IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

+1

Ако станем двойка и дойде у нас, няма да я карам да дава пари за нищо, нито за храна, нито за сметки.

Ще й купувам хубави неща за празниците.

Но не съм склонен да й дам карта и да си харчи по няколко хиляди на месец, защото бързо ще ме декапитализира.

Твоят приятел защо така се е стиснал? Какво го е накарало?

Аз съм разказвал в другата тема как преди 33г и преди 30 г два апартамента в СФ ми отидоха на кино - единият беше държавен и не дадоха да го купим (можеше да се изчака, да пуснем наемател и след няколко години да позволят да го купим при смяна на системата), а другият беше скъп и баща ми не можа да събере пари да плати на инвеститора/строителя. И двата можеха да бъдат спасени с повече предприемчивост и работа, и да се пуснат под наем.
    Браво Евгич, ето това е важно да се знае още в началото. На такова предложение малко жени биха устояли, предвид факта, че търсиш единствено жена която е готова да стане майка(а каква по-голяма радост има от деца и стабилен мъж, който ги осигурява?)

п.с. за моя приятел нямам идея какви може да са причините за тази стиснатост, но на всички им прави впечатление.
    Last edited by Bad_Bear; 08.01.2024, 14:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение

За мен хубавите отношения са и когато спокойно даваш картата си (с ПИНа) на близкия ти.

Това не е единственото им определение, разбира се. И, разбира, не става така от веднага.

Вероятно хубавото в ранна връзка е и това, че двамата са още неоформили се до край, то ест не "втвърдили" се, и с променянето си в растежа заедно могат да се нагодят, притъркат един към другия.
      А може и да не.
      ​​​​​
      +1

На младини по принцип е по-лесно всичко.

Понеже стана дума за почерпки, от моите познати в момента никой не черпи щедро и богато.

Пари имат, но не правят богати софри в къщи или на ресорант.

Иначе по фейсбук съм виждал да се черпят "на агне" или "на прасе", обикновено мъжка компания, с отрупана маса,

И то не много често.

Коментар

+1

Ако станем двойка и дойде у нас, няма да я карам да дава пари за нищо, нито за храна, нито за сметки.

Но не съм склонен да й дам карта и да си харчи по няколко хиляди на месец, защото бързо ще ме декапитализира.
        За мен хубавите отношения са и когато спокойно даваш картата си (с ПИНа) на близкия ти.

Това не е единственото им определение, разбира се. И, разбира, не става така от веднага.

Вероятно хубавото в ранна връзка е и това, че двамата са още неоформили се до край, то ест не "втвърдили" се, и с променянето си в растежа заедно могат да се нагодят, притъркат един към другия.
        А може и да не.
        ​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Евгич, тука е проблема, че всяка жена може да бъде окачествена като шантонерка. Имам един приятел, който държи немалка Х сума в банката и се стиска яко. И апартамент има и работа. Обаче си е скръндза. Познай дали е обвързан? А с повече от приличен външен вид. Просто това качество до такава степен дразни жените, че дори осигурен, възпитан мъж с професия, ги кара да бягат.
          +1

Твоят приятел защо така се е стиснал? Какво го е накарало?
          Last edited by Evgo; 08.01.2024, 14:23.

Коментар

Мико, сигурен съм, че поне виртуално успеха ти с жените, би нараснал значително, ако успееш да си сбиеш мисълта. По-малко пиши, повече казвай.

В момента тръгваш за едно, изпадаш в твои си полемики и накрая приключваш с друго. Отстрани изглежда, все едно ти е пълна каша в главата.

Мненията във форума не е нужно да са есета. И понеже знам, че сега ще подскочиш като попарен, но приеми, че е "приятелски" съвет, какъвто ти също се опитваш да даваш на Евгича.

Не съм молил за съвет, разбира се. Грешно си разбрал "посланието" ми до дама от форума.

Благодаря за съвета, (от мъж) но най-малко опитвам да "омайвам" мъже в нета. Нетът НЕ е място за търсене на партньор в половата област.

Да търсиш приятел (ка) е различно, но както се вижда - по-разумно е жребият да бъде между колегите, с които хората си знаят "и кътните зъби"

Имам достатъчно колежки, които мислят по различен начин (от твоя).

Мненията ми във форума Е нужно да бъдат есета, защото ("подскачам") - не ти си човекът, който ми дава тон в живота, а и - "помагай на Евго - с него имаш шанса да бъдеш що-годе "педагог".

Друг път и на други форумни участници съм казвал: четете, без да коментирате стила!

Или - не четете!

ЗА правилата има кой да следи..

Бъди здрав!

Коментар

• Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение

Може да се погледне от друг ъгъл: главата му е пълна с мисли и асоциации, те бъкат и се прескачат в нея и му е по-трудно да ги контролира, отколкото на мен, например, с празната глава, де половин час гона некоа келява мисъл по ъглите да я изкарам на светло.

В крайна сметка важното е как изглежда отстрани.

Коментар

• Какво заяждане? Шашнат съм...

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

и за кво му е пача да му харчи парите, по добре шантонерка за 100лв и кой от къде е
                  Шантонерката за 100 кинта, надали ще е навита да му роди деца.

Коментар

Мико, сигурен съм, че поне виртуално успеха ти с жените, би нараснал значително, ако успееш да си сбиеш мисълта. По-малко пиши, повече казвай.

В момента тръгваш за едно, изпадаш в твои си полемики и накрая приключваш с друго. Отстрани изглежда, все едно ти е пълна каша в главата.

Мненията във форума не е нужно да са есета. И понеже знам, че сега ще подскочиш като попарен, но приеми, че е "приятелски" съвет, какъвто ти също се опитваш да даваш на Евгича.
                    Може да се погледне от друг ъгъл: главата му е пълна с мисли и асоциации, те бъкат и се прескачат в нея и му е по-трудно да ги контролира, отколкото на мен, например, с празната глава, де половин час гона некоа келява мисъл по ъглите да я изкарам на светло.
                    Last edited by Turbolan; 08.01.2024, 11:59.

Коментар

Евгич, тука е проблема, че всяка жена може да бъде окачествена като шантонерка. Имам един приятел, който държи немалка Х сума в банката и се стиска яко. И апартамент има и работа. Обаче си е скръндза. Познай дали е обвързан? А с повече от приличен външен вид. Просто това качество до такава степен дразни жените, че дори осигурен, възпитан мъж с професия, ги кара да бягат.
                      и за кво му е пача да му харчи парите, по добре шантонерка за 100лв и кой от къде е
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

И аз харча, вчера купих един нов модерен ТВ.

Просто не съм свъкнал да харча по шантонерки, тъй като съм малко аристократичен софиянец и идвам от Аналоговата ера.

Наскоро гледах един филм "Диви и щастливи", много ми хареса ролята на Ицо Хазарта,

Говореше на диалект, караше хубав джип и искаше да опъне 2 жени за 50 лв. "Курви, сваляйте гащите". Едната извади пистолет и отвърна: "Сваляй ги ти",

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                          Даммм...

А аз си въобразих, че всичко тук е анонимно (т.е. - ама съвсем никой не чете чужди послания ...)... Смигнах!

Все пак, да доуточним (в тази връзка).

Кое дава по-голяма "свобода" на потенциалните партньори (не уточнявам възраст на дамата!) - разбира се - на първо място - възрастта на партньорите. На второ място... по празниците прочетох две книжки (илюстрирани, за около час се четат) - станаха ми любими:.. "несериозни " са - предупредих!

"Поостаряла, но помъдряла..., но поостаряла" и
                          "Как да бъдеш Парижанка, където и да се намираш"

Забавлявах се с авторките -приятелки, издали книжките, точно, както и те, самите са се забавлявали, когато са писали...

И пРогледнах на света от техните очи... Как ли би реагирала всяка от тях на моето предложение?

За мен две мнения по въпроса няма. Авторките биха се забавлявали по свой начин - в две (или повече) каюти. И биха се прибрали, след круиз - с много нови впечатления, вероятно и с (достатъчно на брой) нови приятели... , след интересните програми по време на круиза, след перфектното обслужване, след посещенията на нови пристанища и хубави гледки от шезлонгите. след джакузи и басейн на палубата, след бар и ресторанти на борда на кораба...

И всичко това - за да се усмихваш (поне първия ден!) на едно бостанско плашило (за дамата, която НЕ си е направила труда да се срещне, преди да се качи на борда с човек, който я кани на круиз!!!...) То, има си и носачи от екипажа, но този мъж - няма ли да й помогне все пак с багажите??? Или поне да предложи помощ, ако тя случайно се окаже бивша щангистка и иска да го "респектира" с... мускулна маса... Майтап, бе Уили!

Не бива да забравяме: все пак, написалите двете книжки са Парижанки! ...Това е тяхното мислене.

Разбира се, че защитавам моята теза, но - без да настоявам. Бих настоявал, ако бях в по-младата ми възраст. Сега мога да се изкефя и сам на шезлонга, с двете книжки - и със сигурност ще намеря събеседничка на круиза, защото такава е природата... А и круизите не са преставали...

Не е задължително да бъда приет сериозно от НЕпарижанките (по мислене)!

Коментар

• Първоначално изпратено от emdless4 Разгледай мнение

Ахахаха така не съм се смял тая година, замени "аристократичен" с "първо поколение" бе Евгени ахахахах
                            Едните ми баба и дядо са живяли в центъра на София още от края на 40-те години.

И съм раждан в СФ.

Коментар

• Даммм...

А аз си въобразих, че всичко тук е анонимно (т.е. - ама съвсем никой не чете чужди послания ...)... Смигнах!

Все пак, да доуточним (в тази връзка).

Кое дава по-голяма "свобода" на потенциалните партньори (не уточнявам възраст на дамата!) - разбира се - на първо място - възрастта на партньорите. На второ място... по празниците прочетох две книжки (илюстрирани, за около час се четат) - станаха ми любими:.. "несериозни " са - предупредих!

"Поостаряла, но помъдряла..., но поостаряла" и
                              "Как да бъдеш Парижанка, където и да се намираш"

Забавлявах се с авторките -приятелки, издали книжките, точно, както и те, самите са се забавлявали, когато са писали...

И пРогледнах на света от техните очи... Как ли би реагирала всяка от тях на моето предложение?

За мен две мнения по въпроса няма. Авторките биха се забавлявали по свой начин - в две (или повече) каюти. И биха се прибрали, след круиз - с много нови впечатления, вероятно и с (достатъчно на брой) нови приятели... , след интересните програми по време на круиза, след перфектното обслужване, след посещенията на нови пристанища и хубави гледки от шезлонгите. след джакузи и басейн на палубата, след бар и ресторанти на борда на кораба...

И всичко това - за да се усмихваш (поне първия ден!) на едно бостанско плашило (за дамата, която НЕ си е направила труда да се срещне, преди да се качи на борда с човек, който я кани на круиз!!!...) То, има си и носачи от екипажа, но този мъж - няма ли да й помогне все пак с багажите??? Или поне да предложи помощ, ако тя случайно се окаже бивша щангистка и иска да го "респектира" с... мускулна маса... Майтап, бе Уили!

Не бива да забравяме: все пак, написалите двете книжки са Парижанки! ...Това е тяхното мислене.

Разбира се, че защитавам моята теза, но - без да настоявам. Бих настоявал, ако бях в по-младата ми възраст. Сега мога да се изкефя и сам на шезлонга, с двете книжки - и със сигурност ще намеря събеседничка на круиза, защото такава е природата... А и круизите не са преставали...

Не е задължително да бъда приет сериозно от НЕпарижанките (по мислене)!

Коментар

, тъй като съм малко аристократичен софиянец и идвам от Аналоговата ера.

)
                                Ахахаха така не съм се смял тая година, замени "аристократичен" с "първо поколение" бе Евгени ахахахах
                                Last edited by emdless4; 08.01.2024, 08:42.

Коментар

Working...
                                X