IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какви дупета харесват мъжете и какви дупета харесват жените?

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Ехааа!
      Пропуснал си да пишеш... дебелогъзеста
      с бразилско дупе изваяно във фитнеса .
      Колеги научете съвременната терминология ...
      (имам фетиш към бразилските дупета от дясно). Мразя плоски
      Last edited by bota156; 16.01.2024, 17:00.
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Ехааа!

Що пък за недоволство?

Много мъже си падат по черните, дълбоки и (дори!) по ококорените очички...

Да не говорим - за големите гърди (символ -верую за много мъже ) и изящния "диференциал" (след който много се обръщат, смутени и респектирани от Ренесансовите форми на модела, съхранен от Времето)...

...........

Всъщност, най-характерното за всяка дама (без изключение!) е това, че никога не са доволни от "нещо" в своето тяло! Стройните манекенки - дори са малко по-зле от разкошните ("дебелогъ...") дами, защото последните са по-освободени в своите действия, щом вече са били предпочетени по някакви причини. Те знаят, че няма какво да губят и се отдават безрезервно. Какво по-добро от това, двамата да бъдат на една вълна в секса (и във взаимоотношенията, разбира се)!

Тия дреболии трябва да се усещат, защото няма кой да ни ги "налее в главата"..., ама не - всички искат да бъдат манекенки и - как така стана, че "съм качила цели два килограма? - умът не ми го побира!"...

Затова: благодарете, моля, на хората (мъже), които ви поднасят своите комплименти!

Коментар

• Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение

И аз така си те представях, бях го написал по-назад - като Кати (кейти?) Бейтс.
          Дамата на обем и обиколка го докарва, но тя, струва ми се, е със светли очи и като цяло е с доста блед тен.
          Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Ехааа!
            Това по подразбиране, не е необходимо да се пише
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

sunny - боядисана коса в доста различен от истинският й цвят. Черни дълбоки и ококорени очички. Нисичка на ръст, с голям бюст.

Ехааа!

Коментар

В ресторант на една маса седи дебелак със зачервен нос, от джобчето на сакото му се показва мишленце. Идва келнерът:
                -Донеси голям коняк за мен и малък за мишлето.
                Носи се така една, две, три поръчки. И на двамата очите блесват.
                На съседната маса,с котката си, седи дама от дружеството за защита на животните.
                • - Как не Ви е срам, не стига че се наливате като бъчва, ами измъчвате и горкото животинче.
                • - Абе, мммога ли азз да ти го…
                • Мишлето страхливо надникнало от джобчето и казало:
                • - И на котката, и на котката.
                • Това за ратен, така си го представям.
                Ша ма умо̀рите някой ден

Коментар

В ресторант на една маса седи дебелак със зачервен нос, от джобчето на сакото му се показва мишленце. Идва келнерът:
                  На съседната маса,с котката си, седи дама от дружеството за защита на животните.
                  • - Как не Ви е срам, не стига че се наливате като бъчва, ами измъчвате и горкото животинче.
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Съм 1,55 м и 73 кила живо тегло. С къса черна коса, черноока и като цяло - черномура. Освен това обувките ми са 40 размер, а прасецът ми е изящен като на римски легионер пехотинец. Поне, такава е легендата ми във форума от години.
                    Наздраве!
                    И аз така си те представях, бях го написал по-назад - като Кати (кейти?) Бейтс.

Коментар

• В ресторант на една маса седи дебелак със зачервен нос, от джобчето на сакото му се показва мишленце. Идва келнерът:

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Хванал си излъчването. Цветовете не, но излъчването да
                        За във форума излъчването е важно.

Коментар

Има летва за форума, само циклопича е минал метър.
                          .
                          Моля, минал съм метър и шестдесет и два см. Понеже съм с връзки от другата тема и съм хонорис кауза тук.

Коментар

Така е, и при мен е така. Това е хубавото по форумите - може да е грозен, кривоглед, в инвалидна количка, но ти не знаеш и по това което е написал, как го е написал, си съставяш мнение и образ за него. В моите представи ти си като Марион Котияр. Това е идеализиране - харесвам как пишеш, харесвам като образ М.К. и затова те сравнявам с нея.
                            Хванал си излъчването. Цветовете не, но излъчването да

Коментар

Уха, какви хубави описания и предположения царят из форума.

Селенка, положи крак с описанията и разбърка манджата.

ратко и той доста добре според мен нацелва визията на съфорумците.

В случая съм около 1.90, с нормално към едро телосложение - какво са 90кг за един мъж Но мъжката визия не е толкова интересна, колкото на дамите във форума така, че ще метна няколко предположения:

Aranka - коса и очи споменах, среден ръст, слабо към нормално телосложение. Светла кожа. Изискан вид.

кака tnm - дребничка, с тъмна коса и очи и матова кожа. Младолика за годините си.

sunny - боядисана коса в доста различен от истинският й цвят. Черни дълбоки и ококорени очички. Нисичка на ръст, с голям бюст.

Съм 1,55 м и 73 кила живо тегло. С къса черна коса, черноока и като цяло - черномура. Освен това обувките ми са 40 размер, а прасецът ми е изящен като на римски легионер пехотинец. Поне, такава е легендата ми във форума от години.
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

.......

Иначе за ръста, нямам спомен никой да се е хвалил у форума, ........

Нямаш спомен, "някой да се е хвалил", защото - когато са правени подобни коментари- те е нямало във форума.

Ще осмислиш казаното, ако се върнеш 15-18 години назад и си припомниш коя е била причината, за да не пишеш тук. Може би вече си знаел азбуката...

Попитай ТНМ (млада и паметлива)- тя ще ти разкаже някои неща от преди време...

Коментар

Working...
                                X