Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Как възпитаваш момичета? Щото и аз съм с два броя? Много ми е интересно, а няма отговор? Ти какво разбираш от женската природа, което да е повече от това, дето го знае майка им - много тегав въпрос, а аз самият съм без думи. Затова исках момчета, но на големите любовници (и военните), Господ давал момичета, щото след тях се чупел калъпът. Други го обясняват с мързеливи сперматозиди май беше, ма те нищо не разбират
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Лошото е,че децата са ми момичета.Като ги възпитавам ,каквото и да им казвам,все ще надделее женската им природа.Аз ще искам за зетьове някои скромни момчета,домошари,ама дали ще е така,е много съмнително.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мъжете са от Марс, жените от Венера - имаше такава книга, която аз не съм чела. Макар да имаме общо начало, мъжът и жената са доста различни - като анатомия и физиология. Нещо като различните агрегатни състояния на водата.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Темата си е твоя. Аз се оттеглям. Човек трябва да знае и кога да спре.
Внимавай с информацията. Претоварен си и това рано или късно ще ти се отрази. И ти знаеш точно за какво говоря. Това, обаче, не е моя работа.
Коментар
-
Като завърши скандалът със секс пък се отива в другата крайност-ставаш много привлекателен за жената и нямаш спокойствие,все идва да се прегръща.Сложна работа е това бракът.Мъжете и жените мислят различно.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
Селена, ти повърна ли отново задето се върнах в темата ?? Виждам че нещо си запозната поне теоретично с геометричните полета на усукване. Но нас не ни интересува телепатията, а далеч по-сериозни неща. Доколкото мога в публично пространство да кажа нещо - вълнуват ни информационните процеси, които протичат между обектите и прехвърлянето на информационни модели, матрици и качества между живи - живи обекти и живи - неживи обекти. Това е доста консервативна област от познанието и има много малко допирни точки с квантовата механика, там където тя свършва , се включваме ние , нашето е следващото ниво..
Внимавай с информацията. Претоварен си и това рано или късно ще ти се отрази. И ти знаеш точно за какво говоря. Това, обаче, не е моя работа.
Коментар
-
Като завърши скандалът със секс пък се отива в другата крайност-ставаш много привлекателен за жената и нямаш спокойствие,все идва да се прегръща.Сложна работа е това бракът.Мъжете и жените мислят различно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ревността е присъща на хора, неуверени в собствените си способности, знания и умения. Отдавна съм отминала възрастта, когато тези неща са ми липсвали или съм ги чувствала в недостатъчни количества и качества.
Колкото до историята на дамата - нищо странно и невероятно няма в нея. Както виждаш - въобще не съм я коментирала. Просто съм надарена с памет, наблюдателност, интуиция и интелект, които ми дават възможност да анализирам. И тъй като почти от десет години чета и пиша във форума - имам огромна база за сравнения и направа на умозаключения
А сега за фученето и бученето - един семеен скандал не завършили със секс, жената продължава да го вдига, докато мъжът не разбера за какво точно е скандала
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеХм, торсионни полета и телепатия. Нещата си идват на точното място. За пореден път се уверявам, че човек каквото сам си направи и Господ не може да му го направи.Last edited by бай Стамен Тракториста; 20.05.2020, 10:06.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)докато бях тука ме оплюхте и ме изкарахте уличница, сега като си тръгвам всички ми искате имейла
мъже .....
стигнах до 36 страница, бавно става триенето, а и си наглеждам мусаката във фурната.....
Преди да пишеш да беше погледнала как вървят дискусиите тука
Я направи един нов ник и да беседваме за акции и парична политика в NYSE
Коментар
-
Хайде сега,женска ревност,че друга жена е по-привлекателна за мъжете.
Аз не видях нищо невероятно в историята на Криси.Красива жена,омъжена за богаташ.Е какво по-нормално нещо на света?За жените са важни парите,в което няма нищо лошо.Но пък е важен и сексът и затова го е напуснала.За жените сексът е много по-важен,отколкото за мъжете.Нали и по жената гледам-с тия малки деца секса се разреди напоследък.И оная фучи,бучи страшна работа.Вчера и днес я начесох хубаво и два дни мърка като коте.
Така че какво толкова невероятно видяхте в историята на Криси?
Колкото до историята на дамата - нищо странно и невероятно няма в нея. Както виждаш - въобще не съм я коментирала. Просто съм надарена с памет, наблюдателност, интуиция и интелект, които ми дават възможност да анализирам. И тъй като почти от десет години чета и пиша във форума - имам огромна база за сравнения и направа на умозаключения
А сега за фученето и бученето - един семеен скандал не завършили със секс, жената продължава да го вдига, докато мъжът не разбера за какво точно е скандала
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар