If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всеки допир ,с която и да е част на женското тяло ,е наслада за мен.Харесва ми как изглеждат жените ,как миришат,как говорят ,а и как правят някои други неща.
Сега ще дойде и ще ти развие една фундаментална концепция, че сученето е в основата на властта на мъжа над жената. Ако една жена не бъде изсучена хубаво, ще влачи циците си като сизифови камъни.
Наздраве!
Жените обичат грубияните, лошите момчета. Така е по-сигурно, че природната програма ще оцелее. Естети като Евгич само ще пипат отдалеч със свян и животът така ще отиде по дяволите.
Имам 2-ма приятели, на моите години и малко по-голям. От 2008 г търсят активно жена, доста здрави са и хубаво тренирани (над средното ниво), но и двамата нямат репродукция. Изглеждат много мъжкарски и преди и сега.
Единият е с малък доход, а другият се занимава с жени 40+ и нищо не става.
Освен това, жените никак не обичат опростачени мъже, а харесват материално осигурени и да могат да харчат за дрехи и екскурзии, .
Важно е как се отнасят към жените, не как изглеждат.Жените харесват самоуверени и властни мъже, които да събудят женствеността им.
Общо взето това са условията един мъж да има успех сред жените-трябва да има самочувствие, да е властен спрямо жените и да разпали страстта им с думи и действия.Включително с мръсни думи.
Останалите неща-пари,имоти,дрехи,външен вид са второстепенни.
Под властен нямам предвид дребнав и да им се налага за неща, които те харесват като облекло, оформяне на дома и тем подобни. По тия теми нека жените да решават изцяло.
Връщай се бърже, че се нарушава балансът на темата
Връщам се, ама не обещавам да пиша неща, само,за да се харесам на други участници във форума, а каквото аз мисля.
Между другото откакто почнах да пиша в темата направих доста проучвания и добих знания, които ми помагат не само в личният живот ,но и в професионалния. Знанието за това какво искат жените е от голяма полза за един мъж във всяка област на живота.
Коментар