Какви дупета харесват мъжете и какви дупета харесват жените?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Ехааа!
Пропуснал си да пишеш... дебелогъзеста.
Колеги научете съвременната терминология ...
(имам фетиш към бразилските дупета от дясно). Мразя плоски
Last edited by bota156; 16.01.2024, 17:00.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Ехааа!
Пропуснал си да пишеш... дебелогъзеста
Що пък за недоволство?
Много мъже си падат по черните, дълбоки и (дори!) по ококорените очички...
Да не говорим - за големите гърди (символ -верую за много мъже ) и изящния "диференциал" (след който много се обръщат, смутени и респектирани от Ренесансовите форми на модела, съхранен от Времето)...
...........
Всъщност, най-характерното за всяка дама (без изключение!) е това, че никога не са доволни от "нещо" в своето тяло! Стройните манекенки - дори са малко по-зле от разкошните ("дебелогъ...") дами, защото последните са по-освободени в своите действия, щом вече са били предпочетени по някакви причини. Те знаят, че няма какво да губят и се отдават безрезервно. Какво по-добро от това, двамата да бъдат на една вълна в секса (и във взаимоотношенията, разбира се)!
Тия дреболии трябва да се усещат, защото няма кой да ни ги "налее в главата"..., ама не - всички искат да бъдат манекенки и - как така стана, че "съм качила цели два килограма? - умът не ми го побира!"...
Затова: благодарете, моля, на хората (мъже), които ви поднасят своите комплименти!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение
И аз така си те представях, бях го написал по-назад - като Кати (кейти?) Бейтс.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Ехааа!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
sunny - боядисана коса в доста различен от истинският й цвят. Черни дълбоки и ококорени очички. Нисичка на ръст, с голям бюст.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнениеВ ресторант на една маса седи дебелак със зачервен нос, от джобчето на сакото му се показва мишленце. Идва келнерът:
-Донеси голям коняк за мен и малък за мишлето.
Носи се така една, две, три поръчки. И на двамата очите блесват.
На съседната маса,с котката си, седи дама от дружеството за защита на животните.- - Как не Ви е срам, не стига че се наливате като бъчва, ами измъчвате и горкото животинче.
- - Абе, мммога ли азз да ти го…
- Мишлето страхливо надникнало от джобчето и казало:
- - И на котката, и на котката.
- Това за ратен, така си го представям.
Коментар
-
Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнениеВ ресторант на една маса седи дебелак със зачервен нос, от джобчето на сакото му се показва мишленце. Идва келнерът:
На съседната маса,с котката си, седи дама от дружеството за защита на животните.- - Как не Ви е срам, не стига че се наливате като бъчва, ами измъчвате и горкото животинче.
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Съм 1,55 м и 73 кила живо тегло. С къса черна коса, черноока и като цяло - черномура. Освен това обувките ми са 40 размер, а прасецът ми е изящен като на римски легионер пехотинец. Поне, такава е легендата ми във форума от години.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
В ресторант на една маса седи дебелак със зачервен нос, от джобчето на сакото му се показва мишленце. Идва келнерът:
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Хванал си излъчването. Цветовете не, но излъчването да
- 1 like
Коментар
-
Има летва за форума, само циклопича е минал метър.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение
Така е, и при мен е така. Това е хубавото по форумите - може да е грозен, кривоглед, в инвалидна количка, но ти не знаеш и по това което е написал, как го е написал, си съставяш мнение и образ за него. В моите представи ти си като Марион Котияр. Това е идеализиране - харесвам как пишеш, харесвам като образ М.К. и затова те сравнявам с нея.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеУха, какви хубави описания и предположения царят из форума.
Селенка, положи крак с описанията и разбърка манджата.
ратко и той доста добре според мен нацелва визията на съфорумците.
В случая съм около 1.90, с нормално към едро телосложение - какво са 90кг за един мъжНо мъжката визия не е толкова интересна, колкото на дамите във форума така, че ще метна няколко предположения:
Aranka - коса и очи споменах, среден ръст, слабо към нормално телосложение. Светла кожа. Изискан вид.
кака tnm - дребничка, с тъмна коса и очи и матова кожа. Младолика за годините си.
sunny - боядисана коса в доста различен от истинският й цвят. Черни дълбоки и ококорени очички. Нисичка на ръст, с голям бюст.
.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 4 Харесвания
Коментар
-
.......
Иначе за ръста, нямам спомен никой да се е хвалил у форума, ........
Нямаш спомен, "някой да се е хвалил", защото - когато са правени подобни коментари- те е нямало във форума.
Ще осмислиш казаното, ако се върнеш 15-18 години назад и си припомниш коя е била причината, за да не пишеш тук. Може би вече си знаел азбуката...
Попитай ТНМ (млада и паметлива)- тя ще ти разкаже някои неща от преди време...
Коментар
Коментар