IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Ами за тебе ще е жив резил да гледаш чужди деца след всичките пледоарии дето ги пееш.

Баш ти пука.
    Как ще стане тая работа да гледам чужди деца?Първо не съм балък да се хвана с някой боклук, второ ще й дам да разбере, че ще правя ДНК тест при съмнение и трето наистина ще го направя ако се съмнявам. Ти си измисляш някакви въображаеми истории,които НИКОГА няма да се случат. Едно е жена да изневери,това винаги може да стане, друго да роди дете от друг.

Коментар

Това пък откъде го измисли. Еба ти параноята с тоя “чужд мъж”.
      Не си схванала какво имам предвид. Имам предвид че ще си посвети времето и усилията за други хора, не за семейството и децата.Написах мъж,щото в случая пренебрегва своя мъж и нуждите му за сметка на друг. Нямам предвид в сексуален план.Макар че имам познати бизнесмени и знам, че си шибат почти всяка красива жена.
      Last edited by mirodes; 08.01.2025, 15:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Мире, не е до заможност. В случая интерпретацията повече бие на страх. - Да не се пуска на работа, че я колега, я някой шеф ще я загледа. Затова по-добре домакиня.

Трябва да се дава свобода. Ако пуснеш една жена и се върне - твоя е.

Работата е малко като с колите - ако можеш да си я позволиш - караш и се наслаждаваш. Ако не ти е по джоба, все й трепериш.

Е та лъжа ли е?Най-често се изневерява на работното място.Освен това ако една жена е отдадена на работата си,то й остава по-малко време да се грижи за децата и домакинството.И ако смяташ, че колкото си по-добър към една жена,толкова повече ще те уважава,си в голяма грешка. Ама много голяма.
        Този съвет мога да ти дам-колкото и да обичаш една жена НИКОГА не трябва да си прекалено добър с нея.Когато футболистът Кака се разведе бяха питали жена му в интервю каква е причината за развода.И тя беше казала, че няма никакви забележки освен че е прекалено добър. И това е така, но малко си го признават.
        Last edited by mirodes; 08.01.2025, 15:25.

Коментар

Сега ще ти рева аз на рамото. Имаме онова кръглото роботче дето уж чисти пода.

Ама ти знаеш ли колко такива роботчета ми трябват на мене???!!! С останалите уреди си е Ок ама аз искам едно сериозно кухненско роботче да измайсторят.

Иначе - браво за поста +100
          Има и такива които катерят стълби Аз чакам финализиране на сделката за градската къща и ще споделя инфо за поледността на подобна джаджа.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Значи е по-добре жената да слугува на чужд мъж,отколкото да се грижи за домакинството и децата?Още повече в твоя случай, който си заможен и не си опрял до доходи от жената.
            Това пък откъде го измисли. Еба ти параноята с тоя “чужд мъж”.

Коментар

Да де,аз съм балък и няма да направя ДНК тест ако имам съмнение.
              И в какво ще се изрази тоя"резил"?Много е"срамно"явно да шибаш някоя по-млада пичка. А и да е резил в очите на другите,аз съм последният човек на света, на който му пука от хорското мнение. Трябва да си го разбрала досега.
              Ами за тебе ще е жив резил да гледаш чужди деца след всичките пледоарии дето ги пееш.

Баш ти пука.

Коментар

Значи е по-добре жената да слугува на чужд мъж,отколкото да се грижи за домакинството и децата?Още повече в твоя случай, който си заможен и не си опрял до доходи от жената.
                Мире, не е до заможност. В случая интерпретацията повече бие на страх. - Да не се пуска на работа, че я колега, я някой шеф ще я загледа. Затова по-добре домакиня.

Трябва да се дава свобода. Ако пуснеш една жена и се върне - твоя е.

Работата е малко като с колите - ако можеш да си я позволиш - караш и се наслаждаваш. Ако не ти е по джоба, все й трепериш.

Коментар

Хаха, щом се налага да са много роботчетата, мъжа ще купува. Че да не го замени дългото цилиндрично роботче с батерийки.

Коментар

Ама ти знаеш ли колко такива роботчета ми трябват на мене???!!! С останалите уреди си е Ок ама аз искам едно сериозно кухненско роботче да измайсторят.

Хаха, щом се налага да са много роботчетата, мъжа ще купува. Че да не го замени дългото цилиндрично роботче с батерийки.

Коментар

Чудя се, предвид сегашните технологии, за какво им е на някои мъже домакиня. Къде, къде е по-добре да има хубава професия, която да я радва и да се чувства удовлетворена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

То още не е късно да изпълни стария си план.
                        Много ясно.

Коментар

Ауууу, Мире, параграф 22 - ми те всичките викингски мадами са баш такива - а баш тия ти харесват. Добре, че си налегна̀ о̀време парцалките и не натвори още глупости, че и копелдаци щеше да гледаш от “втория” брак с украинките.
                          Да де,аз съм балък и няма да направя ДНК тест ако имам съмнение.
                          И в какво ще се изрази тоя"резил"?Много е"срамно"явно да шибаш някоя по-млада пичка. А и да е резил в очите на другите,аз съм последният човек на света, на който му пука от хорското мнение. Трябва да си го разбрала досега.

Коментар

Чудя се, предвид сегашните технологии, за какво им е на някои мъже домакиня. Къде, къде е по-добре да има хубава професия, която да я радва и да се чувства удовлетворена.
                            Аз нямам проблем с чистене, готвене и пране и се оправям сам.

Обаче има мъже с чичовски манталитет и искат да им слугуват. Обаче както им слугуват, жените ги работят за пари и ги скубят, так. нар. специалистки по старци.

Коментар

Коментар

• Чудя се, предвид сегашните технологии, за какво им е на някои мъже домакиня. Къде, къде е по-добре да има хубава професия, която да я радва и да се чувства удовлетворена.

Коментар

Working...
                                X