Първоначално изпратено от vikhunter
Разгледай мнение
Разбрах логиката! На втората снимка пердетата показват, че това е апартамент, който се отдава под наем!
Винаги съм казвал, че в тоя форум взаимопомощта е на високо ниво! Благодарности!
..............................................
Сега ми щукна и друга идея! Дамата ме използва, за да върти своя бизнес. Трябва да ѝ поискам комисион!
ГоУеми и логични разсъждения има тук! БравоС!
...............................................
Само тук логиката ми убягва: аз не познавам дамата, но не познавам и колегата тук, а вчера се заприказвахме с него... Като как - "брокерката" е предвидила, че чрез мен ще направи връзка точно с колегата, ако аз нямам представа какво- и дали изобщо има интерес да продава - каквото и да било, или "продава" в смисъл - дамата да си намери гадже с имоти...
Логиката не е за всеки, особено пък в тема като тая... )) /приключих с темата за "брокерката"!/
...............................................
Накрая - абе - Бай Стамен - Тракториста, не ви ли прилича на стар наш познайник във форума?
На мен ми наподобява КосмонаФта от недалечното минало... /също така - готин в разказите на преживяното/...
Не че се правя следовател, но горната логика на колегата ме навежда на мисълта - по-задълбочено да търся логиката на нещата.. ))
Поздрави!
Коментар