Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
На мен изобщо не ми допада мъжът да е под чехъл и да слуша жена си, и всичко да се върти около нейния мързел, желание за парцали, почивки в чужбина по няколко пъти в годината и други комерсиални интереси.
По-скоро ролята на жената е да ражда, а мъжът да осигури семейството добре, ако трябва и като вол ще работи. Аз самият работя много,, макар и да не съм оценен до момента.
Показателен е фактът, че българите вече не канят много гости вкъщи. Имат възможност, но ги мързи и няма приятелство и хубави човешки отношения.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениезащо децата стават джендерасти.
Last edited by RUBLA; 28.03.2024, 10:51.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
феномена е толкова широко разпространен,
че погрешно го приемат за национална черта
А точно те го позиционират като черта в народопсихологията.
Не е лошо да се четат все пак книжките, преди да се отхвърлят.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнениеМомци!
При запознанство в интернет казвайте, че сте като от реклама за фитнес, а на живо като ви питат, защо сте тюфлек, казвайте: На рекламите нали има снимки "преди" и "сега"? Е, аз съм от снимката "преди".
Колега, принцесите (от всички полове), с реален поглед върху живота - отдавна са разбрали, че метафората "принц на бял кон" се припокрива почти винаги с характеристиката "тюфлек", а не толкова с "фитнес-манЯк"..., а и самите принцеси често се утешават с абстракцията за вечната младост...
Които не разбират истината за живота - почти винаги остават разочаровани в своите очаквания, но и това не е нещо ново.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеХванал си тънкия момент от народопсихологията - как най-големите кръчмарски революционери са всъщност най-големите чехльовци.
(... отдавна описани от Ив. Хаджийски и Марко Семов.)
че погрешно го приемат за национална чертапрепоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеЕх, а бяха славни времена, какви пиянски клетви съм слушал, какви закани - че лъвът не може да бъде укротен, че крепостта е непревземаема, че бунтовника дълбок сън не го лови, а само кратка дрямка и т.н. А, сега - памучец. Много жертви дадохме в тая безмилостна битка, а краят й се не види.
(... отдавна описани от Ив. Хаджийски и Марко Семов.)
- 1 like
Коментар
� -
и аз го забелязах. има и много чужденци да обикалят из витоша
Ех, а бяха славни времена, какви пиянски клетви съм слушал, какви закани - че лъвът не може да бъде укротен, че крепостта е непревземаема, че бунтовника дълбок сън не го лови, а само кратка дрямка и т.н. А, сега - памучец. Много жертви дадохме в тая безмилостна битка, а краят й се не види.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Жена без мъж около нея – самата става почти мъж.
Виждате го по тукашните същества.
Мъж без жена около него става пърделник или дърт пърделник, но остава мъж.
Освен сегашните мъжленца п-счета: е го е, сега едно младо п-сче с пищни устни и чупливи китки се оглежда в мен, какво впечатление прави на мъжете.Last edited by Turbolan; 27.03.2024, 14:46.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
В случая таткото е млад и готин.А репликата му по подхожда на някой стар чичо.
Полакс,
не знам защо не ти харесва дългия ми пост, като е много реалистичен и верен. Ти още ли имаш връзки с търговци на земя. Имам нива от 2 декара и лозе - 4 декара за продажба в онзи регион.
В случая - на един МЛАД мъж като Евго (близо до 50-те) - би трябвало да му прави впечатление, ПРЕДИ ВСИЧКО, че майката е млада и готина.
На нас, старите чичовци - изобщо не ни прави впечатление, че татковиците са "млади и готини" (според Евго)...
........
Евго, как вървят танците?
Една дама от група от 3 момичета (около 30-те), които говореха на един от "твоите" езици (испански) - в неделя, на Черни връх- говореше на другите две, че иска да се включи в школа, за да научи салса...
Нам - що - сетих се за младия чичак Евго, който говореше за танци, но пък не долюбваше планината... ;
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеА репликата му по подхожда на някой стар чичо.
Полакс,
не знам защо не ти харесва дългия ми пост, като е много реалистичен и верен. Ти още ли имаш връзки с търговци на земя. Имам нива от 2 декара и лозе - 4 декара за продажба в онзи регион.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
На Черни връх не се ходи на круизи и там дамите не са виртуални същества. Верно, стават все по-млади, но в това няма нищо лошо.
Ако виртуалните създания тук ти липсват - Евго би могъл да те открехне с координатите на някой чат...препоръка е
Коментар
� -
бай мико, немаше те
на круиз ли беше
защото и повечето дами липсват
На Черни връх не се ходи на круизи и там дамите не са виртуални същества. Верно, стават все по-млади, но в това няма нищо лошо.
Ако виртуалните създания тук ти липсват - Евго би могъл да те открехне с координатите на някой чат...
- 1 like
Коментар
�
Коментар