Тааа... Вероятно никой не се съмнява в това, че - в свободното си време имам още едно хоби... Писането. Това е, ако нощно време съм се наспал бързо..., т.е. стилът ми на спане понякога е различен...
) Никоя жена не може да издържи на подобен "стил".... 
Накратко ще ви разкажа, кое е най-приятното преживяване, когато човек е на... нивата... Не, това не е онова, което почти всички си представят, че ще почна да пиша...
Може ли някой да предположи, кое е това - СТРАХОТНО преживяване, докато се забиват лемежите на плужните тела в зажаднялата за разораване земя?
Ще ви дам време за размисъл... Излизам, защото имам друга работа...
Еееее, няма как! Приоритетите са такива... Бас ловя, че никой няма да се сети за най-най-най страхотното преживяване на нивата /не е това, свързано със секс сред полето, при положение, че уютът в кабината съществува, защото климатикът работи.../
Мислете! Търсете възможности! Нямате шанс!
Никакъв!
Готин ден, дами и господа!
Излизам!

Накратко ще ви разкажа, кое е най-приятното преживяване, когато човек е на... нивата... Не, това не е онова, което почти всички си представят, че ще почна да пиша...
Може ли някой да предположи, кое е това - СТРАХОТНО преживяване, докато се забиват лемежите на плужните тела в зажаднялата за разораване земя?
Ще ви дам време за размисъл... Излизам, защото имам друга работа...
Еееее, няма как! Приоритетите са такива... Бас ловя, че никой няма да се сети за най-най-най страхотното преживяване на нивата /не е това, свързано със секс сред полето, при положение, че уютът в кабината съществува, защото климатикът работи.../
Мислете! Търсете възможности! Нямате шанс!

Готин ден, дами и господа!

Излизам!

Коментар