IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Нито е за смях, нито е за подигравка, да ти кажа,

Не сме длъжни да черпим щедро непускащи жени,
    Черпи ги бе Евгич и те душа носят.

Като изяде и изпие 200лв кажи, че втора среща ще има, само ако успее да направи двойна сметка. За един надник, хем сеир ще гледаш, хем спомени ще натрупаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Не сме длъжни да черпим щедро непускащи жени, :)
      много ясно
      те ако ще пускат, пускат и без черпене
      и изобщо не знам, как някой е решил, че трябва да черпи и после да чака пускане
      но това съвсем изкривява поведението на жените
      и те се фокусират върху черпенето а не върху пускането
      каквото е било и първоначалното им намерение

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

В мрежата мернах нещо добро тази сутрин - пътувайте ако сте имал успехи през изминалата година, за да ги отпразнувате. Ако сте имал неуспехи - пак пътувайте, за да ги забравите. А ако нищо не Ви се е случило - пътувайте, за да Ви се случи .

Аз лично презареждан и се съизмервам. Само пътувайки получаваш реална представа за света, а той се изменя постоянно.
        +++
        Това е най-важното. Щом така го чувстваш. Но наистина ще ти трябва някой мъж с младежки дух, че повечето от нас предпочитат удобството на семейния диван. Неслучайно има една приказка, че мъжете в повечето случаи излизат навън, или за храна, или за секс.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Еми, дори след нови 10 години - ще бъде същата вероятност - да му се получи... (на приятеля-учител от Пловдив)...

Всяко следващо поколение (дами) са все по-пресметливи ("отракани") и все повече няма да желаят да "пускат", т.е. - "Я камилата - я камиларя!" (и през следващите 10 години)

Камиларят ще да е на хаспела (вероятно).. Тук често си говорим за фитнес-манЯците, които са се навъдили и, които цакат (с топла бира) ония дами, дето не си плащат сметките в заведенията... Неплащащите и непускащите ще си го получат.

Не сме длъжни да черпим щедро непускащи жени,

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Между другото възможността за пътувания, моето поколение го оцени благодарение на ковида. Тогава бая народ врътна шайбата, кой от скука, кой от нерви. В родата имам камилари, които са постоянно на път, когато не ходят на работа, и понякога им се чудя на акъла. И проблемът им е, че не го правят за самите пътувания и удоволствието от тях, а като някакъв to do list. Ходят, поразгледат, щракнат снимки и айде. Между другото, мнозинството от хората са като тях.

От друга страна, жаждата у вашето поколение, я разбирам напълно и е много очебийна като се направи, дори едно повърхностно сравнение, спрямо нас. Само слепец, няма да разграничи любопитството от демонстрацията на някакъв псевдостатус.
            В мрежата мернах нещо добро тази сутрин - пътувайте ако сте имал успехи през изминалата година, за да ги отпразнувате. Ако сте имал неуспехи - пак пътувайте, за да ги забравите. А ако нищо не Ви се е случило - пътувайте, за да Ви се случи .

Аз лично презареждам и се съизмервам. Само пътувайки получаваш реална представа за света, а той се изменя постоянно.
            Last edited by Arana; 06.01.2024, 21:23.

Коментар

Хахаха - споко, аз съм адепт на мярката във всичко.

Твоето поколение е щастливо. Всяка година компенсирам това, от което бе лишено моето поколение - възможността за свободно пътуване по белия свят и виждам директно всичко, за което само ни позволяваха да четем и идеализираме излишно

Иначе и аз май препих

Между другото възможността за пътувания, моето поколение го оцени благодарение на ковида. Тогава бая народ врътна шайбата, кой от скука, кой от нерви. В родата имам камилари, които са постоянно на път, когато не ходят на работа, и понякога им се чудя на акъла. И проблемът им е, че не го правят за самите пътувания и удоволствието от тях, а като някакъв to do list. Ходят, поразгледат, щракнат снимки и айде. Между другото, мнозинството от хората са като тях.

От друга страна, жаждата у вашето поколение, я разбирам напълно и е много очебийна като се направи, дори едно повърхностно сравнение, спрямо нас. Само слепец, няма да разграничи любопитството от демонстрацията на някакъв псевдостатус.

Коментар

Знам, че ги претегляш нещата, ама да не пресолиш манджата с въздържанието, че после тежко.

На "жената" една приятелка стана като пожарникарски маркуч...изтървеш ли го, после не знаеш в ква посока ще хване, като се отприщи налягането.

Ох, да ти кажа от година на година, все по-тежка ми идва серията от празнични софри. Ама какво съм се заоплаквал за неща, с които хората се хвалят...

Определено ще си дам малко "отпуск", преди да започнем пак да превземаме кръчмите.

Хахаха - споко, аз съм адепт на мярката във всичко.

Твоето поколение е щастливо. Всяка година компенсирам това, от което бе лишено моето поколение - възможността за свободно пътуване по белия свят и виждам директно всичко, за което само ни позволяваха да четем и идеализираме излишно

Иначе и аз май препих

Коментар

Пиши ме веган

Добре ли изкара празниците?

Знам, че ги претегляш нещата, ама да не пресолиш манджата с въздържанието, че после тежко.

На "жената" една приятелка стана като пожарникарски маркуч...изтървеш ли го, после не знаеш в ква посока ще хване, като се отприщи налягането.

Ох, да ти кажа от година на година, все по-тежка ми идва серията от празнични софри. Ама какво съм се заоплаквал за неща, с които хората се хвалят...

Определено ще си дам малко "отпуск", преди да започнем пак да превземаме кръчмите.

Коментар

• [QUOTE=Arana;n4144111]
                    Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Знам ли, нещо като наблюдавам безбрежната заобикалящата ни тъпота губя всякакъв апетит.

Тебе услажда ли ти се силиконът? Щото то освен силикон и стероиди …
                    Сал един път съм го пробвал - НЯМА ДА ПОВТОРЯ НИКОГА ПОВЕЧЕ ТАЗИ ГРЕШКА. Силиконя е за гледане, колко може да пропадне една шафрантия
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Като няма риба и рака е риба. И двете са следствие, провокирано от търсенето на пазара. Няма как да променим критериите на мнозинството така, че да се напаснат според нашите.
                      Пиши ме веган

Добре ли изкара празниците?

Коментар

Знам ли, нещо като наблюдавам безбрежната заобикалящата ни тъпота губя всякакъв апетит.

Като няма риба и рака е риба. И двете са следствие, провокирано от търсенето на пазара. Няма как да променим критериите на мнозинството така, че да се напаснат според нашите.

Коментар

• [QUOTE=bota156;n4144097]
                          Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

дан искаш да кажеш мецано че си изхърбавяла и изгладняла за млади лъвчета

Коментар

• [QUOTE=Arana;n4143952]
                            Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Хибернирам и си почивам от интернет.
                            дан искаш да кажеш мецано че си изхърбавяла и изгладняла за млади лъвчета
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

Да бе, много нагли станАха жените...
                              Нищо де, успокой го твоя приятел. Голяма работа, следващият път като излезе на среща, след 10г, може пък да му се получи...

Еми, дори след нови 10 години - ще бъде същата вероятност - да му се получи... (на приятеля-учител от Пловдив)...

Всяко следващо поколение (дами) са все по-пресметливи ("отракани") и все повече няма да желаят да "пускат", т.е. - "Я камилата - я камиларя!" (и през следващите 10 години)

Камиларят ще да е на хаспела (вероятно).. Тук често си говорим за фитнес-манЯците, които са се навъдили и, които цакат (с топла бира) ония дами, дето не си плащат сметките в заведенията... Неплащащите и непускащите ще си го получат.

Коментар

Не е за тук - някой друг път, че тук хейтърчетата вече понапълниха памперсите.

Тест. Странно - реже ми два три реда от поста машинката.
                                Т.е. обича те , ама на инат!

Коментар

Working...
                                X