Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Кака, това за коя епоха говорим? Че сега под влиянието на социалните мрежи и медиите, освен консуматорство, друго не се насърчава. То нали за тва е цялата драма на Евго, че е в тая категория, дето не сака кокошка на ГМО царевица, а такива вече почти не останаха.
Надявам се, докато дойде момента да възпитавам челядта, тенденциите да са поотшумели. Хич не ми се ще да давам "стадно възпитание", противоречащо на моите виждания и ценности, с единствената утеха, че така поне лесно ще си намира среда и няма да страда, заради един шаблон с принципи. А при мъжете създадеш ли такива, са до гроб. Та търсейки себеподобна жена, много от тях ще останат вечни ергени за жалост. Виж бройлерчетата нямат такива грижи.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Почти девствена е интересно понятие.Същото като малко бременна. Или не са били девствени, или са били такива, но за да не изглеждат задръстени са вкарали и думата почти.
Тази на 34г излъга и не дойде на гости в София, но е имала 1-2 приятели от нейното градче. Въпреки това е сама.
Последната не я знам, голямо дърво е, дори не си поддържа фейсбука и е добавила някакви смотани приятели. Искаше да се женим (без да ми е пуснала), а докато бях на море влизаше всеки ден в сайта за запознанства. Вечер по 1 час в елмаз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениесега като се замислих и аз винаги съм бил втори
има нещо нередно тука!
Навремето, точно когато "Сексът и градът" излезе в Америка през 1999 г., колежките ми смениха по 2-3 мъже за 4-5 години следване.
Ходеха по купони, по дискотеки, но най-вече и с чужденци от чата се занимаваха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
А на мен няколко жени ми казаха, че почти не са се занимавали с мъже и са почти девствени (не ви лъжа, правеха се на непорочни и моралистки). С тях нищо не стана и до сега са госпожици на 34г. и на 37 г.
Една друга бивша приятелка, с която съм бил на 10 срещи, така и не ми пусна. Възможно е да е девствена, на 43 г. Защото е голям егоист и едва ли е пуснала на мъж. Не е сексуална, въпреки че е образована и богата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Е, как? Девствена жена е супер ценна за един мъж. Даже не вярвах, че има мъже, които не държат на това. Като е девствена не значи, че е дърво, тъкмо да си я научиш.
Една друга бивша приятелка, с която съм бил на 10 срещи, така и не ми пусна. Възможно е да е девствена, на 43 г. Защото е голям егоист и едва ли е пуснала на мъж. Не е сексуална, въпреки че е образована и богата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Аз па не мога да разбера за какво ви е дърво - ака девствена жена. Не съм чул ни една да търси девствен мъж, еле па над 30г такъв непорочен
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Аз па не мога да разбера за какво ви е дърво - ака девствена жена. Не съм чул ни една да търси девствен мъж, еле па над 30г такъв непорочен
А дърветата бързо навлизат в материята при опитен учител.Last edited by mirodes; 29.03.2023, 13:51.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеЧудно как след като един шперц отваря много ключалки как си намира неотворена или малко ползвана ключалка?
Въпроса естествено е риторичен. Кой разбрал разбралНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Това нашия форумен чук/ключ не го интересува
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБожке, смях!!!
То не бяха команди, то не беше скърцане със зъби, уволнение... Уважаеми господа, питам аз, кой ви е виновен, че когато си избирате партньорка в живота, в повечето случай мислите с гръбначния, а не с главният мозък!?
Липсата на възпитание, в което се изграждат търпимост и уважението към човека до теб, няма как да се скрие. Той, конят отишъл в реката още в началото, вие се опитвате да налагате ред и дисциплина.
Наздраве!
Кака, това за коя епоха говорим? Че сега под влиянието на социалните мрежи и медиите, освен консуматорство, друго не се насърчава. То нали за тва е цялата драма на Евго, че е в тая категория, дето не сака кокошка на ГМО царевица, а такива вече почти не останаха.
Надявам се, докато дойде момента да възпитавам челядта, тенденциите да са поотшумели. Хич не ми се ще да давам "стадно възпитание", противоречащо на моите виждания и ценности, с единствената утеха, че така поне лесно ще си намира среда и няма да страда, заради един шаблон с принципи. А при мъжете създадеш ли такива, са до гроб. Та търсейки себеподобна жена, много от тях ще останат вечни ергени за жалост. Виж бройлерчетата нямат такива грижи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
интересно какво мисли ключалката
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Е, то е важно и ключа да не бърника из други ключалки на ляво и дясно, защото има вариант за електронно заключване и отключване. Може въобще да отпадне необходимостта от ключ.
Наздраве!
Коментар
Коментар