Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Колко е
(аркустангес от корен от 3 върху 3) върху (аркускотангес от корен от 3 върху 3)?
Резултата да е с точност до седмия знак след десетичната точка.
Без помощ от приятел
Коригирай ме ако греша. И не е ли аркустангеНс?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Било е последната капка. Единично събитие не предизвиква подобни промени. Организмът е система. Натрупал си я стрес, я липса на спорт, я нещо друго я комбинация от всичко плюс сатурнова дупка
И точно единично събитие може да го предизвиква, защото наскоро едно познато момче на 20 години получи подобен проблем от ядене на сладолед.Едва оцеля,беше в интензивно отделение. Той да не е имал натрупване?Просто при някой хора организмът е по-чувствителен и реагира .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Направих го от фейсбук профила ми, който използвам за Интернет продажби и покупки - не се вижда името и снимката ми.
Тя не беше коректна с мен, загуби ми много време и исках да й го върна. Годеникът й обаче използва фейсбук рядко и не знам дали го е прочел.
Имай мъжеството да застанеш с името си ако искаш да те приемат като мъж. Така, както си го сторил, си е гейски номер - страхлив и непочтен.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Не се прави така. Да ти е за последно. Мъжете не правят така.
Днес в сутрешния блок по Канал 1 отново споменаха за лошите демографски тенденции в БГ и в Европа - "демографска зима" и "демографска пустиня".
И да ви кажа, че има нещо сбъркано в българката, която стои мома до 40г и до 40+. Не знам какво чака и на какво се надява?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Тръгна всичко от един рожден ден,на който изпих три ракии(маркова ракия беше,не менте)и от алкохола съм получил спазъм на мускулите(наричат се сфинктера на Оди), които отделят жлъчните пътища от стомаха.И се е получило запушване,оттам се е засегнал и панкреаса.
Не съм и предполагал,че от едно не кой знае колко сериозно пиене на алкохол може да се получат такива страшни последици.
Оттогава не съм и лизнал алкохол.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Защо, бе, аз имам едно ръчно, дървено сметало и влизам през него. Ще го дам на Евго да го ползва. С надървени топки е, ще може да влиза навсякъде.
Коментар
-
Защо, бе, може наистина всичко да е тръгнало от черни мисли. Психосоматизмът е изяснен много отдавна. Черният дроб е емоционален орган. Ако си много гневен и лют на света, той си го изкарва на жлъчката. Хората казват - жлъчен човек. Такива могат да изкоренят цяла гора само с псувни.
Не съм и предполагал,че от едно не кой знае колко сериозно пиене на алкохол може да се получат такива страшни последици.
Оттогава не съм и лизнал алкохол.
Коментар
-
Не помня.Може и на частен прием да е било.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Е то е много трудно да се досети човек, че ,когато смъртта чука на вратата, психичното състояние не е най-доброто. Решава се здравословният проблем и психичният ще изчезне на момента.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз съм с Леново и трудно се сърфира и пише с него.
Относно коментара на Дъри, жената беше много некоректна и ми правеше номера. Мисля, че го заслужава, просто предупредих мъжа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНе са виновни психолозите. Това, че имаш медицински проблем, не означава че нямаш и психичен. Та критиките ти към тях са неоправдани.
Що се отнася до конкретното състояние, то не е трудно за диагностика, но и супер-дупер-доцентите могат да допуснат грешка. Също са хора.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Защо, бе, аз имам едно ръчно, дървено сметало и влизам през него. Ще го дам на Евго да го ползва. С надървени топки е, ще може да влиза навсякъде.
Относно коментара на Дъри, жената беше много некоректна и ми правеше номера. Мисля, че го заслужава, просто предупредих мъжа.
Коментар
-
Ще черпиш, че са те отървали. А другата болница, дето те пращаха на психиатър държавна ли е била?
Коментар
-
Действай, че време ме остана. То аз вече тук в този форум от компютъра не мога да влизам заради ъпгрейдите им, които са основно ориентирани към таблети и смартфони. Не изпускай тенденциите.
- 1 like
Коментар
Коментар