Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Нищо не можеш да поръчаш.Аз съм бил с три жени над 25 годишна възраст, които дотогава не бяха правили секс и то образовани и интелигентни и добре изглеждащи.Така че недей да слагаш всички жени под един знаменател.
Но ще се боря до последно да стане по нормалния начин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Естествен отбор, брат. Имах приятелка и още я имам, спорт и забавления до дупка. И досега така ама вече не е толкова забавно.
Междувременно останалите си жертваха спорта и забавленията и отгледаха деца вместо самите те да продължават да се правят на деца. Не спяха, сменяха памперси и работеха или учеха.
Ако някой не желае да порасне си е лично негов проблем.
- 1 like
Коментар
-
Да, има много глупави жени. Бих забранила всички дейтинг социални мрежи отма. Те така или иначе самите млади като се поопарят се отдръпват.
...А младите май верно, както казваш се пообразоват като се поопарят. Ама то не само жени ами и мъже има глупави и социалките може да им помагат да си се намират. Иначе първото нещо когато ми се случи да взема нов телефон е да му затрия приложенията със социалкитеLast edited by precakanoto; 11.05.2023, 06:01.
Коментар
-
Създаването на поколение е най-важното нещо на света. Аз единствено съжалявам в тоя живот, че нямам повече деца.Днес попаднах на един случай, при който една циганка на моя възраст вече е прабаба. И си викам "Поколенията на простата и неграмотна маргиналка ще преобладават след време в България, а такива като мен ще оставят малко поколение ".Затова моя съвет към всеки, който може материално да си го позволи, да има колкото се може повече деца.
Междувременно останалите си жертваха спорта и забавленията и отгледаха деца вместо самите те да продължават да се правят на деца. Не спяха, сменяха памперси и работеха или учеха.
Ако някой не желае да порасне си е лично негов проблем.
- 1 like
Коментар
-
Пак ли ще ме возиш в машината на времето?Мога ли да си поръчам конкретна дестинация?
- 1 like
Коментар
-
Ами не е универсално.В много държави по света в наши дни,а и в България преди сто години ,за стойностна се е смятала единствено жена, която не е правила секс с друг мъж.Мога ли да си поръчам конкретна дестинация?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
... за което вина имат.... жените
- 1 like
Коментар
-
Aaaaa мойто значение е универсално. Това е жена която филрира много внимателно с кого си ляга и защо.
- 1 like
Коментар
-
И обратно. Прекалено лесният достъп до секс пък разглези мъжете до безобразие и обезцени стойностните жени.
или други разкрепостени мъжеLast edited by ratten; 10.05.2023, 20:39.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Съгласен.
Адаптацията ще настъпи при следващите поколения, които ще са деца и внуци на сегашните. Като минат 1-2 бездетни поколения и бялата раса значително намалее, тези които останат ще оценят всъщност кое е богатството в живота. Но пак казвам, язък за усилията на толкова много хора по света, които няма да имат този късмет.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Технологиите вредеят на човешките отношения. Всичко е лесно, бързо и достъпно.
За сметка на качеството.
Коментар
-
Въпреки че сме приятели във ф.б., един път не ми е честитила рождения ден
Чуй петела:https://www.youtube.com/watch?v=RRVHLoB3VtQ
Коментар
-
А да ти е хрумнало,че стойностна жена има едно значение за мъжете и друго за някои от жените.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Имаше, но не това, което намекваш.
Имахме приятелски отношения и сме ходили 2 пъти на 8 декември заедно.
В това няма нищо лошо. Важно е, къде сте се събудили сутринта, на 9 декември (двамата в леглото, или след вечерята на 8 декември спахте в различни креватЧЕТА)...
... и може би тя е очаквала вечерта да продължи, след празника, но ти, Евго - си пропуснал момента...
Е, по каква причина сега тя да те "отразява"???Last edited by mikomikov; 10.05.2023, 20:34.
Коментар
Коментар