IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ние сме далеч от палавото сближаване.

В днешно време хората по блоковете не се разбират и не дружат, много често не се поздравяват.
    Не е баш тъй моите софийски съседи са супер модерни. Имаме си чат. Така знам за всяка глупост, която се случва ежесекундно. Морят ми носталгията. Уверявам те, този съседаки чат е по-добър и от испанския сериал за съседите. Яко общуване пада

Половината блок е емигрирал, но чрез чата всичките сме вързани. Това Париж, това Истамбул, това Торонто, това Атина всичкото е у чата и слухти и дава акъли. Вервай ми чатът е тотално международен. Топли ми душата в тъмните дни. Вие нямате ли си блоков чат?

Тия дни не спряха да се карат за глупости. Изнервили са се нещо. Отварям телефона и бам 193 непрочетени съобщения. И почвам да чета и да се хиля. Божкеле каква енергия тече по вайбъра. Направо ми дадоха сили да спечеля две три дела тука по иберията. Няма други като моите софийски съседи. Да са ми живи и здрави и все да решават 24/7 великите блокови дела
    Last edited by Selena2024; Вчера, 22:45.

Коментар

Лоша работа, но така ще пиеш по-малко.
      еми, така е у живота
      препоръка е

Коментар

.....

В днешно време хората по блоковете не се разбират и не дружат, много често не се поздравяват.

Избягват да те поздравяват, защото знаят, че търсиш повод за лаф-моабет и да им загубиш времето. Хората обикновено излизат, за да свършат работата си, а ти излизаш, за да хванеш някоя жертва, за а я "разкостиш" от кухи въпроси...

Не е ясно точно какъв смисъл влагаш в желанието ти да "дружиш" с хората от блоковете... Вероятно и "дружбата" на голо ще е както "майтапът на голо" - и съм сигурен, че точно затова, хората минават бързо и тихомълком, без много приказки - край теб.

Значи - ти си чистиш стълбището, обираш паяжините от стените, метеш, миеш - и хората - за слива те нямат! Не искат да дружат, беее! Какво още трябва да ти кажат - на стълбището? Нали вече всички си питал - и те - за да се освободят от твоето присъствие - всичко са си казали..., на всичките им знаеш квадратурата на апартаментите... (Какви апартаменти имат тия хора! Колко пари са това! Колко маркови боксерки биха могли да се купят!)

По колко пъти в месеца чистиш входа? Стигат ли ти 2-3 пъти за клюкарстването, или работиш извънредно? Натам отиват нещата: заработвай извънредно, защото иначе си като риба на сухо - без клюката не може да дишаш!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

има нещо такова
          преди десетина и повече години се събирахме компания пиянки зад блока
          но за година-две се разтуриха нещата
          двама си изгониха жените
          друг жена му го изгони
          и сега сме само на здрасти
          Лоша работа, но така ще пиеш по-малко.

Last edited by Evgo; Вчера, 20:28.

Коментар

има нещо такова
            преди десетина и повече години се събирахме компания пиянки зад блока
            но за година-две се разтуриха нещата
            двама си изгониха жените
            друг жена му го изгони
            и сега сме само на здрасти
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Опасно нещо са това сближаванията напоследък, а и винаги. Все се сещам за ей таз класика:

https://youtu.be/UVLUTe1TgX0?si=Aj_JYe1vrJPaDJxF

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Е, добре, комшийката е искала да се сближите, пък ти си се сближил с мъжа й. Обратното би било по-релевантно - мъжът й да е искал да се сближите, пък ти си оправил жена му. Е и Селена ще потвърди без много да му мисли.
                Опасно нещо са това сближаванията напоследък, а и винаги. Все се сещам за ей таз класика:

https://youtu.be/UVLUTe1TgX0?si=Aj_JYe1vrJPaDJxF

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Е, добре, комшийката е искала да се сближите, пък ти си се сближил с мъжа й. Обратното би било по-релевантно - мъжът й да е искал да се сближите, пък ти си оправил жена му. Е и Селена ще потвърди без много да му мисли.
                  заслужават си го жените
                  да не мислят, че само те могат да правят номера

представям си как двамата са го чакали гурбетчията да се завърне
                  всеки дебнейки от неговата си тераса
                  и после да обсъдят интимностите със съседката
                  Last edited by ratten; Вчера, 13:49.
                  препоръка е

Коментар

Комшийката искаше да се сближим. Дори сега съм приятел (но не много голям) с първия й мъж.

Коментар

еми нали после трябва да обсъди ситуацията с мама, лелите от вилата и другите клюкарки от входа
                      Комшийката искаше да се сближим. Дори сега съм приятел (но не много голям) с първия й мъж.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Типичната клюкарка помни всичко, което не представлява интерес за нормалния човек.

На 45-50 години говори в множествено число за себе си и своята майка: НИЕ от 30 години ходим на море на вилата..., която "Стария" НИ купи, защото... нямаше финансова култура...

Сега НИЕ - с нашата финансова култура (с мама) - цели 30 години го споменаваме с лошо: 5-6 имоти ни остави, а можеше ОЩЕ ТОЛКОВА да остави... и черпеше в къщи приятели - но можеше ДА НЕ ги черпи ... и остави сума пари, ама НИЕ - с финансовата култура - НЕ ГИ превалутирахме и инфлацията ги стопи... Никаква финансова култура! Да беше купувал валута..., да беше купувал благородни метали..., в краен случай - можеше да купува маркови костюми и боксерки...
                        еми нали после трябва да обсъди ситуацията с мама, лелите от вилата и другите клюкарки от входа
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Защо се интересуваш какъв е апартамента им и какви са отношенията им?Единствено трябва да те интересува как да я вкараш в леглото.
                          Аз съм ходил по доста апартаменти при жени и не си спомням нито един как изглеждаше,още по-малко на какви цени е купен.
                          Ти се интересуваш от неща,от които се интересуват бабичките пред блока.Като мъж трябва да те интересува единствено е..а ли е ,ще ти пусне ли и къде да я оправиш .

Типичната клюкарка помни всичко, което не представлява интерес за нормалния човек.

На 45-50 години говори в множествено число за себе си и своята майка: НИЕ от 30 години ходим на море на вилата..., която "Стария" НИ купи, защото... нямаше финансова култура...

Сега НИЕ - с нашата финансова култура (с мама) - цели 30 години го споменаваме с лошо: 5-6 имоти ни остави, а можеше ОЩЕ ТОЛКОВА да остави... и черпеше в къщи приятели - но можеше ДА НЕ ги черпи ... и остави сума пари, ама НИЕ - с финансовата култура - НЕ ГИ превалутирахме и инфлацията ги стопи... Никаква финансова култура! Да беше купувал валута..., да беше купувал благородни метали..., в краен случай - можеше да купува маркови костюми и боксерки...

Коментар

ратко ти е батко
                            Брей, изненадваш ме. Щом казваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Не го разбра. Намеква,че Евго е трол,който да поддържа темата.А той си е напълно реален човек.
                              Не е трол Евго. Разбрала съм го аз

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Съмнявам се. Ратко е по-малък от мен. Предвид, че аз не се давам, къде го дириш пък ратко?
                                ратко ти е батко
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X