IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Аз па не мога да разбера за какво ви е дърво - ака девствена жена. Не съм чул ни една да търси девствен мъж, еле па над 30г такъв непорочен
    Браво ботльо, най-после един некомплексиран мъж да се изкаже по темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Кака, това за коя епоха говорим? Че сега под влиянието на социалните мрежи и медиите, освен консуматорство, друго не се насърчава. То нали за тва е цялата драма на Евго, че е в тая категория, дето не сака кокошка на ГМО царевица, а такива вече почти не останаха.

Надявам се, докато дойде момента да възпитавам челядта, тенденциите да са поотшумели. Хич не ми се ще да давам "стадно възпитание", противоречащо на моите виждания и ценности, с единствената утеха, че така поне лесно ще си намира среда и няма да страда, заради един шаблон с принципи. А при мъжете създадеш ли такива, са до гроб. Та търсейки себеподобна жена, много от тях ще останат вечни ергени за жалост. Виж бройлерчетата нямат такива грижи.
      Тези социални мрежи действително ви осакатиха откъм чувства и усещания. Живеете около линията на разлом между морал, норми и изкривена ценностна система. Специалисти по виртуалната и слепи котета в реалната реалност. Не знам как ще съществувате, ако някой дръпне шалтера и не можете да се допитате до чичко Гугъл, Фейс, Инста и прочие.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Почти девствена е интересно понятие.Същото като малко бременна. Или не са били девствени, или са били такива, но за да не изглеждат задръстени са вкарали и думата почти.
        Тази на 37 г проверих, че не е девствена.

Тази на 34г излъга и не дойде на гости в София, но е имала 1-2 приятели от нейното градче. Въпреки това е сама.

Последната не я знам, голямо дърво е, дори не си поддържа фейсбука и е добавила някакви смотани приятели. Искаше да се женим (без да ми е пуснала), а докато бях на море влизаше всеки ден в сайта за запознанства. Вечер по 1 час в елмаз.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
          сега като се замислих и аз винаги съм бил втори
          има нещо нередно тука!
          Лъжат,

Навремето, точно когато "Сексът и градът" излезе в Америка през 1999 г., колежките ми смениха по 2-3 мъже за 4-5 години следване.

Ходеха по купони, по дискотеки, но най-вече и с чужденци от чата се занимаваха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

А на мен няколко жени ми казаха, че почти не са се занимавали с мъже и са почти девствени (не ви лъжа, правеха се на непорочни и моралистки). С тях нищо не стана и до сега са госпожици на 34г. и на 37 г.

Една друга бивша приятелка, с която съм бил на 10 срещи, така и не ми пусна. Възможно е да е девствена, на 43 г. Защото е голям егоист и едва ли е пуснала на мъж. Не е сексуална, въпреки че е образована и богата.
            Почти девствена е интересно понятие.Същото като малко бременна. Или не са били девствени, или са били такива, но за да не изглеждат задръстени са вкарали и думата почти.

Коментар

• сега като се замислих и аз винаги съм бил втори
              има нещо нередно тука!
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение

Е, как? Девствена жена е супер ценна за един мъж. Даже не вярвах, че има мъже, които не държат на това. Като е девствена не значи, че е дърво, тъкмо да си я научиш.
                А на мен няколко жени ми казаха, че почти не са се занимавали с мъже и са почти девствени (не ви лъжа, правеха се на непорочни и моралистки). С тях нищо не стана и до сега са госпожици на 34г. и на 37 г.

Една друга бивша приятелка, с която съм бил на 10 срещи, така и не ми пусна. Възможно е да е девствена, на 43 г. Защото е голям егоист и едва ли е пуснала на мъж. Не е сексуална, въпреки че е образована и богата.

Коментар

Аз па не мога да разбера за какво ви е дърво - ака девствена жена. Не съм чул ни една да търси девствен мъж, еле па над 30г такъв непорочен
                  Е, как? Девствена жена е супер ценна за един мъж. Даже не вярвах, че има мъже, които не държат на това. Като е девствена не значи, че е дърво, тъкмо да си я научиш.

Коментар

Няма и да чуеш.Жените харесват свалячи,а не девственици.И всяка се надява тоя сваляч отсега нататък да е само с нея.За жените един мъж ако е девствен значи е лузър,щом не са го харесали достатъчно други жени,та да правят секс с него.
                    А дърветата бързо навлизат в материята при опитен учител.
                    Last edited by mirodes; 29.03.2023, 13:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
                      Чудно как след като един шперц отваря много ключалки как си намира неотворена или малко ползвана ключалка?
                      Въпроса естествено е риторичен. Кой разбрал разбрал
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Чудно как след като един шперц отваря много ключалки как си намира неотворена или малко ползвана ключалка?
                        Въпроса естествено е риторичен. Кой разбрал разбрал

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Това нашия форумен чук/ключ не го интересува
                          Ами да ми беше прочела отговора и тогава да плещиш глупости. Винаги,когато съм си избирал гадже с потенциал да ми бъде съпруга, критерий номер 1 е бил да не е някоя разпоретина. Така че НАЙ-ВАЖНОТО за мен е било точно какво мисли ключалката по въпроса.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Божке, смях!!!
                            То не бяха команди, то не беше скърцане със зъби, уволнение... Уважаеми господа, питам аз, кой ви е виновен, че когато си избирате партньорка в живота, в повечето случай мислите с гръбначния, а не с главният мозък!?
                            Липсата на възпитание, в което се изграждат търпимост и уважението към човека до теб, няма как да се скрие. Той, конят отишъл в реката още в началото, вие се опитвате да налагате ред и дисциплина.
                            Наздраве!

Кака, това за коя епоха говорим? Че сега под влиянието на социалните мрежи и медиите, освен консуматорство, друго не се насърчава. То нали за тва е цялата драма на Евго, че е в тая категория, дето не сака кокошка на ГМО царевица, а такива вече почти не останаха.

Надявам се, докато дойде момента да възпитавам челядта, тенденциите да са поотшумели. Хич не ми се ще да давам "стадно възпитание", противоречащо на моите виждания и ценности, с единствената утеха, че така поне лесно ще си намира среда и няма да страда, заради един шаблон с принципи. А при мъжете създадеш ли такива, са до гроб. Та търсейки себеподобна жена, много от тях ще останат вечни ергени за жалост. Виж бройлерчетата нямат такива грижи.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

интересно какво мисли ключалката
                              Това нашия форумен чук/ключ не го интересува

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Е, то е важно и ключа да не бърника из други ключалки на ляво и дясно, защото има вариант за електронно заключване и отключване. Може въобще да отпадне необходимостта от ключ.
                                Наздраве!
                                Съгласен съм, че е така.

Коментар

Working...
                                X