действат така. Дори и да харесат много някой мъж няма директно да му го кажат,а ще правят намеци и ще чакат той да направи първата стъпка.
      Един приятел е вдовец и си е хванал една любовница. И тя му разказала,че преди време работела в едно заведение и там ходел един известен плейбой в нашия град.И моят приятел я попитал дали го е харесвала и тя казала,че много го харесвала.Тогава той я попитал ами защо не е отишла да му го каже.И оная казала,че никога не би направила подобно нещо.И повечето жени са така.
      Last edited by mirodes; 12.05.2024, 09:11.

      Коментар


      • Жените искат точно същото, което го искат и мъжете:
        - искат секс, при това колкото се може повече
        - искат мъж, по възможност това да е мъжът от мечтите им

        Това второто условие много бързо увяхва. Като видят как техни приятелки се сдобиват с мъж и с редовен секс, желанието им за идеален мъж много бързо се изпарява. И след няколко години това желание се свежда до "какъвто и да е мъж", стига онази му работа да се вдига бързо и лесно (това ще бъде проверено).

        А ако една мома загори и мине 30-те, желанието и за секс става толкова силно, щото е готова там на публично място да си разчекне краката, и да даде пеперудката си на първия срещнат, който си поиска. Точно това трябва да използват и мъжете, които са пропуснали да си намерят жена до 30 годишна възраст. Просто тръгват по улицата и предлагат на всяка една жена, която върви сама. И няма какво да го увъртат - директно си казват "Аз не съм женен. Търся си жена. Искаш ли да се пробваме един друг със секс още тази вечер? И да - може да си заработи няколко шамара, но със сигурност вечерта ще прави секс с жена, която също храни тайни надежди да се сдобие с мъж, да свие семейно гнездо и да намери любещ баща на бъдещите си деца.

        И нека мъжът да не се притеснява. Няма никакво значение как ще започне разговора с жената. Може да е и с баналното - "Може ли да се запознаем". Каквото и да каже, жената ще си помисли едно единствено нещо - "този иска да правим секс" и ще е права. И ако отговори с усмивка на вашият въпрос, няма значение какво ще ви каже. Всъщност в мислите и ще има само едно - "да, съгласна съм да правим секс". Нататък можете да си поговорите за каквито си искате глупости, но и в главите на двамата ще стои неизказания въпрос "кога ще приключи този банален разговор, за да отидем да правим секс".

        Жена може да се потърси във всяко едно хранително заведение или в ресторанта на всеки един къмпинг или хотел. Просто се огледайте коя жена стои сама на масата или на бара. И не се притеснявайте - тази жена стои там с тайната надежда някой мъж да я заговори и после да отидат в стаята на хотела и да направят тра-ла-ла, като презервативите са от нея (тя отдавна държи цяла колекция в чаннтичката си).

        По въпроса - по-млад (по-млада), по-възрастен (по-възрастна), по-слаб (по-слаба), по-дебел (по-дебела) и т.н. - всичко това губи смисъл след 30-годишна възраст и вече не е важно. Остава само и единствено едно единствено нещо - има пеперудка и има член, който е готов да я опраши.

        Имам приятел - мина 40-те, много пълен (140 кг.), плешив, брадясал с проскубана брада и няма да повярвате - сдоби се с момиче, видимо по-младо от него, слабо, финно, весело, засмяно, всичко си има от женските му прелести - буквално да му потекат лигите на всеки един мъж. И сега двамата с моя приятел не могат да дочакат вечерта, за да се усамотят някъде и да започнат да правят това, което го правят не се знае по колко пъти на ден. Той обикаля из страната и тя припка с него, забравила работата си и стария си живот. Чудя се само едно единствено нещо - как той не го смачква това финно и нежно създание, когато легне върху него.

        Как приятеля ми се обзаведе с нея?
        Ами според неговия разказ (той пътува много из страната и спи по хотели или къщи за гости) - та в някакво заведение в пияно състояние я е видял самотна и на майтап я е попитал ще спи ли с него сега веднага и тя на секундата се съгласила. Нататък вече знаете ... Поуката от тука е, че една жена, пропуснала да се ожени навреме, вече е готова да каже да на първия срещнат. Тя си го мисли, тя го мечтае, и съвсем не е необходимо да я ухажваш и другите му там простотии. Просто я питаш за секс и тя казва да, защото този момент със секса в мечтите си тя го е проигравала милиони пъти - някой ме пита и аз казвам да.

        И момичето не е проститутка. Тчоно обратното - високоинтелигентна учителка - знае перфектно английски и китайски език. Преподава в онлайн курсове и изкарва много добри пари. Може да обикаля из страната с приятеля ми и от това не страда работата и.

        Та ако някой все още не се е обзавел с жена - да си вади поука. Изкъпва се, облича се добре, и тръгва по улицата или по заведенията. И търси жени, разхождащи се бавно сами или стоящи на някоя маса сами. И после се приближава и пита каквото и да е - може и директно за секс. И ако жената е загоряла и подготвена за нещо подобно, тя ще му отговори с усмивка. Нататък приказвайте каквото си искате и се подгответе за вечерта, в която ще спите с тази жена.
        Last edited by Mateev; 12.05.2024, 09:28.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
          Това е един вид тест за мъжа от жената-дали има достатъчно самочувствие да я заговори и дали не му пука от отказ. И ако мъжа не го направи това автоматично го принизява в очите на жената.
          Има и друга причина да не го прави и тя е първата по брой и важност: мъжът няма интерес.
          А тя се разделя на две, които може и да не са алтернативни: не я харесва или е "зает" от друга.
          А може да е в лошо настроение или главата му да пуши от проблеми.

          Обяснението на липса на активност не е толкова еднозначно, както ти го даваш.

          Случвало ми се е на публични места (но не кръчми) жена явно да навлезе в "моя периметър" или да застане пряко в моя поглед и да присъства, занимавайки се уж с някакви дребни свои неща, но явно показвайки се... и някак се чувства, как те "наблюдава" със странично зрение... и тя не го крие.

          С някакво съчувствие ѝ отговарях в главата си "Извинявай, маце, зает съм... иначе ставаш!".
          Хващало ме е и лек срам, че не действам.
          Last edited by Turbolan; 12.05.2024, 08:48.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
            Малее яко го е закъсал евго.
            Булките на пазара в Димитровград удариха 200000. Не си взе докат бяха по 10-20к
            А най-евтините по колко са?

            Да му съберем за някоя евтинка, скромничка.

            Важното е Евгич да предаде гена си напред във времето, а в сегашните времена циганките доста по-лесно забременяват от българките, чул съм го от гинеколог в разговор по БНР. С по-малко гинекологични проблеми са, с по-здрави и даже здравословни били.
            Last edited by X_Y; 12.05.2024, 11:04.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

              ОК.
              Жените /в болшинството си/ са склонни на всякакви компромиси, само и само да не са самотни. Така се чуствам жени и женствени.
              Мъжът, може да е пияндурник и нехранимайко, но не изпитва нужда не е самотен. Той пак си се чуства мъж.
              Това е така, защото, като останат жените сам(отн)и, в стаята или в жизненото пространство около тях е празно, няма никой.

              А при самите/самотните мъже в стаята или ж. пространство има човек.
              Хе-хе...

              Бъзикам се, разбира се, но има някакво зрънце в тази мисъл...

              ПъПъ. Между другото, на толкоз модерният сега ойкрайнски език "жена" е жiнка, а "мъж" – чоловiк.
              Last edited by Turbolan; 12.05.2024, 08:59.

              Коментар


              • Малее яко го е закъсал евго.
                Булките на пазара в Димитровград удариха 200000. Не си взе докат бяха по 10-20к
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                Коментар


                • Някои, като мен - в събота и неделя - лентяйстват, т.е. - ходят по планините.

                  За мен: лентяйстват, ходят по планините, бродят по планините - са синоними, които не се свързват с "умора".

                  Някои, когато са "уморени" - мама им носи кафе в леглото. Умората ги кара да допускат правописни грешки и направо ги съсипва! Два дни лежачка и в понеделник са смачкани от "умората" в службата...

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

                    Ми кой ти каза, че съм мъж, бре моме.
                    :
                    И ти ли от ония сбърканите дето не знаят к'во точно са?

                    До обяд мъжко, следобед - женЦко... модерна му работа!

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение


                      Не се оплаквам. Днес пребродих Витоша и съм в кондиция (и без зелева чорба)
                      Браво. Аз на 24 се качвам, до октомври. Ма си имам работа, и нямам време да бродя..

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

                        Пий една зелева чорба, и си лягай. Сутринта ще по-добре..

                        Не се оплаквам. Днес пребродих Витоша и съм в кондиция (и без зелева чорба)

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение


                          не можете да дадете РАБАТЕЩ СЪВЕТ на онзи, който няма шанс да си пласира гените...

                          Теоретично всички знаем как стоят нещата...
                          Че аз и нямам намерение, да давам съвети на ботове. Ти ако си решил. ззаповядай.
                          Last edited by X_Y; 12.05.2024, 11:09.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

                            Съгласен. Потвърдаваш тезите ми.
                            А те са. Историята се повтаря. Но гените , са си гени.
                            Който бяга от тях, губи. Това накратко.

                            П.П. По нашироко, Мико се мисли за госпожица. Използвам твоята терминология, а той ще го приеме като обида. Каквато не е. Той просто е продукт на фаза 3.

                            не можете да дадете РАБАТЕЩ СЪВЕТ на онзи, който няма шанс да си пласира гените...

                            Теоретично всички знаем как стоят нещата...
                            Last edited by X_Y; 12.05.2024, 11:09.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение


                              Хайде да не намесваш и мен във ВАШИЯ СПОР.

                              Нека твоите "изводи" да са правилни (за теб).

                              Моите изводи работят за мен и НЕ ГИ НАЛАГАМ НИКОМУ, докато вие (с миродес- или който е там) - повтаряте мантрата си - но защо ТАЗИ МАНТРА НЕ РАБОТИ винаги и разни ... се оплакват постоянно тук!

                              Оказва се, че изводите на двама тук са "правилни", но не са ПРИЛОЖИМИ за всеки. За вторият от вас - пак нещо са прекалено теоретични, но, ще го разберем, защото една лъжа (за него до момента) - повторена 100 пъти - се превръща в (голата) истина...

                              Абе, а дано, де, ама - надали!

                              Пий една зелева чорба, и си лягай. Сутринта ще по-добре..

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

                                Ти наистина не си в час. Арана /Селена/, мълчи. Ти се обаждаш, с грешни изводи.:.

                                Хайде да не намесваш и мен във ВАШИЯ СПОР.

                                Нека твоите "изводи" да са правилни (за теб).

                                Моите изводи работят за мен и НЕ ГИ НАЛАГАМ НИКОМУ, докато вие (с миродес- или който е там) - повтаряте мантрата си - но защо ТАЗИ МАНТРА НЕ РАБОТИ винаги и разни ... се оплакват постоянно тук!

                                Оказва се, че изводите на двама тук са "правилни", но не са ПРИЛОЖИМИ за всеки. За вторият от вас - пак нещо са прекалено теоретични, но, ще го разберем, защото една лъжа (за него до момента) - повторена 100 пъти - се превръща в (голата) истина...

                                Абе, а дано, де, ама - надали!


                                Коментар

                                Working...
                                X