Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Съгласен съм, но по-интересното е, че дистанцията която се налага да бъде скъсена, се касае до женския пол. Комуникацията им с други мъже, обикновено е на високо ниво и доста аргументирана. Но наложи ли се, да се мисли извън логическия шаблон, както спомена...става страшно
Докато жените трудно пускат и не им е толкова важно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Добави инженери и счетоводители, въобще аз ги наричам “студените” специалности. Там се акцентира на строго технически умения. Сега имам клиент инженер. Телекомуникациите ги разбира, обаче с човешките комуникации е мъка мъка
Коментар
-
Пачангич, пролет иде, кокичета пробиват, горе главатаВ стил "ще и говоря хубаво ,отнесено ...."
Като се вземе и в предвид ,че доста мъже не са и фертилни ....смятай ...Купон в стил , "Пич помогни ми да оправя ....ко ..... жената"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Миналия сезон гледах "Ергенът" и се впечатлих от Виктор.
И си купих 3 нови констюма за топло време. Ризи имам. И ще търся палави котета (малки котета), ще им подарявам по една червена роза, ще ги черпя навън, ще им говоря хубаво,, за отнесени неща, за роматични неща, за чувства и отношения .........ще им предложа ексурзия в чужбина, дано стане........
Весело и непринудено.
У нас също е чисто и приветливо. Тези дни от ф.б. групите си купих 2 бр. немски кристални купи (много красиви) от отминали времена за 56 лв с доставката. И ги сложих в хола ми и стана много яко.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Мъже се жалват като жени и пишат ли пишат , кое ,как ,какво ..... Не върви на добре този свят ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Жените на първо място се впечатляват от визия,като това включва външен вид, дрехи,автомобил. Ти си висок и слаб така че визията си я имаш,обличаш модни дрешки, качваш се на Мерцедес или БМВ ,но да е по-спортен модел,по-скъп телефон, говориш им уверено и няма да имаш проблем да те харесат жени.
Изобщо не трябва да се самоуспокояваш,че и други мъже нямат приятелки.Важният си само ти и трябва да се интересуваш само от твоята ситуация.
И си купих 3 нови констюма за топло време. Ризи имам. И ще търся палави котета (малки котета), ще им подарявам по една червена роза, ще ги черпя навън, ще им говоря хубаво,, за отнесени неща, за роматични неща, за чувства и отношения .........ще им предложа ексурзия в чужбина, дано стане........
Весело и непринудено.
У нас също е чисто и приветливо. Тези дни от ф.б. групите си купих 2 бр. немски кристални купи (много красиви) от отминали времена за 56 лв с доставката. И ги сложих в хола ми и стана много яко.
Коментар
-
Жените на първо място се впечатляват от визия,като това включва външен вид, дрехи,автомобил. Ти си висок и слаб така че визията си я имаш,обличаш модни дрешки, качваш се на Мерцедес или БМВ ,но да е по-спортен модел,по-скъп телефон, говориш им уверено и няма да имаш проблем да те харесат жени.
Изобщо не трябва да се самоуспокояваш,че и други мъже нямат приятелки.Важният си само ти и трябва да се интересуваш само от твоята ситуация.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ще видя.
Малко е рисковано с тези луди по пътищата.
Те по филмите нещата са преекспонирани.
Според мен, следните фактори допринасят за успешния лов:
5% кола
5% апартамент
50% пари
40% вашите лични качества, умения и стратегия
Изобщо не трябва да се самоуспокояваш,че и други мъже нямат приятелки.Важният си само ти и трябва да се интересуваш само от твоята ситуация.Още като те види жената да усети,че си поддържан мъж със самочувствие и финансови възможности,щото първото впечатление е много важно.Last edited by mirodes; 20.02.2023, 16:24.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Моля, моля, хайде да не се обиждаме! Трите букви с точка пред името са ми изключително скъпи и ценни. Не знаеш с какви усилия съм ги добила
Наздраве!
Теб в никакъв случай не те визирам, но ако знаеш с какви екзепляри се налага да контактувам …. И няколко уискита дабъл каск не стигат да се разтопят ледовете.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Добави инженери и счетоводители, въобще аз ги наричам “студените” специалности. Там се акцентира на строго технически умения. Сега имам клиент инженер. Телекомуникациите ги разбира, обаче с човешките комуникации е мъка мъка
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
В случая не ставаше въпрос за богатство, а за липса на пари. Ти не чувстваш проблем с липсата на пари, затова вътрешно не те гложди - такава е средата ти.
Ако живееше сред милионери с текущия ти доход, рано или късно съмненията във възможностите, щяха да се прокраднат и да подкопаят самочувствието ти. Тогава действията и думите ти ще се обуславят от новия ти mindset и да се чувстваш като загубеняк. Не е случайна приказката по-добре пръв на село, отколкото последен в града!
При някои програмисти положението е по-сложно, защото им липсват етапи от цялостното емоционално развитие. И там рядко има кеш, който да го компенсира.Last edited by Arana; 20.02.2023, 15:48.
- 1 like
Коментар
-
Ще видя.
5% кола
5% апартамент
50% пари
40% вашите лични качества, умения и стратегия
- 4 Харесвания
Коментар
-
Затова ти казах-купи си някоя спортна кола Мерцедес, БМВ или Ауди (ако имаш пари може да скочиш и на Порше, Ферари, Ламборгини)и ще станеш доста атрактивен за жените. В Ютуб има клипове как мъже заговарят непознати жени и ги канят на среща.И всички жени им отказват.
Но след това мъжът се качва в спортна кола и жените си променят мнението за среща.
5% кола
5% апартамент
50% пари
40% вашите лични качества, умения и стратегияLast edited by Evgo; 20.02.2023, 14:58.
- 1 like
Коментар
-
Капсуловането е хубаво нещо, ако човек е изградил живота си. Минусът му е, че пречи на развитието и ако имаш нереализиран потенциал, след време може да съжаляваш за сегашните си решения.
Колкото и да не ни се иска - конкуренцията ни е заложена в ДНК-то. Затова е хубаво от време на време, мислено да се поставяш в различни ситуации - така се разбира дали начина на живот, който водиш наистина те устройва или умееш да се самозалъгваш. Ако не го направиш навреме, има други външни фактори, които ще те поставят в такава ситуация и тогава няма да си подготвен.
Ако се чудиш какво имам предвид, най-елементарното - децата и жената. Попадайки в среда, където другите семейства имат възможности, а вие не - като глава на семейството ще бъдеш пряко порицаван. И дори да не го изкажат гласно, много вероятно е първосигнално да си помислят, че искат като другия татко. И там твоите логични аргументи и доводи няма да минат. В природата на жените е да искат и изискват. Не искам да ти развалям рахата, но в случая е добре да бъдеш поне 1 крачка напред. Така думата ти ще има реална тежест.
И въпреки, че тук говорим персонално, това се отнася също за мен и за всички останали мъже. Без нашия стремеж, светът е за никъде, а комфортната зона е най-лошото нещо в което мъжът може да заседне, погледнато през призмата на времето.
Иначе аз имам възможен вариант за по-високи доходи,с потенциал за наистина много сериозни пари,но трябва да поема риск ако напусна сегашната си работа. А имам какво да губя ако не потръгнат нещата. Наистина човек трябва за рискува, но на този етап поне няма да поема този риск.След 6-7 години мисля да се заема с това,което съм решил.Last edited by mirodes; 20.02.2023, 13:59.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар