Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Не си спомням да съм плюл съвременната българка.
С изключение на тия,които загърбват Родината и предците си.
Жените са прекрасни същества.Само трябва да знаеш как да си поискаш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Т.е изказаваш се крайно и убедено на базата на литература и филчета , ама ти сериозно ли ?! Ти си от вторите герои ,нереализиран алфа шампион .... Евала !
И намираш за нужно да го споделяш в анонимен форум и да търсиш валидация колко си преуспял.
Не подлогам на съмнение, че имаш такъв автомобил, ама щом търсиш валидация чрез автомобила си, това показва дефицити другаде. Сериозни дефицити.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз пишех първоначално на майтап,ама се задълбочих в темата като изчетох литература и гледах филми и клипове и се оказа,че женската психика си има особености, които един мъж може да използва. Колкото по-самоуверено и властно един мъж иска нещо от една жена, толкова по-голяма е вероятността да го получи.И не става въпрос само за секс или връзка, ами във всяка сфера.Но това трябва да се прави без напрежение и притеснение,щото ако поискаш нещо със заповеднически тон,пък целият трепериш,ще получиш негативно отношение.
Пък нека жените в темата да си говорят за "цивилизовано отношение "и тем подобни глупости.Точно обратното е вярно.
ПП Само вметка да направя , след успеха който мислиш,че имаш, ако прерастнат отношенията във връзка , гаранция ще наведеш главата пред началника ,Жената !Last edited by pa4anga; 22.06.2023, 13:33.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Адски ми напомняш на героите от “Вълшебникът от Оз”
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Да си чул да се оплаквам, че имам проблеми с дамите, които ми харесват?
Свалка - от днес и за днес не практикувам. Това няма смисъл в никоя връзка Натам нещата се случват, без да е необходимо да плюем съвременната българка. Тя винаги е с адекватни, огледални на нашите реакции.
С изключение на тия,които загърбват Родината и предците си.
Жените са прекрасни същества.Само трябва да знаеш как да си поискаш.Last edited by Vergil1975; 22.06.2023, 12:58.
- 1 like
Коментар
-
- 3 Харесвания
Коментар
-
Има, има ...
Коментар
-
Ако се учиш, вместо да философстваш,наистина няма да имаш проблем при свалянето на жените.
Изборът си е твой.
Да си чул да се оплаквам, че имам проблеми с дамите, които ми харесват?
Свалка - от днес и за днес не практикувам. Това няма смисъл в никоя връзка Натам нещата се случват, без да е необходимо да плюем съвременната българка. Тя винаги е с адекватни, огледални на нашите реакции.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Спокойно-вече го правя и резултатите са отлични,без да са ме изхвърлили от никъде.Не е важно само какво казващ,но и как го казваш и цялостното поведение на мъжа.Естествено ако един мъж няма самоувереност и нареди нещо на жена,ще получи само негативно отношение. Та недей да береш грижа,аз знам как да се държа с жените.
И имам не една,а две дъщери.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
В интерес на истината (моята, разбира се!) , ама "изчетох (едни) книги и изгледах (пак - едни филми) - и СЕ ОКАЗА, че женската психика..."...
Та, какво се оказа, след като (задължително!) СМЕ отчели предубедеността на автори (на книги) и режисьори (на филми) ..., ама (споря!) - защо пък авторите: писатели, поети, режисьори...(ЖЕНИ и мъже) - да не са обективни?
Няма да се спирам на фактите, че художествената измислица е съвсем законно използван прийом в литературата (световна или наша), а касовите приходи от филмите (независимо от жанра) - са стимули за създателите (и издателите)...
Обещавам да се поуча от опита на колегата и да опозная особеностите на женската психика. Когато дамата почне да се дърпа, директно ще й посоча страницата (от книгата), за да може дамата да прочете - защо греши и защо нещо в психиката й ... куца! Трябва да й дам библиография, разбира се и ще в задължа да прочете предварително всичко!
И тогава, пей сърце! Ще ги свалям на всеки ъгъл. Без никакъв мускул да трепне на моето лице! Без усмивка и никаква фантазия, но ще си облека тениска с надпис "познавач на женската психика!" - за да се сещат отдалеч как да реагират...
Обяснявам: в поста ми няма никаква ирония. Следвам логиката и обогатявам практиката на добрият познавач на женската психика в мое лице. Когато много мъже обменим инфо, дори по-слабите алфа-мъжкари ще станат супер-свалячи...
Хубав ден на всички!
Изборът си е твой.
И подобни термини-алфа мъжкари и тем подобни са просто думи .Важни са резултатите.
Last edited by Vergil1975; 22.06.2023, 12:30.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз пишех първоначално на майтап,ама се задълбочих в темата като изчетох литература и гледах филми и клипове и се оказа,че женската психика си има особености, които един мъж може да използва. Колкото по-самоуверено и властно един мъж иска нещо от една жена, толкова по-голяма е вероятността да го получи.И не става въпрос само за секс или връзка, ами във всяка сфера.Но това трябва да се прави без напрежение и притеснение,щото ако поискаш нещо със заповеднически тон,пък целият трепериш,ще получиш негативно отношение.
Пък нека жените в темата да си говорят за "цивилизовано отношение "и тем подобни глупости.Точно обратното е вярно.
Та, какво се оказа, след като (задължително!) СМЕ отчели предубедеността на автори (на книги) и режисьори (на филми) ..., ама (споря!) - защо пък авторите: писатели, поети, режисьори...(ЖЕНИ и мъже) - да не са обективни?
Няма да се спирам на фактите, че художествената измислица е съвсем законно използван прийом в литературата (световна или наша), а касовите приходи от филмите (независимо от жанра) - са стимули за създателите (и издателите)...
Обещавам да се поуча от опита на колегата и да опозная особеностите на женската психика. Когато дамата почне да се дърпа, директно ще й посоча страницата (от книгата), за да може дамата да прочете - защо греши и защо нещо в психиката й ... куца! Трябва да й дам библиография, разбира се и ще в задължа да прочете предварително всичко!
И тогава, пей сърце! Ще ги свалям на всеки ъгъл. Без никакъв мускул да трепне на моето лице! Без усмивка и никаква фантазия, но ще си облека тениска с надпис "познавач на женската психика!" - за да се сещат отдалеч как да реагират...
Обяснявам: в поста ми няма никаква ирония. Следвам логиката и обогатявам практиката на добрият познавач на женската психика в мое лице. Когато много мъже обменим инфо, дори по-слабите алфа-мъжкари ще станат супер-свалячи...
Хубав ден на всички!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Продължавай, лошо няма хахаха
Коментар
-
Спокойно-вече го правя и резултатите са отлични,без да са ме изхвърлили от никъде.За мен недей да береш грижа.
И имам не една,а две дъщери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Извинявай, но определено ще имаш проблем с такова отношение Поискай нещо със заповеднически тон от една жена / без майка ти , жена ти или дъщеря ти / и ще излетиш през вратата .Не знам какво си въобразяваш ,но повечето жени в такава ситуация ще те изненадат
И имам не една,а две дъщери.Last edited by Vergil1975; 22.06.2023, 12:17.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар