IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Преди 1-2 години Миродес те квалифицира с 2 думи.
    И аз да пропусна!?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тя и селенка със сигурност
      на втория част от дебатите на отвлечени теми
      започва да се прозява отегчено и да си мисли
      не е ли време да ме награби вече!??
      Не си разказал обаче какъв е твоят подход?
      Със шкембето напреде ли ръгаш чушки в боба
      или има и малко поезия за гарнитура?
      Last edited by Selena2024; Вчера, 23:31.

Коментар

Щом ти намираш на 59 г. .......

Не си ли мислил за виагра, за да има WOW и да се изкефите и двамата,

С големи тъпотии са ти напълнили главата тия социални мрежи. Не можеш нормална мисъл да сътвориш...

Фантазия следва фантазията...

.........

Извън горното, преди време една дама ми беше споделила (не зная по какъв повод, но беше изненадана), че като почиствала в къщи, зад нощно шкафче намерила някакво (стимулиращо) хапче ...

Тя разсъждаваше така: изненадана била, че мъжът й ползва такива хапчета, а въпреки това - нещата не му се получавали и все хвърлял вината върху нея...

Та "тая" работа не е като "оная". Никакви хапчета няма открити, които да влияят на болни мозъци, които не виждат сексуален обект срещу себе си. С шепи да ги гълташ - ефектът е нулев.

Евго - разсъждаваш като петокласник.

Коментар

Не учи попа как се кръщават деца

Коментар

Евгич, виагра се взема, като станеш на 90, за да ти е по-здрав бастунът и да можеш да се подпираш на него из кривите софийски улици. Не се взема на 60.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

На 50+ може.А има ли срещу кой?

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Какво намекваш?

Не знаеш ли, че алфа-мъжкарите никога няма да му откажат?
                На тоя ли бе , даже и това е съмнително като го гледам какъв зевзек е.
                Last edited by X_Y; Вчера, 18:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Какво намекваш?

Не знаеш ли, че алфа-мъжкарите никога няма да му откажат?

Коментар

Теб какво те топли това.

При мъжете срокът на годност е доста по-дълъг и биха могли да изкарат и до 80-90 г. И да станат бащи на 50+.

Това е Божа работа.

То бива бива подигравки, вече ми е писнало от няколко човека тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Не се обяснявай, **си по душа и изразяване.
                      Напротив, никога не пиша селски неща и пиша грамотно.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Разбира се, че е така. На една жена ако й говориш два часа за Фихте, свит на стола и с лупи като на лимонадено шише дъното, ще те вземе за някакъв сбърканяк и ще хукне с 200 без да си допие текилата с портокал. Фихте, Фихте, ама дивото зове. Само с Фихте човекът отдавна щеше да е изчезнал. Парадоксалното е, че философите разсъждават върху живота и извеждат важни епистемиологични постулати без да съзнават, че те самите са пречка за него.
                        Градината ти е цялата в камъни, но пък упорито хвърляш още.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Не е така.

Едните ми баба и дядо живееха в Силистра от 1965 до 2001 г. Учител и продавачка на обувки (управителка) в Универсалния магазин.

А аз съм си баш софиянец. Другите ми баба и дядо се взели в края на 40-те години и живеели баш в центъра, на Московска в София.
                          Не се обяснявай, **си по душа и изразяване.
                          Last edited by X_Y; Вчера, 11:42.

Коментар

Теб какво те топли това, .

При мъжете срокът на годност е доста по-дълъг и биха могли да изкарат и до 80-90 г. И да станат бащи на 50+.

Това е Божа работа.

Нали вземаш предвид факта, че ОСНОВНО има ДВА ТИПА МЪЖЕ: по-голямата група НЕ фаворизира мъжката красота, татуси...

Има и друга (малка) група, в която най-пбщо не се интересуват от демография, или го правят по линията:: "ден да мине - самун да загине!)

Ти към коя група се самоопределяш? Съмнявам се да имаш еднозначен отговор, затова ти е "писнало" да те връщат към реалността.

Днес е работен ден... Имаш свободно време... Пишеш тук... ЛОШО НЯМА!

Защо НЕ обръщаш в това твое свободно време внимание на онази твоя колежка, която ти съчувства и показва своя интерес към теб?
                            Last edited by X_Y; Вчера, 11:37.

Коментар

Теб какво те топли това, .

Това е Божа работа.

"
                              Финансисте способен", от мен ще получаваш язвителни коментари до момента в който спреш да обиждаш.
                              А като те чета за родата май ще се окажеш градски или по скоро от селата около Силистра
                              Last edited by X_Y; Вчера, 11:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тя и селенка със сигурност
                                на втория част от дебатите на отвлечени теми
                                започва да се прозява отегчено и да си мисли
                                не е ли време да ме награби вече!??
                                Разбира се, че е така. На една жена ако й говориш два часа за Фихте, свит на стола и с лупи като на лимонадено шише дъното, ще те вземе за някакъв сбърканяк и ще хукне с 200 без да си допие текилата с портокал. Фихте, Фихте, ама дивото зове. Само с Фихте човекът отдавна щеше да е изчезнал. Парадоксалното е, че философите разсъждават върху живота и извеждат важни епистемиологични постулати без да съзнават, че те самите са пречка за него.

Коментар

Working...
                                X