Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/18261166
Тая се гаври с българското знаме,ама я изкарват жертва.
Коментар
-
Може и да не се разбере какво искат жените,но едно момиче в САЩ е разбрала какво искат мъжете. .
https://www.hindustantimes.com/world...163646064.html
Hawk tuah.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДобро утро,
да ви кажа, че физическата красота при мъжа няма връзка с голямата бройка.
Имам приятел от ф.б., завършил НСА, на 30+, спортува активно, катери планини, къпе се на водопади, пичага е на външен вид, но не може да си намери жена и казва, че е трудно.
Братовчед ми е с голяма бройка, но се занимава с ромския етнос и качеството на жените му е 2-ро или 3-то, изглежда също, че материалът му е лош, за съжаление.
Един комшия е семеен, с 2 деца, изглежда с жена му са си първите, културен е и не се интересува от краткотрайни афери. Освен това е успешен инвеститор, има 2 апартамента на 30+, макар и да не са от скъпите и да не са ремонтирани както трябва. И е хубав.
Всичко си зависи от конкретния случай,
- 3 Харесвания
Коментар
-
Имам приятел от ф.б., завършил НСА, на 30+, спортува активно, катери планини, къпе се на водопади, пичага е на външен вид, но не може да си намери жена и казва, че е трудно.
Братовчед ми е с голяма бройка, но се занимава с ромския етнос и качеството на жените му е 2-ро или 3-то, изглежда също, че материалът му е лош, за съжаление.
Един комшия е семеен, с 2 деца, изглежда с жена му са си първите, културен е и не се интересува от краткотрайни афери. Освен това е успешен инвеститор, има 2 апартамента на 30+, макар и да не са от скъпите и да не са ремонтирани както трябва. И е хубав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
евго, да няма някаква фб група на готините пичове, които имат проблем с намиране ан жена,
че повечето ти фб приятели са точно такива
Имам и женени и разведени приятели.
- 1 like
Коментар
-
че повечето ти фб приятели са точно такиваLast edited by ratten; 24.06.2024, 11:30.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Добро утро,
Братовчед ми е с голяма бройка, но се занимава с ромския етнос и качеството на жените му е 2-ро или 3-то.
Last edited by Evgo; 24.06.2024, 16:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Вервай на този дето не приказва.Last edited by Vergil1975; 24.06.2024, 09:54.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Зависи.Аз познавам двама големи плейбои.Единият изобщо не се хвали, а другият все разправя за любовните си подвизи.Но за минали такива и за жени от други градове. Не и за скорошни, щото пази репутацията на жените.Даже веднъж ме запозна с една готина мадама, ама аз се отказах да я каня на среща, щото не бях сигурен дали не му е била любовница.
Коментар
-
Хм. Там където има голяма фукня има и големи съмнения.Last edited by Vergil1975; 24.06.2024, 09:12.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Те се славят като големи любовници.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Бил е от Южна Италия човека.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеBody counte на английски означава колко бройки имаш в сексуален аспект.Гледах наскоро в Тик Ток как журналист пита в САЩ един чичо с италиански произход колко body counte има.И той му отговори -3.Журналиста се учуди,че са толкова малко за човек на възраст над 50 години. И тогава онзи му отговори,че не са малко, щото е убил трима души.
Коментар
Коментар