Да ви кажа на вс, кристина на 100% е фейк профил.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
Подкрепвм,!
Без някакво количество тролня, темата ще е жива умряла
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнениеВчера, 18:35
Този коментар от 78-10 е изтрит от X_Y
Причина: Спрете да тролите.
------------------------------------------------
Моля да бъде допускано троленето в тази тема, ако обичате?
Без някакво количество тролня, темата ще е жива умрялаhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеПоздрави на всички от мен /безимен/!
Приключвам участието си във форума - по ирония на съдбата, с последно участие в тая тема.
Имам планове, които изискват време, а впрягането ми в безпредметни спорове не е най-доброто /за мен/.
Бъдете здрави и успешни - вие, вашите семейства, роднини и приятели!
...................................
Накрая: не зная някой от пишещите в темата - да е имал здравословни проблеми... Да СТЕ здрави!
Помня, че още в началото на пандемията - Съни беше казала, че се разболява... Някой от пишещите тук - има ли връзка със Съни и ако - да - нека пише как е тя? Дано всичко се е оправило с нея и вече да е оздравяла!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеПоздрави на всички от мен /безимен/!
Приключвам участието си във форума - по ирония на съдбата, с последно участие в тая тема.
Имам планове, които изискват време, а впрягането ми в безпредметни спорове не е най-доброто /за мен/.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеИ все пак, повечето мъже предпочитат жени...
Нямах предвид материална инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
За да не тръгне от това още една от размножаващите се напоследък неграмотни фрази: жабите квакат, когато са необезпокоявани. Ако хвърлиш камък във водоема, от който или около който те квакат – или даже само минеш покрай него – те се умълчават и/ли отиват под водата.
Прочее, крякат патките. По форуми също.
https://www.boyanovo.info/history.php
Герена (I: 50) – Geren (тур.) – 1.мочурлива почва; 2. място, което което се залива с вода и при изсъхване почвата му се напуква. Намира се до стария „Жабокряк” между реката и шосето (Старите обори).
Кудкудяк кудкудяк ... днеска снесох, утре пак ...
И все запрътъци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеИмам планове, които изискват време, а впрягането ми в безпредметни спорове не е най-доброто /за мен/.
Бъди здрав и успешен!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Поздрави на всички от мен /безимен/!
...................................
Накрая: не зная някой от пишещите в темата - да е имал здравословни проблеми... Да СТЕ здрави!
Помня, че още в началото на пандемията - Съни беше казала, че се разболява... Някой от пишещите тук - има ли връзка със Съни и ако - да - нека пише как е тя? Дано всичко се е оправило с нея и вече да е оздравяла!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от benassi Разгледай мнениеЖените не трябва стават самоцел, има си време за тях, не са заек да избягат,
човек трябва гребе със пълни шепи от разнообразния живот.
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеВ момента не смятам да инвестирам в нищо материално.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНе бих си позволил да давам препоръки, но ако бях на мястото на Евго, вероятно щях да си преразгледам критериите и инвестиционните намерения
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеХвърлен бе камък в блатото и жабите се разкрякаха
Прочее, крякат патките. По форуми също.Last edited by 78-10; 21.05.2020, 21:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЗнам как се държат красивите и желани жени - обградена съм от такива.
Коментар
Коментар