Темата е за жени и тук пишат мъже, жените да си отворят тема за мъже и там да ни обсъждат. Ние няма да влизаме във вашата тема и вие нямате място тук. Ясно ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Жените остаряват по-бързо от мъжете.Един мъж на 50 години си е запазен,докато 60 годишните жени са бабички.Честно казано не искам на 50 години да вървя с баба под ръка.
И колко деца му е родила тая,която е с години по-дърта?Били богати-ок,ама животът не е само пари.За по-възрастната жена младият й съпруг винаги ще бъде момче и няма да има авторитет пред нея.А нямаш ли авторитет пред жената,това не е хармонична връзка.Или ще изневери,а дори и да не изневери ще си показва магариите.Last edited by Selena; 06.05.2020, 14:23.
Коментар
-
Педофилия е,когато момичето е непълнолетно.Една жена на 20 години си е достатъчно зряла.Да не говорим пък за 25 годишните.Връзка 40 годишен мъж с 25 годишна жена си е напълно нормална ситуация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНормално е всичко, което става в живота.. Другото е разбирания, предразсъдъци и комплекси..такива връзки за мъже и жени има от векове..
Всичко друго е отклонение от естествените отношения.И такива връзки в миналото са били големи изключения.
Това че в последно време либерстите искат да представят извращенията като нещо нормално,не означава,че са такива.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАма как се сети за финансовите причини.. Ами не са маловажни..
Коментар
-
Виж сега-най-предпочитаните мъже за жените са милиардерите.Аз не знам случай някой милиардер да си е взел по-възрастна жена.Или някой известен политик.Изключвам хомосексуалиста Макрон,чийто брак просто прикрива хомосексуализма му.
Така и не каза колко деца е родила жената с 8 години по-възрастна от него.Щото и аз знам един,който се ожени за по-възрастна жена с 7 години.Основно заради финансови причини.И нямат деца от брака.Щото тя се омъжи на 42 години.
Наистина по-стара жена трудно ражда, както и жена след 42г е цяло чудо да роди.
Обаче, знам за един случай, мъж готин фитнесманяк на 40 г, и жена му на 50г. Случая изглеждаше безнадежден, но чрез модерните методи имат близнаци, да са живи и здрави всички.
Цяло чудо е, при тях има и яко секс,
Наздраве (преди малко пийнах една грозданка с агнето и салатата),
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми това са комплекси..Има 60г. , които изглежда по- добре от 40-50г..Ти да не си мислиш, че всеки ден ще излизаш един ден с жена си под ръка..То и с 20г. по млада от тебе може да се зареже и да прилича на баба Яга..ВСИЧКО Е МНОГО ИНДИВДУАЛНО..За мен това са комплекси..
Така и не каза колко деца е родила жената с 8 години по-възрастна от него.Щото и аз знам един,който се ожени за по-възрастна жена с 7 години.Основно заради финансови причини.И нямат деца от брака.Щото тя се омъжи на 42 години.
Коментар
-
Ами това са комплекси..Има 60г. , които изглежда по- добре от 40-50г..Ти да не си мислиш, че всеки ден ще излизаш един ден с жена си под ръка..То и с 20г. по млада от тебе може да се зареже и да прилича на баба Яга..ВСИЧКО Е МНОГО ИНДИВДУАЛНО..За мен това са комплекси..
Ами не ги разбираш много нещата- 2 деца му е родила и го уважава толкова- той е водещ в бизнеса, че често му вика- шефе на шега-истина..Такава жена, когато е умна, а тя е такава, винаги има едно наум за младите..А тя е много умна..Страшна хармония и доверие..И не казвай , че парите нямат значение в брака, защото много бракове са провалени заради тях..
И стига сте мислили за глупости- дългият успешен брак е общи цели, пълно довери и секса е за доверието и за здравото семейство и успеха на двамата, а не страст като гаджета на един месец....Last edited by Kiro; 06.05.2020, 13:55.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
А когато си търси дъщеря за съпруга комплексът се нарича педофилия. Няма рецепти.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТова са предрасъдъци..Важно е да са щастливи и да е хармоничен брака..
Познавам такова семейство- жената е на място и са в пълен синхрон вече 30 години..Жената е 8 години по- голяма ..Направиха успешен бизнес модел и са богати..
И колко деца му е родила тая,която е с години по-дърта?Били богати-ок,ама животът не е само пари.За по-възрастната жена младият й съпруг винаги ще бъде момче и няма да има авторитет пред нея.А нямаш ли авторитет пред жената,това не е хармонична връзка.Или ще изневери,а дори и да не изневери ще си показва магариите.
Коментар
Коментар