Първоначално изпратено от Kaizen9
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Казарма трябва ! И да се възпитават момчетата от малки , да бъдат мъже а не 16-тия пол .
Днес, само докато отида на работа, видях двама. И това е ежедневие. Не знам от женските хормони в месото ли е, кемтрейлс ли е , или нещо друго, но е плашещо колко се увеличиха обратните последните години. Едва ли причината е само във възпитанието.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Ако тоя модел се прилагаше по-често нямаше да има толкова разводи и разбити семейства.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
И моделът се повтаря. Но какво би бил светът без щипка хумор
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Мхм, не... Въпросът бе свързан с наличието на семейни архетипи и определена доза наследственост. Миро е споменавал, че баща му също е доста корав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Егрегорът на Чингиз Хан му ги спуска свише на лявото рамо, а Мата Хари му шепне на ушенце отдясно
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеИнтересно ми е, тези теории сам ли си ги родил или са резултат от възпитание и личен пример?Last edited by Arana; 27.06.2023, 00:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеИнтересно ми е, тези теории сам ли си ги родил или са резултат от възпитание и личен пример?
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Кой говори за просташки и грубо. Ако не се държиш с жена доминантно и решително, край с уважението - и после тутакси край с всичко възможно във връзката с нея. И сега за да не ми обясниш че "доминантно" означава да я командваш - не, означава да знаеш какво искаш и как да го постигнеш. Да знаеш като пита "къде ще вечеряме" - кой ресторант, а не "ама на теб какво ти се яде, на теб къде ти се ходи". Затова се оплакват масово мъжете как на жената никога не й било ясно какво иска. Иска ти да вземеш поне в някои ситуации водеща роля и да си мъж. А не да й се усукваш и да се чудиш как точно-ама-точно да угодиш, че да е доволна. Е баш тогава няма да е доволна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
После ако е трудно минаването през вратата да се знае, че е заради рогата.
- 1 like
Коментар
-
Кой говори за просташки и грубо. Ако не се държиш с жена доминантно и решително, край с уважението - и после тутакси край с всичко възможно във връзката с нея. И сега за да не ми обясниш че "доминантно" означава да я командваш - не, означава да знаеш какво искаш и как да го постигнеш. Да знаеш като пита "къде ще вечеряме" - кой ресторант, а не "ама на теб какво ти се яде, на теб къде ти се ходи". Затова се оплакват масово мъжете как на жената никога не й било ясно какво иска. Иска ти да вземеш поне в някои ситуации водеща роля и да си мъж. А не да й се усукваш и да се чудиш как точно-ама-точно да угодиш, че да е доволна. Е баш тогава няма да е доволна.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Когато съвременната жена зададе такъв въпрос, означава, че трябва да наметнеш престилката и да сготвиш нещо, докато тя си цъка на телефона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Когато съвременната жена зададе такъв въпрос, означава, че трябва да наметнеш престилката и да сготвиш нещо, докато тя си цъка на телефона.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДобро утро,
да Ви кажа, че ако се държиш просташки с една жена и грубо, нещата много бързо ще приключат (а може и никога да не започнат).
Това не ви е социалистическата жена, която си трае, подсмърча и преглъща.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар