IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

С 20 хиляди може да си купиш кола на 10 години и дотам. Ако изобщо струват толкова. По времето на комунизма трудно се правеха сериозни пари.
    Така е. Сега хората имат по-големи възможности.

Обаче този хедонизъм и стремеж към парите не са хубави.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Все пак е нещо. Бил е умен и ги е събрал.
      С 20 хиляди може да си купиш кола на 10 години и дотам. Ако изобщо струват толкова. По времето на комунизма трудно се правеха сериозни пари.

Коментар

Не съм тръгнал да работя такава работа за чужди хора.

Тези услуги са много скъпи, над 1000 лв, дори 2000 лв за 1 месец. И никой не спи при болния, грижите са от сутринта до 17:30 или 18 часа.

Хайде, бе! Не използвай "И никой не спи..." - ако му платиш (защото "РАЗПОЛАГАШ") - би могъл да си кажеш условията и ВСЕКИ би работил работата, за която му е платено! Ако не - други чакат за тая работа! А ти - с 1000 лв. - как я мислиш?

Ти ще ме учиш - от колко - до колко съм се договорил с човек, който полага грижи!

Коментар

Как помниш такива неща?Аз съм забравил, че съм писал за тях.Те са при нашите и надали са повече от 20 хиляди лв.Делено на две със сестра ми-около 10 хиляди излиза стойността им.Направо съм забогатял.Ако изобщо струват и толкова.
          Все пак е нещо. Бил е умен и ги е събрал.

Коментар

Беше споделил, че имаш и монетки от дядо ти,

По принцип си прав.

Апартаментите ми са купени с труд, по трудния начин. И за много хора от София това не беше възможно.

А можех да се концентрирам върху секса и да стана баща на 25-26 г.
            Как помниш такива неща?Аз съм забравил, че съм писал за тях.Те са при нашите и надали са повече от 20 хиляди лв.Делено на две със сестра ми-около 10 хиляди излиза стойността им.Направо съм забогатял.Ако изобщо струват и толкова.

Коментар

Беше споделил, че имаш и монетки от дядо ти,

По принцип си прав.

Апартаментите ми са купени с труд, по трудния начин. И за много хора от София това не беше възможно.

А можех да се концентрирам върху секса и да стана баща на 25-26 г.
              това е чудесно
              сега щеше да имаш у дома двама като теб и брат ти
              на които все "стария" им е виновен У живота
              препоръка е

Коментар

Трябва да си благодарен за това, което са ти оставили родителите ти.На мен са ми дали единствено етаж от къща в село до Пазарджик и пак съм доволен.
                Прекалено много си се концентрирал върху това какво е можел да купи дядо ти,баща ти и така. При положение ,че имаш два апартамента в София тия неща изобщо не трябва да те вълнуват.Подсигурил си дом за бъдещите си деца,остава и да направиш такива и върху търсене на жена трябва да се концентрираш.

По принцип си прав.

Last edited by Evgo; Днес, 17:29.

Коментар

Все пак, те са братя и на баща ти му е било мъчно и не е искал да го изостави.

Аз съм гледал бабите ми и дядо ми в тежко състояние. И храна съм им носил и памерс съм сменял преди, през 1989г., 1999-2001 г. и 2011-2013 г.

За чужд човек не знам дали ще мога. Ако има финансов стимул (да ми остави жилище или повече пари), ще сложа маска и ръкавици и ще му сменям памперсите. Говоря хипотетично.
                  Трябва да си благодарен за това, което са ти оставили родителите ти.На мен са ми дали единствено етаж от къща в село до Пазарджик и пак съм доволен.
                  Прекалено много си се концентрирал върху това какво е можел да купи дядо ти,баща ти и така. При положение ,че имаш два апартамента в София тия неща изобщо не трябва да те вълнуват.Подсигурил си дом за бъдещите си деца,остава и да направиш такива и върху търсене на жена трябва да се концентрираш.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

И няма да наемеш прифесионалист, който да полага необходимите грижи? С марковите костюми ли ще вдигаш и обръщаш, почистваш, събличаш, обличаш,, переш, готвиш, пазаруваш..., или - да е здрава мама?

А за теб остава да влезеш във форума и да кажеш, че сменяш памперси... Ти ли беше казал, че "разполагаш с пари", че нещо съм забравил?

Ако човек се грижи за някого - почти постоянно (денонощно) трябва да бъде до този човек, ама ти - откъде да ги знаеш тия неща?
                    Не съм тръгнал да работя такава работа за чужди хора.

Тези услуги са много скъпи, над 1000 лв, дори 2000 лв за 1 месец. И никой не спи при болния, грижите са от сутринта до 17:30 или 18 часа.

Коментар

.....

За чужд човек не знам дали ще мога. Ако има финансов стимул (да ми остави жилище или повече пари), ще сложа маска и ръкавици и ще му сменям памперсите. Говоря хипотетично.

И няма да наемеш прифесионалист, който да полага необходимите грижи? С марковите костюми ли ще вдигаш и обръщаш, почистваш, събличаш, обличаш,, переш, готвиш, пазаруваш..., или - да е здрава мама?

А за теб остава да влезеш във форума и да кажеш, че сменяш памперси... Ти ли беше казал, че "разполагаш с пари", че нещо съм забравил?

Ако човек се грижи за някого - почти постоянно (денонощно) трябва да бъде до този човек, ама ти - откъде да ги знаеш тия неща?

Коментар

Не знам какви са тия отношения между роднини, та се гледат само пари и имоти.Имах един чичо,който беше стар ерген и няколко години баща ми го гледа, като половин година му сменяше и памперсите. И не остави нищо в наследство освен една трета част от къща на 100 години в малко градче,която надали струва и 5000 лв.
                        Все пак, те са братя и на баща ти му е било мъчно и не е искал да го изостави.
                        Last edited by Evgo; Днес, 16:22.

Коментар

• Не знам какви са тия отношения между роднини, та се гледат само пари и имоти.Имах един чичо,който беше стар ерген и няколко години баща ми го гледа, като половин година му сменяше и памперсите. И не остави нищо в наследство освен една трета част от къща на 100 години в малко градче,която надали струва и 5000 лв.

Коментар

Старият се интересуваше само от ядене и да си харчи парите за себе си и за простотии в провинцията. Не го интерсуваше...

Това са лафове на майка ти. Баща ти ви е оставил стотици хиляди в левове (и в апартаменти в София...)

Що се отнася до твоите братовчеди - май доста си приличаш с тях. Очевидно - бащата (твоят чичо) се оглежда и търси дом за възрастни хора (старчески - както ти го определяш), защото твоите братовчеди търсят наследство, без да проявяват интерес и без да се грижат за възрастния човек.

Ако влезе в тоя дом за възрастни това е свързано с отделяне на определена сума за неговата издръжка в този дом (това е негово право, а решението му е продиктувано от анализ на конкретната ситуация и отношенията му с твоите братовчеди - в бъдеще)...

Какво наследство търсиш от името на твоите братовчеди? Тук става въпрос за оцеляване на собственик на имот (твоят роднина)...., на когото не му е все едно - какво е качеството на услугата, която се предлага в дома за възрастни. Разбира се, че с по-висока сума може да получи по-качествени грижи до края на живота си. ОчевАдно възрастният е разбрал, че братовчедите ще вземат наследството и така ще си угасне в мизерия.... Прав е в своите решения! Трябва да устрои живота си - а това могат да бъдат още едни 10 20 години.

Зная, че тия неща са ти невъзможни за разбиране, но самият ти трябва вече да се замислиш, защото мама няма да е все до теб, за да те обгрижва....

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Явно е че залиташ по мъже но пък е и факт,че мъжете в твоя род не са те валидирали и от там и ти тях. Според мен кармично имаш урок наречен "действие" ,в който ти си се провалил,почти! Имаш още време но като ти гледам писанията "мача е свирен!!!"

Дядовците ми бяха скормни, нито пушеха, нито пиеха, бяха ми внесли много пари, но хиперинфлацията от 90-те години ги беше стопила.

Last edited by Evgo; Днес, 15:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

мача отдавна е приключил
                                още когато малкия евго е решил, че му е по-интересно да слуша бабешки приказки
                                пред това, да научи нещо от баща си
                                По времето когато нашия герой е бил малък бабите са били засукани MIlf-ки и сигурно за патладжани са си говорили.

Коментар

Working...
                                X