IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Не знам фантомен ли е или Фантомас, ама като тежах 60 кг не ме заглеждаха,при 90 кг вече нещата са доста различни.
    А правиш ли коремното?
    Last edited by X_Y; 08.05.2025, 09:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Ти си як, ама другаде ги сърби жените. Свързано е с периферната нервна система и се нарича фантомен сърбеж.
      Не знам фантомен ли е или Фантомас, ама като тежах 60 кг не ме заглеждаха,при 90 кг вече нещата са доста различни.
      Last edited by X_Y; 08.05.2025, 09:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ти ми уби мечтите. И аз съм с гола глава, с брада и як,а то се оказа, че жените не харесвали такива мъже. Явно ще трябва да си бръсна брадата,да си присаждам коса и да сваля доста килограми.
        Благодаря ти за мнението, щото живеех в заблуда
        Ти си як, ама другаде ги сърби жените. Свързано е с периферната нервна система и се нарича фантомен сърбеж.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Нищо мъжко не излъчват. Противни са. Опитна жена ги хваща за части от секундата. Това e и проблемът на лирическия герой май. Усещат го бърже и се чупят със свръхсветлинна …
          Ти ми уби мечтите. И аз съм с гола глава, с брада и як,а то се оказа, че жените не харесвали такива мъже. Явно ще трябва да си бръсна брадата,да си присаждам коса и да сваля доста килограми.
          Благодаря ти за мнението, щото живеех в заблуда

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

......

. Имаше мъжко излъчване.....

Мъж да говори за " мъжкото излъчване" на друг мъж? Прекалено много "мъжки" звучи!

На мъжете им прави впечатление само и единствено женското излъчване.

Самите дами - очевидно имат различно мнение за двата различни вида мъжко излъчване, единият от които впечатлява само определен тип "мъже".

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение

Тези най-мощните и нацепените с брадите си подават един на друг в съблекалните разни неща... Повечето са прикрити, и това им е като комплекс - хем да са яки мъжкари, хем да получават едно нещо.
              На мен ми беше много притеснено и чак толкова не съм го заглеждал.

Нямаше брада, но личеше, че е тренирал много, баскетбол или гребане или фитнес. Имаше мъжко излъчване, а не като на онези с брадите и татусите.

Не се съмнявам, че има голям успех с жените.

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение

Тези най-мощните и нацепените с брадите си подават един на друг в съблекалните разни неща... Повечето са прикрити, и това им е като комплекс - хем да са яки мъжкари, хем да получават едно нещо.
                Нищо мъжко не излъчват. Противни са. Опитна жена ги хваща за части от секундата. Това e и проблемът на лирическия герой май. Усещат го бърже и се чупят със свръхсветлинна …
                Last edited by Selena2024; 07.05.2025, 23:07.

Коментар

Изглеждаше доста мощен и сигурно не харесва джендърски работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

разбира се!
                    винаги бих посъветвал момите да проверяват лично
                    всеки конкретен случай
                    Други са параметрите. Ех, Ратко, Ратко. Женски тайни са това

Коментар

ами ако докторчето изведнъж вземе 2 хапчета
                      и нещо почне да му опъва напред престилката
                      ти как би се почувствал
                      ако изведнъж ти избоботи в ухото; "миличък, сега аз поемам"
                      Изглеждаше доста мощен и сигурно не харесва джендърски работи.

Коментар

......

По-скоро търся жена, която иска да стане майка и няма време да отлага. И да не е ромка.

По-скоро НЕ търсиш жена.

Нещо повече, дори да НЕ търси жена - всеки мъж ежедневно среща десетки (много по вероятно - няколко стотин) дами в София.

И достатъчен брой от срещнатите - са млади, красиви (по твоите критерии - "в гаранционен срок"), контактни, образовани, много добри събеседнички..., БЕЗ акцент (като не знаеш какъв недостатък да посочиш - се самоуспокояваш дори с нищо не значещото "има акцент"!)...

Десетки са - различни, срещам ги ежедневно. Стават!

Как точно я "търсиш" ... жена... ПО-СКОРО... я търсиш, но НЕ ИСКАШ ДА Я НАМЕРИШ.

Страх. Голям страх те гони. Как така ще те наследи!
                        Страхът ти е, че ще намериш най-накрая, НО НЕ МОЖЕ ДА ПРИЕМЕШ ФАКТА, ЧЕ всичко, което е останало от тати - ще бъде наследено от нея.

Срънд-за!

П.п. А долу имаше намек за зъбите и устната кухина... Да не би и това да е възпиращ фактор и затова да не се връщат? После им лепваш етикета "има акцент" (вероятно върху лошия дъх...)...

Коментар

ти как би се почувствал
                          Няма да има възможност да ми го каже, аз не съм колегата да му се възхищавам на ходилата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Или пенсъл саиз. Това с разни пропорции са глупости.
                            разбира се!
                            винаги бих посъветвал момите да проверяват лично
                            всеки конкретен случай
                            препоръка е

Коментар

• въй въй
                              сега разбирам що евго се заглежда по 2м гардероби ..,
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Стига с тоя доктор бре.
                                отвръщавам се вече, като ти чета обясненията и бляновете.
                                ти как би се почувствал
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X