Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНищо не може да ме учуди в наша време...
Даже и обява от вида :
Млада дама с високи доходи и прекрасни мерки, търси добър, скромен домошар, да не пие, да не пуши , да може да готви, мие чинии и чисти поне 2 пъти на седмица къщата ми....Ще има отделна спалня със сигнални лампи - зелена и червена....
пп Моля да представи и преглед за далтонизъм.....Last edited by Vola.X; 16.05.2020, 15:58.Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
Здравей и на теб, ако вица е за мен не е удачен и не на място. Аз нищо не търся в този форум, най-малко пък мъж, въпреки че нищо не се знае. Темата ми е интересна, опознавам повече мъжете, правя си някои изводи за вас. Учудват ме постъпките и поведението на двама участника, които са доста нетипични за мъже и които са характерни и природно заложени в нас жените. Основно досега четях темите за злато и акции. По-скоро златото ме интересува. Имам ресурс да купя известно количество.
Сега ще трябва да търся кои са късметлиите
Златото най-добре стои на нежен вратНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНищо не може да ме учуди в наша време...
Даже и обява от вида :
Млада дама с високи доходи и прекрасни мерки, търси добър, скромен домошар, да не пие, да не пуши , да може да готви, мие чинии и чисти поне 2 пъти на седмица къщата ми....Ще има отделна спалня със сигнални лампи - зелена и червена....
пп Моля да представи и преглед за далтонизъм.....
Коментар
-
Това противоречи на предходното
Non satiation си работи при тебе на пълни обороти
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)
Здравей и на теб, мен лично не ме интересува как един мъж си изкарва парите. Дали с ум, мисъл и интелект, дали с мускулите на тялото си, на всеки човек Природата или Бог е дал възможност и начини да си изкарва прехраната. Разбира се никога няма да одобря и приема пари изкарани от убийства или наркотици. С пари трудно ще ме впечатлите, господа. Самата аз имам доста добри доходи и съм финансово независима като жена. Бившият ми мъж беше и все още е доста известен предприемач, ако не в България поне в столицата. За няколко години съм се нагледала на реки от пари. Е, и какво? Пари ..... когато всяка седмица виждаш какви сметки осчетоводяваш и какви фактури пишеш и в банковите сметки какви суми се въртят в един момент ти стават безразлични и дори гнусни. Цифри и числа с много нули. Парите не са ме направили щастлива, те са да си купуваме разни неща, например обувкиИмам поне 30 чифта
ох .... обувки ... искам още....
- 1 like
Коментар
-
Нищо не може да ме учуди в наша време...
Даже и обява от вида :
пп Моля да представи и преглед за далтонизъм.....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Здравей, не обичам много да излизам по заведения и ресторанти, предпочитам да си стоя в къщи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Квръков е стиснат и май леко крадлив. За да не харчи натрупани кинти, живее при мамчето,
Как ли ги е посъбрал, по-добре не питай. Искаше да прави революции, за да рути имотете,
Дотогава обаче е при маминка, да е жива и здрава да го гледа. Питай кака Дури от имотите, ще ти каже повече.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Квръков е стиснат и май леко крадлив. За да не харчи натрупани кинти, живее при мамчето,
Как е ги е посъбрал, по-добре не питай. Искаше да прави революции, за да рути имотете,
Дотогава обаче е при маминка, да е жива и здрава да го гледа. Питай кака Дури от имотите, ще ти каже повече.
Коментар
-
Здравей, не обичам много да излизам по заведения и ресторанти, предпочитам да си стоя в къщи
Как ли ги е посъбрал, по-добре не питай. Искаше да прави революции, за да рути имотете,
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Кажи сега къде обичаш да излизаш,остави ги глупавите коментари настрана?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеКриси да те информирам,че Евго и Кавръков са ергени.Репрезентиращият и той,ама той се цели в друга възрастова категория.
Не се знае къде на човек ще му излезе късмета.Коментирам и в един друг форум и там вече има форумна двойка .Не само се ожениха,ами имат и две деца.
Както казваше Форест Гъмп:„Животът е като кутия шоколадови бонбони.Не се знае на какъв бонбон ще попаднеш„.
И аз с моята жена се запознах във Фейсбук.
А аз пък много харесвам скорпионките.
Харесвам даже и като жилят, а още повече харесвам, когато не жилятLast edited by mecka_stryvnica; 16.05.2020, 13:03.
- 1 like
Коментар
-
Криси да те информирам,че Евго и Кавръков са ергени.Репрезентиращият и той,ама той се цели в друга възрастова категория.
Не се знае къде на човек ще му излезе късмета.Коментирам и в един друг форум и там вече има форумна двойка .Не само се ожениха,ами имат и две деца.
Както казваше Форест Гъмп:„Животът е като кутия шоколадови бонбони.Не се знае на какъв бонбон ще попаднеш„.
И аз с моята жена се запознах във Фейсбук.Last edited by mirodes; 16.05.2020, 12:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнениеДобро утро, докъде стига мъжкото въображение да си мислите, че една жена е джендър или педел (цитирам)Не заех, че не е редно да се регистрирам с истинското ми име, няма какво да крия, да, вярно фамилията ми не е Димитрова, но и не съм излъгала, защото бях Димитрова, когато бях омъжена
Коментар
Коментар