Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеЕндър, по твоите 16 типа монамурски какво е?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Той си живее в България. Не я плюе, просто казва някои истини. Не го подценявай ти монамурски.
За разлика от него аз представям доказателства и статистика .
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеХахаха-казах,че жените нямат респект към теб.
или я биеш само с думи? което е още по-зле
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Не забравяй,че аз също ще те осъдя за клевета !Колко лъжи каза по мой адрес ,сещаш ли се? Само в тая тема са 10
Изглежда хем си слаб юрист,хем и нищо нямаш между ушите и изобщо не си разбрал какво говоря и кой какво щял да направиКолко ти е IQ Свирчо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
За кое е прав?Той не представя доказателства или статистически данни ,а прави някакви субективни изводи и откровени лъжи.
Само и само да оплюе България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Четох, но не ти е сработило тълкуването. За жалост е прав.
Само и само да оплюе България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodesГъзчо-за пореден път показваш колко си тъп.Ако те съдя за клевета няма да има никакво значение какъв юрист съм,а единствено важно е да докажеш твърдението си, че бия жена си. Ти естествено няма как да го докажеш, щото просто не е вярно и ще те осъдят.Колко лъжи каза по мой адрес ,сещаш ли се? Само в тая тема са 10
Изглежда хем си слаб юрист,хем и нищо нямаш между ушите и изобщо не си разбрал какво говоря и кой какво щял да направиКолко ти е IQ Свирчо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes
Гъзчо-за пореден път показваш колко си тъп.Ако те съдя за клевета няма да има никакво значение какъв юрист съм,а единствено важно е да докажеш твърдението си, че бия жена си. Ти естествено няма как да го докажеш, щото просто не е вярно и ще те осъдят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Прочети му излиянията,в които постоянно плюе по България.
И задава идиотски въпроси като този коя съдебна система била по-справедлива в България или САЩ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana
Аааааа бъркаш. Монамурски го чета от 2017та година. Питай Ратко за потвърждение. Пък ти цъфна тука май миналата година ако не ме лъже паметта.
И задава идиотски въпроси като този коя съдебна система била по-справедлива в България или САЩ.
Коментар
Коментар