Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Те лелите дават мъдри съвети, културни, но са неприложими към младите въртиопашки и старите моми към 40г.
Една приятелка на 35 г, ми сподели, че хората са стани много лоши и егоисти и поради тази причина трудно се намират половинки.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Да ти кажа, забелязъл съм, във групите за наеми, има мъже/момчета, които тръсят "съквартирантка" за хубави и нагласени апартаменти, мъж не искат.
И от подтекста се вижда, че си търсят приятелка, с която да делят квартирата.
Аз си имам апарт, имам и втори. Просто опитах да реша проблема на въпросните млади жени без жилище.
Можеше да отидем на кафе и да се харесаме,и да свалиме маските.
А, другото, издава отчаяние или - несериозност.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНе мислех да пиша в тази тема. Не е моята, а и не се чувствам уютно в нея, но мярнах пост на юзър, мисля, че Евго, в който, перефразирам, разказваше за организиран от него своеобразен кастинг. Предлагаше подслон срещу секс и недоумяваше защо стратегията му не е сработила. Ако това е истна, защото се съмнявам, че е, показва липса на адекватност.
Евго, човече, любов ли дириш, секс ли, проучване някакво ли правиш? Вземи се оправи възприятията. Казвам го най-добронамерено.
Аз съм "провинциалистка" и изобщо не съм се блазнила от възможността за софийски резидънс.
Само резидънс ли можеш да предложиш, Евго? Ти, сам по себе си, не си ли интересен?!
И от подтекста се вижда, че си търсят приятелка, с която да делят квартирата.
Аз си имам апарт, имам и втори. Просто опитах да реша проблема на въпросните млади жени без жилище.
Можеше да отидем на кафе и да се харесаме,и да свалиме маските.
Коментар
-
Не мислех да пиша в тази тема. Не е моята, а и не се чувствам уютно в нея, но мярнах пост на юзър, мисля, че Евго, в който, перефразирам, разказваше за организиран от него своеобразен кастинг. Предлагаше подслон срещу секс и недоумяваше защо стратегията му не е сработила. Ако това е истна, защото се съмнявам, че е, показва липса на адекватност.
Евго, човече, любов ли дириш, секс ли, проучване някакво ли правиш? Вземи се оправи възприятията. Казвам го най-добронамерено.
Аз съм "провинциалистка" и изобщо не съм се блазнила от възможността за софийски резидънс.
Само резидънс ли можеш да предложиш, Евго? Ти, сам по себе си, не си ли интересен?!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеТоку що писах "До инвестор" модераторите да затворят темата и тука стана боза
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
а защо не казват какво искат?
как пък едно момиче или дори леля, не каза; аз така и така искам това и това от мъжете.
защо трябва цял живот да гадаем! така ли е евго?
Една приятелка на 35 г, ми сподели, че хората са стани много лоши и егоисти и поради тази причина трудно се намират половинки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
нашите форумни жени са мъжки момичета
как пък едно момиче или дори леля, не каза; аз така и така искам това и това от мъжете.
защо трябва цял живот да гадаем! така ли е евго?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Не че нещо, вСелена, уважавам чуждото мнение и особено се радвам, когато има качествени женски такива, макар и да стоят малко странно в "мъжка тема", ма ти нали беше взела-дала от кУроната? Или тя, кУроната, извади някои първични инстинкти в теб? Чисто любопитство - какво работиш в Испания, при положение че уж си юрист? Не беше ли брокер у Бг или се бъркам?
П.С. И не се учудвай на "топлия" прием - сама си го написала за стъклената къща - виж ситуацията с тнм или Леля и само си извади изводите, ако искаш де, щото много по-лесно е дасе врътнеш и да забиеш в клишетата с умните, красивите и некомплексираните мъже, които чакат чинно в редичка да ги удостоиш с вниманието си
П.П.С. Всеки случай е индивидуален - от немалкия ми опит (без да се хваля, само констатация) бих могъл да кажа, че късметът има огромна роля в една връзка. На Евго бих препоръчал селянче, ама като казвам селянче, имам предвид селянче от село, а не от Пловдив или Варна, както обичаме да се изразяваме "чистокръвните" столичани. Жената, която най-много ме впечатли, беше точно такава.
3П.С. Оф, айде че много се отвлякох, но се сетих за един лаф - като ти каже една жена бройките си (аз винаги питам, както и дали пускат там и как са в секса - това още на първа среща, за да си знаем картите отначало - наречете ме простак, нямам проблем с това), умножавай по три, като ти ги каже мъж - дели на три
Хайде, наздраве, че жената има празник днес
Мислех я за сладка селянка, оказа се прикрита селянка. Била много влюбена........и да потърпя още малко,щяла да вземе решение в моя полза.
Много ми хареса за умножението и делението по 3.
През 1995 г, явно с онзи войник сте имали яко хормони и желание за жени,
Поздрави
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
кире, ти не забеляза ли, че откак бай стамен започна да ги "гони" от темата, те сякаш по-активно се разписахаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениебай Стамен Тракториста, Остави моля те момичета да си пишат спокойно тук..Така е по интересно и четивно..Така и младите ще се учат..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениебай Стамен Тракториста, Остави моля те момичета да си пишат спокойно тук..Така е по интересно и четивно..Така и младите ще се учат..
Че и по полов признак даже...май освен Тракториста по му приляга Сексиста
Че и му се молиш...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Абе ясно, бе ясно. Има една стара максима: ако живееш в стъклена къща и хвърляш от нея камъни по минувачите е възможно да получиш и ответен отговор.
Тема за мъжете не виждам необходимост да се отваря на този етап. Аз ги харесвам когато са психически здрави и уравновесени, без комплекси и дефицити. Желая им здраве и щастие, а на себе си още дълго да им се наслаждавам. Досега съм имала щурия късмет да съм обградена от качествени, любящи и интересни мъже. Всеки сам изгражда обкръжението си.
Няма да ти досаждам повече. Всеки има право да си отваря теми.
П.С. И не се учудвай на "топлия" прием - сама си го написала за стъклената къща - виж ситуацията с тнм или Леля и само си извади изводите, ако искаш де, щото много по-лесно е дасе врътнеш и да забиеш в клишетата с умните, красивите и некомплексираните мъже, които чакат чинно в редичка да ги удостоиш с вниманието си
П.П.С. Всеки случай е индивидуален - от немалкия ми опит (без да се хваля, само констатация) бих могъл да кажа, че късметът има огромна роля в една връзка. На Евго бих препоръчал селянче, ама като казвам селянче, имам предвид селянче от село, а не от Пловдив или Варна, както обичаме да се изразяваме "чистокръвните" столичани. Жената, която най-много ме впечатли, беше точно такава.
3П.С. Оф, айде че много се отвлякох, но се сетих за един лаф - като ти каже една жена бройките си (аз винаги питам, както и дали пускат там и как са в секса - това още на първа среща, за да си знаем картите отначало - наречете ме простак, нямам проблем с това), умножавай по три, като ти ги каже мъж - дели на три
Хайде, наздраве, че жената има празник днесNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар