Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Това пък откъде го измисли. Еба ти параноята с тоя “чужд мъж”.Last edited by mirodes; 08.01.2025, 15:27.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Мире, не е до заможност. В случая интерпретацията повече бие на страх. - Да не се пуска на работа, че я колега, я някой шеф ще я загледа. Затова по-добре домакиня.
Трябва да се дава свобода. Ако пуснеш една жена и се върне - твоя е.
Работата е малко като с колите - ако можеш да си я позволиш - караш и се наслаждаваш. Ако не ти е по джоба, все й трепериш.
Този съвет мога да ти дам-колкото и да обичаш една жена НИКОГА не трябва да си прекалено добър с нея.Когато футболистът Кака се разведе бяха питали жена му в интервю каква е причината за развода.И тя беше казала, че няма никакви забележки освен че е прекалено добър. И това е така, но малко си го признават.Last edited by mirodes; 08.01.2025, 15:25.
- 1 like
Коментар
-
Сега ще ти рева аз на рамото. Имаме онова кръглото роботче дето уж чисти пода.
Ама ти знаеш ли колко такива роботчета ми трябват на мене???!!! С останалите уреди си е Ок ама аз искам едно сериозно кухненско роботче да измайсторят.
Иначе - браво за поста +100Аз чакам финализиране на сделката за градската къща и ще споделя инфо за поледността на подобна джаджа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Значи е по-добре жената да слугува на чужд мъж,отколкото да се грижи за домакинството и децата?Още повече в твоя случай, който си заможен и не си опрял до доходи от жената.
- 1 like
Коментар
-
Да де,аз съм балък и няма да направя ДНК тест ако имам съмнение.
И в какво ще се изрази тоя"резил"?Много е"срамно"явно да шибаш някоя по-млада пичка. А и да е резил в очите на другите,аз съм последният човек на света, на който му пука от хорското мнение. Трябва да си го разбрала досега.
Баш ти пука.
Коментар
-
Значи е по-добре жената да слугува на чужд мъж,отколкото да се грижи за домакинството и децата?Още повече в твоя случай, който си заможен и не си опрял до доходи от жената.
Трябва да се дава свобода. Ако пуснеш една жена и се върне - твоя е.
Работата е малко като с колите - ако можеш да си я позволиш - караш и се наслаждаваш. Ако не ти е по джоба, все й трепериш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Хаха, щом се налага да са много роботчетата, мъжа ще купува. Че да не го замени дългото цилиндрично роботче с батерийки.
Коментар
-
Сега ще ти рева аз на рамото. Имаме онова кръглото роботче дето уж чисти пода.
Ама ти знаеш ли колко такива роботчета ми трябват на мене???!!! С останалите уреди си е Ок ама аз искам едно сериозно кухненско роботче да измайсторят.
Иначе - браво за поста +100
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеЧудя се, предвид сегашните технологии, за какво им е на някои мъже домакиня. Къде, къде е по-добре да има хубава професия, която да я радва и да се чувства удовлетворена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
То още не е късно да изпълни стария си план.
- 1 like
Коментар
-
Ауууу, Мире, параграф 22 - ми те всичките викингски мадами са баш такива - а баш тия ти харесват. Добре, че си налегна̀ о̀време парцалките и не натвори още глупости, че и копелдаци щеше да гледаш от “втория” брак с украинките.
И в какво ще се изрази тоя"резил"?Много е"срамно"явно да шибаш някоя по-млада пичка. А и да е резил в очите на другите,аз съм последният човек на света, на който му пука от хорското мнение. Трябва да си го разбрала досега.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеЧудя се, предвид сегашните технологии, за какво им е на някои мъже домакиня. Къде, къде е по-добре да има хубава професия, която да я радва и да се чувства удовлетворена.
Обаче има мъже с чичовски манталитет и искат да им слугуват. Обаче както им слугуват, жените ги работят за пари и ги скубят, так. нар. специалистки по старци.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Иначе - браво за поста +100
- 1 like
Коментар
Коментар