Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Той има пари и е намерил плодородна почва.
Не го одобрявам като журналист и като политик, но си върши мъжката работа както трябва. 5 мин стигат по време на овулация при жената.
Това, че е направил много деца е хубаво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
това и аз не го разбирам
Не го одобрявам като журналист и като политик, но си върши мъжката работа както трябва. 5 мин стигат по време на овулация при жената.
Това, че е направил много деца е хубаво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не е задължително. пачанчо
и не става дума за мода
а по-скоро за природа
в случая
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Той и Бареков има 5 деца, но не е наред.
Нямам репродуктивни проблеми и все някога ще стане.
Отделно имам пари да ги отгледам и издържам.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Защо пък да е задължително всеки да има дете?! Има и мода на бездетни!
и не става дума за мода
а по-скоро за природа
в случаяпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Приходи се получават след продажби. И да, измислих си решението след около 40 години работа по него и да, до момента, всичките огромни компании, са игнорирали подхода. Ама не, чужди заслуги, не си приписвам. Разбирам, боли, нали.
Прочее, Вергилчо, може да почваш със заклинанията и танците с дайрета край огъня.
И изобщо не ми пука ти дали си изобретател или не.Твоят живот не ме бърка по никакъв начин. Коментирам единствено, за да покажа, че тия изобретения са само във въображението ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
И какви приходи получи от това?Ако не си получил приходи си балък,а най-вероятно нищо подобно няма-или си измисляш,или си приписваш чужди заслуги.
А ясно си личи колко копнееш за валидация, щом помниш Матеев на коя дата преди 4 години какво е написал.
Прочее, Вергилчо, може да почваш със заклинанията и танците с дайрета край огъня.
Last edited by Pyramid; 18.06.2025, 21:05.
Коментар
-
5 са децата от известно време! И отново казвам ,кое го прави задължително ?! За теб и за мен може но има тенденция на бездетие!
Нямам репродуктивни проблеми и все някога ще стане.
Отделно имам пари да ги отгледам и издържам.
- 1 like
Коментар
-
Маотейко е мЕлеонер страшен , дамата нЕма да обсъждам , ратко е играч , върти ги нещата ,може да е на дребно , ама действа! Най нефелен е евгича!
Коментар
-
Твоите оттам ли ги взе, не знаех, че и там каките се обслужват първи!
Дай да ги видим твоите, анонимнико. Ама как си личиш с това мормонско / евангелистко амплоа.
Дай да те видим кой точно си.
Ако те измъкна на светло от дупката дали ще си пак такъв мъж?
Парична награда за който ми го намери този. Пишете на лични.
Last edited by Selena2024; 18.06.2025, 19:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеТака...НЕ СА всички моменти и детайли тук но, как да го кажа по-скромно...: ЛИЧНО АЗ предприех нужните правни действия на световно ниво, за да контролирам в СВЕТА материализацията (производство и продажби) на ето това:
https://cloud.mail.ru/public/XQjG/2YtmpHKBh
А ясно си личи колко копнееш за валидация, щом помниш Матеев на коя дата преди 4 години какво е написал.Last edited by mirodes; 18.06.2025, 19:14.
Коментар
-
Така...НЕ СА всички моменти и детайли тук но, как да го кажа по-скромно...: ЛИЧНО АЗ предприех нужните правни действия на световно ниво, за да контролирам в СВЕТА материализацията (производство и продажби) на ето това:
https://cloud.mail.ru/public/XQjG/2YtmpHKBh
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Какво ниво имаш пък ти?Какво си постигнал в личен и професионален план?Смеят ти се хората на"изобретенията",жените бягат от теб.Не си богаташ като Матейко.Нито имаш кариера като Селенка, или пък да имаш 10 апартамента в София като Радко. Живееш си в някакъв измислен свят.
Или... чакай, да взема да ти пусна един линк след малко и да разгледаш нещо. Пък после пак се смей.
Коментар
Коментар