IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Хайде по-сериозно. 20 години работата ми беше да разпитвам хора ,така че със сигурност знам кога някой се подиграва злобно и кога се шегува без зла умисъл.
    Така че със сигурност не си въобразявам,когато твърдя тезш неща.
    Подигравките си ги срещал заслужено, обаче. С 27:2 -толкова.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
      Рядко има такива хора.Да не кажа,че рядко съм срещал такива .В тоя форум със сигурност няма.
      Ох, на батя, Разбирачът.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
        ама тук и благороднички ли имало
        а как си мечтаят всички те за някой не прекалено благороден
        който няма да им се хваша на капризите
        и ще им даде точно каквото търсят
        без да си признават
        Признават си ЕДИНСТВЕНО като ги законтриш с гаечния ключ. Тогава много тайни излизат наяве.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Не. Тази фраза означава, че човекът, който я произнася има собствен кодекс на честта го прилага. Уважавайки другите и без да ги унижава.

Не означава и даване на съвет. Означава, че даден индивид се ръководи от свой набор от принципи, които предопределят поведението му.

Като негатив, че си от Пазарджик си го приемал само ти. Причините явно са си някакви твои. Аз нямам нищо общо.

Прави впечатление, че каквото и да ти каже който и да е събеседник ти винаги го тълкуваш сякаш някой иска да те обиди или унижи. Замисли се над това.
          Хайде по-сериозно. 20 години работата ми беше да разпитвам хора ,така че със сигурност знам кога някой се подиграва злобно и кога се шегува без зла умисъл.
          Така че със сигурност не си въобразявам,когато твърдя тезш неща.

Коментар

Фразата „Noblesse oblige“ (на френски) означава буквално:

„Благородството задължава“

Тази фраза изразява идеята, че човек, който притежава висок обществен статус, богатство, власт или благородство, има и морално задължение да действа достойно, да бъде пример за поведение и да помага на по-слабите или нуждаещите се.

В съвременен смисъл:

Използва се не само за аристокрация, но и за всяка отговорна позиция – например:
            • Ако си лидер, трябва да бъдеш честен и да служиш на другите.
            • Ако си богат, трябва да бъдеш щедър и състрадателен.
            • Ако си уважаван човек, трябва да се държиш с етика и достойнство.
            Ако искаш, мога да ти дам и пример от литературата или историята, където се прилага този принцип.
            Рядко има такива хора.Да не кажа,че рядко съм срещал такива .В тоя форум със сигурност няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

това си го имаше - вика му се БОРБЕНОСТ. Ама егоизма и непукизма са си изцяло мое дело
              И за какво си поговорихте?

Коментар

Умен ботльо, умен брей!

Демек сега бившата плющи цинизми и псува навред. Лошо.
                това си го имаше - вика му се БОРБЕНОСТ. Ама егоизма и непукизма са си изцяло мое дело
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

По нас, в резервоара, налихвахме бензин, ама знай ли чиляк, след време...
                  Да бе да - радиаторът. Дума дупка не прави.
                  Last edited by Selena2024; Вчера, 21:44.

Коментар

обратното е - иска някой ТЯ да подчини, ама не някоя ниска топка - полюцай.

Вчера се видях и дооста си поговорихме с моята бивша и най-голяма любов. Тя 10 години искаше да ме промени, накрая е станала като мен

и сега шанса да се вземете е още по-малък ли
                    препоръка е

Коментар

Вчера се видях и дооста си поговорихме с моята бивша и най-голяма любов. Тя 10 години искаше да ме промени, накрая е станала като мен
                      Умен ботльо, умен брей!

Демек сега бившата плющи цинизми и псува навред. Лошо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Какво хрипти?!

Без охлаждаща течност направо е заварил буталата на двигателя!

Трябва да се сваля, да се пилят шпилки....
                        Хамалогия.

Коментар

Там куче Апи, там ташак...

Коментар

при толкова идиоти. Най-голяма е конкуренцията за топ идиот в света. Има милиарди кандидати.
                            Да не мое си намери кой да и скъса паяжината го разбирам, ма да не мое да си намери идиот !?!?!?!?
                            Бе да ти кажа изборът на топ идиот не е хич лесна работа. Обаче съм си нацелила един там у америката. Лошото е, че ме е предварила една словенка мамицата ѝ алпийска

И на един във францията съм му метнала нишан, ама пусто каръшка работа, там пък ми се пречка една френска бабокикимора …

После и на изток имам един красавчик, ама пусто не мога да го отлепя от татарката.

Те така те … не е никак лесна тази работа…
                            Last edited by Selena2024; Вчера, 21:28.

Коментар

Ботльо е прегрял нещо. Сериозно е прегрял. Мяза на готина кола стар модел на който му е изветряла всичката вода от резервоара. И хрипти ли хрипти ама мотора не отлепя.

Голям чешит и той.
                              Какво хрипти?!

Без охлаждаща течност направо е заварил буталата на двигателя!

Трябва да се сваля, да се пилят шпилки....

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не ревнувай, ботчооо
                                за никого не е тайна, че си ѝ мераклия на селенка
                                обаче тя иска някой да я подчини

Last edited by bota156; Вчера, 21:26.
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X