If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
баница мое ли да въртите?
Къща мое ли да въртите?
"Мъже" мое ли да въртите? От ония с обратната резба ... (то други не останаха)
Мое само да въртите 8-ки на тояжката
Кое можем и кое не можем го показваме където си требе
Къща мое ли да въртите?
Можем, всичко можем. Стига да има някой, който да знае как правилно да си поиска.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Знаменитата устна традиция, както сме я подкарали, май пак дотам ще я докараме, ама вместо Илиадата или Одисеята ще е рап ала 50 цента
Нейсе, вчера една разпенила се 60+ дама ми обясни как моето поколение за нищо не чини аз енергично не се съгласих и така и не разрешихме спора …
Къща мое ли да въртите?
Изобщо не бе натам насочена мисълта ми, но като си решил да буквоядстваме:
Всъщност не е толкова очевидно, поне в далечото минало не е било....изобщо една голяма част от "очевидните" факти в световната история си имат конкретен автор. Така известният Скалигер....типичният казионен учЕн...
Най-малкото, брайловата азбука е измислена малко по-късно...
Изобщо не бе натам насочена мисълта ми, но като си решил да буквоядстваме:
Всъщност не е толкова очевидно, поне в далечото минало не е било....изобщо една голяма част от "очевидните" факти в световната история си имат конкретен автор. Така известният Скалигер....типичният казионен учЕн...
Впрочем, на какъв език Омир е написал Илиада? Май е на същия, на който Мохамед е написал Корана. Ама ашкулсун, на такива ерудирани младежи, дето четат всичко в оригинал!
Едва ли, прекалено голяма времева разлика имат.
А и вероятно е Омир да е писал на език, който от съвременните най-много общо има с този на който си комуникираме в момента.
Повечето мъже обичат да се хвалят и да се заканват. И млади, и стари.
Съвсем НЕскромно мога да заявя, че не съм сред тях.
Колкото до текста на обявата, писах че е стар, дори и да се ползва в момента от някой с гладък мозък за зарибяване на поредната бръмчалка. Нормална жена само ще се смее с глас. Е, ако я кълват щъркелите(в хубавия смисъл) може да си направи жесток бъзик с фена на Омир.
Не е нужно да знае химическата формула на дихлордифенилтрихлорметилметана, нито да може да чете Ницше или Омир в оригинал, това мога и сам.
Впрочем, на какъв език Омир е написал Илиада? Май е на същия, на който Мохамед е написал Корана. Ама ашкулсун, на такива ерудирани младежи, дето четат всичко в оригинал!
Коментар