IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
    Привет,

да Ви разкажа за един приятел, учител от Пловдив.

И той половинка търси. Преди 10г излязал с една на среща, а тя го изнудила да отидат на ресторант.

И като взела да поръчва, като невидяла. И той накрая й предложил всеки да си плати сметката. А тя: "Ама как така?". Отделно нямала и намерение да му пуска. Аз му казах: "Много хубаво си й предложил!"

Наскоро той излязъл на среща с кикимора, на 50+, с голяма пъпка на лицето. И накрая, като се разделяли, тя му казала: "Между нас няма да се получи".

Миродес ми честити Нова година, но не смея да го питам как е. Дано се оправи и да почне да пише.
    Да бе, много нагли станАха жените...
    Нищо де, успокой го твоя приятел. Голяма работа, следващият път като излезе на среща, след 10г, може пък да му се получи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
      За много години, форумци! Идвам от интересна дестинация .

Гутен морген, гутен морген и все пари искаха.

Мисля си, че на времето са ни дали грешен прочит на Бай Ганьо. Много си е бил прав човекът за много неща.

Пожелавам страхотна година на всички!
      За много години Селенче!
      Ами...разказвай де...

Коментар

Мисля си, че на времето са ни дали грешен прочит на Бай Ганьо. Много си е бил прав човекът за много неща.

Това е който чете както му казват да чете.

Още в училище усетих как с бая ни Ганя Алеко наполовина пощипва европейската/американската гъзария, и наполовина удря нашенската ни простотия.

Щото си чета сам за себе още откак се научих да чета.
        Не слушам като вас другарките/госпожите по литература как трябва да чета, ами си чета и без тех.
        Last edited by Turbolan; 05.01.2024, 22:22.

Коментар

• [QUOTE=vikhunter;n4143938]
          Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Ами нали всяка година ходиш на някакви курсове с откъсване от света по два месеца.
          Хибернирам и си почивам от интернет.
          Last edited by Arana; 05.01.2024, 18:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Микчо... звучиш ми като застраховател...

Елементарно е: вероятната причина, за да звуча така - трябва да са пространните консултации във връзка със застрахователни събития, коментирани във форума - самата вие споделихте (назад, във форума ) как един усмихнат шофьор ви е чукнал отзад и колко лесно се е получила комуникацията после... Много ми харесва стилът ви да говорите с умалителни за хората около себе си...

За да прецизираме нещата: звуча като бивш застраховател. Толкова бивш, че някой трябва да ми напомня, че съм бил и такъв.

Коментар

• [QUOTE=Arana;n4143898]
              Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

?
              Ами нали всяка година ходиш на някакви курсове с откъсване от света по два месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Що за "притеснение"? ...
                Микчо... звучиш ми като застраховател...

Коментар

• [QUOTE=vikhunter;n4143893]

?

Last edited by Arana; 05.01.2024, 13:14.

Коментар

Свърши ви обучението. Пунаха ви вече.
                    Е, сега ще докладваш новостите в многообразието и толерантноста

Коментар

• Привет,

да Ви разкажа за един приятел, учител от Пловдив.

И той половинка търси. Преди 10г излязал с една на среща, а тя го изнудила да отидат на ресторант.

И като взела да поръчва, като невидяла. И той накрая й предложил всеки да си плати сметката. А тя: "Ама как така?". Отделно нямала и намерение да му пуска. Аз му казах: "Много хубаво си й предложил!"

Наскоро той излязъл на среща с кикимора, на 50+, с голяма пъпка на лицето. И накрая, като се разделяли, тя му казала: "Между нас няма да се получи".

Миродес ми честити Нова година, но не смея да го питам как е. Дано се оправи и да почне да пише.

Коментар

• За много години, форумци! Идвам от интересна дестинация .

Коментар

Ако някой срещне някой,
                          някъде под водопад,
                          и...

О, Пинокчо! Фантацията ти е тъй развинтена, че... доста се притесних за девицата!!!

Що за "притеснение"?

Всички са чели за истински девици на преклонна възраст!
                          ​​​​​​
                          В тоя смисъл, под водопада - само истинска девица (на преклонна възраст) би останала девица, а и подобни - едва ли биха застанали точно под водопада. Елементарно е: липсата на добра визия не би привлякла - а точно обратното - би прогонила всеки вълк-единак, колкото и отчаяно възрастната девица да го зове с "езика на своето тяло" по схемата "ела, Вълчо, изяж ме!"...

Мислех, че всяка дама реално отчита белезите, които времето оставя по плътта. Не, че това е съществено, но и вълчетата около нея оредяват и качват средната възраст на интересуващите се...

Жизнени истини...

Коментар

Ако някой срещне някой,
                            някъде под водопад,
                            и...
                            то нима ще знае някой...
                            де, кага, веднъж...
                            някой е...

О, Пинокчо! Фантацията ти е тъй развинтена, че... доста се притесних за девицата!!!

Е, не всички...
                            Има и такива, дето са само умни и красиви,
                            но... аз лично не познавам такива
                            Ако някой срещне някой
                            под някой водопад
                            едва ли ще е виждал
                            такава благодат.

Мигом длани ще допре
                            о водна пелена
                            завеси ще разтвори
                            за чудна красота.

На водопада, лето 1874-то

В съвременен вариант мъж може да влезе по погрешка в женската тоалетна на мола и там да събира влага в очите.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

А за малкото, които не са всички, няма ли да дадете шанс за две-три топли думи, Все пак коледа мина даже и нова година Да има либоф, мир и разбирателство
                              че светът е иначе толкова гаден ...
                              Представяш ли си тук във форума да цари мир, любов и разбирателство. Бах тъпия форум щеше да е.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

А за малкото, които не са всички, няма ли да дадете шанс за две-три топли думи, Все пак коледа мина даже и нова година Да има либоф, мир и разбирателство
                                че светът е иначе толкова гаден ...
                                Еххх, колко малко му трябва на един мъж... понякога

На теб Преци, лично на теб пожелавам -
                                Много здраве, щастие, любов и късмет през Новата 2024 г.
                                А също така мир и разбирателство!!!
                                Да ти сбъднат всичките желания, и много по-богат да станеш!!!

Коментар

Working...
                                X