Поканете Матеев да котрибютва, той има система и математически алгоритъми за всичко в живота. Само за форекса още не го е измислил напълно, но за всичко друго има готови отговори.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Здравейте пичове,
Отварям тази пиперлива и безкрайна тема да си говорим за Жените и да си отговорим на най-важните въпроси във Вселената от времето на шумерите до днес : Какво са жените ? и Какво искат жените ?
В тази тема ще си говорим за Жени, Жени и само за Жени. Забранено е да се говори за борси, акции, злато, недвижими имоти, КОВИД-19 и прочие. Само за жени. Точка.
Няколко думи за мен : Споменах го по разни поводи в две теми и ще започна оттук. Бил съм женен, имах 1 бивша жена с 1 общо дете, имам и 1 извънбрачно дете от друга жена. Две жени заради мен са правили аборт щото не са искали деца. Преди 10 год. пак се ожених за настоящата ми жена и съпруга и имаме 1 общо дете, отделно имам любовница и сериозна приятелка. Но това не ми пречи да вкарвам нон стоп оферти на всяка чужда жена. За мен чуждата жена е като ангел небесен. Най-малкото да си поддържам формата. Винаги съм в бойна готовност и на щрек.
Обичам жените, целият ми живот е пречупен през призмата на жените. Заради жена фалирах, стигнах дъното и тотално се занулих. Започнах от нулата пак с помощта на жена и отново изплувах. Преди 18 год. през 2002 год. пак заради жена направих опит за самоубийство. Минах тунела, но Всемогъщия Господ ме върна в тялото ми и ето ме отново Жив. Възкръснал. Прероден. Моето второ Аз. И отново жена ми върна вярата в живота, тя по-късно стана моята съпруга.
Какви прекрасни имена имат жените, харесва ми как се обличат с предизвикателни дрехи, как изглеждат, ароматът и формата на телата им, гласовете им, гърдите им, краката им, най-вече краката им. Много държа на краката, имам гангстерски вкус за женските краката. Фетишист съм. Всеки е някакъв фетишист. Всеки има някакъв фетиш. Моят е женските крака и задника. Нагоре много не ме интересува. Гърди, лице, устни… да, добре, но краката, човеко, краката ме влудяват, откачам направо, озверявам. Ценя женската красота, но я считам за несъвместима с някои човешки добродетели
Всъщност, думата „жена” е доста ограничено във времето понятие – простира се между първия секс и първото дете. Преди това е момиченце, а след това се превръща в майка. Но не подценявайте майките ….
И така, стартът е даден, да започнем да разплитаме кълбото и смело да скочим в бездната с очевидните централни догми :
Жената знае какво иска, но Никога не знае какво й се иска. Има и други жени, които не знаят какво точно искат, но са готови с цената на всичко да го постигнат.
Анатомията на жената е съдба. Как да вярваш на същество, което кърви всеки месец и от това дори не умира ?
Ето дори сега само като пиша за жени и се възбуждам, ама то се възбуждам дори само от цената на етикета на дамското бельо
Накрая призовавам колегите да не нарушаваме добрия тон и да бъдем културни в темата
Завършвам с една култова мисъл :
“...Онзи, който може да спи с някоя жена и не го направи, извършва смъртен грях. Виж какво, момчето ми, ако някоя жена те покани да споделиш леглото й, а ти не се отзовеш, това ще погуби душата ти! Защото в деня на Страшния съд тази жена ще въздъхне тежко пред Бога и тази нейна въздишка – независимо какъв си бил и какво си правил през живота си – ще те прати направо в ада!”
Никос Казандзакис
“Зорба Гърка”Last edited by бай Стамен Тракториста; 23.04.2020, 22:24.Тагове: Отмаркиране на всички
- 7 Харесвания
Коментар